Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Levering til hele Danmark

Vi bringer blomster ud, uanset hvor i Danmark din blomstergave skal sendes til

Vi leverer i hele Danmark, hvilket betyder, at når du har afgivet din ordre hos os, så videreformidler vi ordren til vores betroede, faguddannede og faste samarbejdspartner i den landsdel, hvor bestillingen skal leveres. Så bliver blomsterne leveret friskbundet fra en dygtig blomsterbutik, som vi har udvalgt til opgaven.

Vi garanterer altid levering samme dag for ordre, afgivet inden leveringsdeadline

"Se om din blomst kan nå ud i dag"-knap

Leveringsdeadline til de større byer: København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle og Roskilde er som regel lidt længere end i resten af landet.

I tilfælde af at den overordnede deadline er overskredet, er du meget velkommen til at ringe til os på 35 85 80 12 og høre, om din bestilling kan nå at blive leveret alligevel.

"Bestil blomster i dag"-knap

Levering i mellemstore byer: Greve Strand, Næstved, Silkeborg, Svendborg, Hørsholm, Holbæk, Køge, Viborg, Hostebro og Sorø, her er der også stor chance for, at levering kan finde sted samme dag, selvom ordren afgives efter leveringsdeadline. Vil du prøve dit held, så gør vi, hvad vi kan, for at få din bestilling leveret. Lykkedes det ikke, bliver bestillingen leveret næstkommende hverdag.

Når vi så ser på de mindre byer som fx Ribe, Nyborg, Varde, Bramming, Bogense, Skjern, Ikast, Grenå, Nykøbing Sjælland, Maribo, Tønder, Assens, Lemvig og Gudhjem blot for at nævne nogen, så er det vigtigt, at vi modtager ordren inden leveringsdeadline.

I disse områder og områder med endnu mindre tæt bebyggelse er chancen for, at vi kan nå at levere samme dag, når ordren afgives efter deadline, noget mindre end i de mellemstore og store byer.

 

Bloomit støtter miljøvenlig pakning

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på tlf. 35 85 80 12 og [email protected] – vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Når vi leverer gør vi, som mange andre danske virksomheder, en dyd ud af at hjælpe miljøet.