Levering til hele Danmark

Vi leverer i hele Danmark, hvilket betyder, at når du har afgivet din ordre hos os, så videreformidler vi ordren til vores betroede, faguddannede og faste samarbejdspartner i den landsdel, hvor bestillingen skal leveres. Så bliver blomsterne leveret friskbundet fra en dygtig blomsterbutik, som vi har udvalgt til opgaven.

I denne proces gør vi, som mange andre danske virksomheder, en dyd ud af at hjælpe miljøet. Vores bud på dette er at støtte konceptet "Miljøvenlig pakning", som ses herunder:

Miljøvenligpakning

Vi garanterer altid levering samme dag for ordre, afgivet inden leveringsdeadline.
Kan min bestilling nå at blive leveret i dag?

Leveringsdeadline til de større byer: København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle og Roskilde er som regel lidt længere end i resten af landet. I tilfælde af at den overordnede deadline er overskredet, er du meget velkommen til at ringe til os og høre, om din bestilling kan nå at blive leveret alligevel.

Levering i mellemstore byer: Greve Strand, Næstved, Silkeborg, Fredericia, Hørsholm, Helsingør, Køge, Viborg, Hostebro og Slagelse, her er der også stor chance for, at levering kan finde sted samme dag, selvom ordren afgives efter leveringsdeadline. Vil du prøve dit held, så gør vi, hvad vi kan, for at få din bestilling leveret. Lykkedes det ikke, bliver bestillingen leveret næstkommende hverdag.

Når vi så ser på de mindre byer som fx Ribe, Nyborg, Varde, Bramming, Bogense, Skjern, Ikast, Grenå, Nykøbing Sjælland, Maribo, Tønder, Assens, Lemvig og Gudhjem blot for at nævne nogen, så er det vigtigt, at vi modtager ordren inden leveringsdeadline. I disse områder og områder med endnu mindre tæt bebyggelse er chancen for, at vi kan nå at levere samme dag, når ordren afgives efter deadline, noget mindre end i de mellemstore og store byer.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller maile til os på tlf. 35 85 80 12 og ordre@bloomit.dk – vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Privatlivspolitik

Ingen varer for totalt 0,00 DKK
Gå til kassen

Gå til indkøbsposen

Dette website benytter cookies. Disse cookies er helt ufarlige og bruges bl.a. til anonym trafikmåling i samarbejde med tredjepart

Læs mereLuk


x