Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Blomster til Køge

Udbringning i Køge samme dag

Få leveret en smuk buket eller gavekurv til en, du holder af i Køge. Bloomit leverer i hele landet, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at få leveret smukke blomster ud i Køge. Du bestiller nemt her i webshoppen, så sørger vi for resten. Se et udvalg af håndplukkede blomster buketter til Køge herunder.

Filter

Send en buket til Køge

Kender du nogen, der bor i Køge på Sjælland, som trænger til en opmuntring? Så send en fin buket blomster i opmuntrende farver eller en plantedekoration til at sprede hygge i vindueskarmen. Bloomit hjælper gerne med at få din blomsterhilsen leveret i Køge. For os er det vigtigt at alle blomstergaver bliver lavet af uddannet personale, der er vant til at arbejde med blomster og har kreative evner. De blomsterdekoratører vi samarbejder med, binder blomster til enhver anledning alt lige fra jubilæum, fødselsdage og Mors dag til begravelser og bisættelser. Alle blomster er friske og kvaliteten er i top.

 

Sådan bestiller du blomster til Køge

Vi har gjort det nemt for dig at bestille din blomsterhilsen til levering i Køge. Du vælger hvilket produkt du ønsker, skriver din personlige hilsen på et kort og vælger hvilken dato i kalenden vi skal levere din hilsen. Det er nemt og bekvemt, og du får tilsendt en ordrebekræftelse på mail, så du kan se hvad du har bestilt.

 

Send en gavekurv til Køge

Vi sammensætter gavekasser til enhver anledning og laver dem både med og uden blomster. Du kan finde gavekasser med planter, buketter og kun med lækkerier, så du kan bestille lige det du kunne tænke dig – og det, du ved, at modtageren vil blive glad for at modtage.
Send en gavekurv i dag, og sæt et smil på læben hos en, du har kær.

 

Blomster til alle anledninger

Der er altid en anledning til at overraske med blomster. Det kan være større begivenheder, men også mindre. Faktisk behøver der ikke være en decideret anledning til at give blomster, for blomster de forpligter ikke. Har du ingen idé om hvilken buket, dekoration eller gavekurv du skal vælge, så bliv inspireret i vores blogindlæg her.

Har du glippet en begravelse eller bisættelse, så er det muligt at sende en kondolencebuket. Måske har du ikke prøvet det før og har brug for inspiration til hvad man kan skrive i et kondolencekort - så læs vores blogindlæg her, hvor vi guider dig til hvad man kan skrive i et kondolencekort.

 

Send blomster til begravelse i Køge

Når man står i sorgens stund, er det kærkomment at der er nogen, der kan tage ansvaret for at blomsterne bliver leveret til kirken i rette tid. Det vil vi gerne stå for, og sørge for at din bårebuket, båredekoration eller krans bliver leveret til tiden i kirken i Køge. Send blomster til Køge Kapel, Køge Adventistkirke, Sankt Hans Kirke i Køge, Køge Frikirke m.fl. 
Vi leverer blomster til alle kirker i Køge og omegn.

Så snart du har afgivet din ordre, så sørger vi for resten. For vi ved hvor vigtigt det er, at blomsterne til begravelsen, bliver leveret i rette tid og i god tid inden begivenheden begynder.

Se udvalget af begravelsesbinderier her.

 

Vi leverer i hele landet, så du kan også få leveret blomster til Esbjerg, Aarhus, Roskilde osv.

 

Din lokale blomsterhandler i Køge

Vi samarbejder med lokale blomsterbutikker over hele landet og i Køge har vi derfor også et rigtig godt samarbejde med dygtige blomsterbutikker, der leverer i og omkring Køge:

 

Gericke Design

MaLene

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU