Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Blomster til Sorø

Har du brug for at få leveret en buket eller en gavekurv ud i Sorø på Sjælland, så er du kommet det rigtige sted. Vi kan sågar også hjælpe med at levere en bårebuket eller andet binderi til begravelse. Så uanset anledning, så hjælper Bloomit dig med at få leveret din blomsterhilsen.

Har du lyst til at overraske din mor, veninde, eller gode kammerat med en blomsterhilsen, så kan du bestille i dag, så sørger vi for levering direkte til modtageren.

På denne side, finder du mange fine buketter i forskellige prisklasser. Vi binder alt, så finder du ikke det du søger, eller har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller her.

Se buketter til Sorø herunder.

Filter

Send blomster til Sorø i dag

Det er nemt at bestille blomster til levering i Sorø, det eneste du skal gøre er:

  1. Finde det produkt du gerne vil bestille, og vælge din pris.
  2. Skrive din personlige hilsen i et kort og evt. tilvælge lidt sødt og lækkert i form af chokolade, vin eller lign.
  3. Vælge leveringsdatoen, indtaste modtagerens og dine egne oplysninger
  4. Betale for ordren

Når du har gjort det, så sørger vi for alt det praktiske, så du kan læne dig tilbage og afvente modtagerens reaktion på din gave.

 

Blomster bundet af blomsterdekoratører

For os, er det meget vigtigt, at alle vores blomster bliver bundet og pakket ind af faguddannede blomsterdekoratører, der har erfaring med at arbejde i blomsterbranchen. Vi sikrer os derved, at din ordrer altid bliver håndteret på bedst mulige måde, så du får service i verdensklasse. Vi udvælger og håndplukker nemlig de bedste blomsterdekoratører i hele landet. Derfor har vi også specielt udvalgt de blomsterforretninger, der står for at levere din blomsterhilsen i Sorø.

Har du brug for at få leveret i dag, så kan det være at vi allerede kan nå at levere din blomstergave i dag! Tjek hvad deadline er for levering i dag i Sorø ved at indtaste postnummeret her.

 

Send en frisk buket til Sorø

Vi binder mange typer buketter, lave tætte, høje og luftige, variationsbuketter og buketter med kun en type blomster. Du kan derfor finde en buket, der passer lige til den anledning du skal bruge blomster til. Og husk, der behøver ikke altid være en anledning, for blomster forpligter ikke. Send en buket til Sorø fordi du har lyst til at overraske én, du har kær – det vil helt sikker blive værdsat. Bloomit sørger for at det altid er friske blomster, der når frem til modtageren, og vi går meget op i at de bliver bundet efter det produktbillede, du har bestilt.

 

Send en lækker gavekurv til Sorø

Vi binder ikke kun buketter – vi laver også mange forskellige gavekasser med vin, specialøl, chokolade, lakrids, te osv. Nogle med buketter i, og andre uden blomster i. Uanset hvad du vælger, så finder du en gavekasse, der kan passe til enhver anledning og til en pris, der passer dig. Du vælger nemlig også selv prisen på gavekassen.

Send en gavekasse til Sorø her.

 

Vi leverer i hele landet, så har du brug for blomsterudbringning andre steder end i Sorø, så sørger vi for at levere dertil. Læs mere om levering til København, Odense, Aarhus og Aalborg.

 

Din lokale blomsterhandler i Sorø

Vi samarbejder med lokale blomsterbutikker over hele landet og i Sorø har vi et rigtig godt samarbejde med dygtige blomsterbutikker, der leverer i og omkring Sorø:

 

Blomstercafeen

MaLene

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU