Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Buketter

Bestil smukke blomsterbuketter online til enhver lejlighed!

Uanset om det er en glædelig eller sorgfuld begivenhed, eller bare fordi du har lyst, vil en buket blomster bringe glæde. Du behøver ikke en særlig anledning for at sende blomster. Blomster kommunikerer mere end ord alene. Tilføj din personlige hilsen i et pænt kort og understreg dit budskab med en buket.

Udforsk også vores udvalg af gavekurve med vin, blomster og chokolade.

Husk, vi leverer i hele landet. Send blomster i dag og spred farve og glæde!

Filter

Flotte blomsterbuketter for enhver smag til en pris der passer dig

Opdag vores store udvalg af flotte blomsterbuketter, der er skabt til at tilfredsstille enhver smag og passer perfekt til dit budget. Buketterne varierer i stil, følger de nyeste trends og passer til enhver anledning. Uanset om du vælger en overdådig buket med masser af blomster eller en mere beskeden buket som din personlige blomsterhilsen, vil det helt sikkert bringe glæde til modtageren. Det har aldrig været nemmere at sende blomster.

 

En blomsterbuket er mere end bare en gave. Det er en symbolsk gestus, der fortæller din modtager, hvor meget du holder af dem og at de fortjener at opleve skønheden og naturen i deres hjem. Hvis du kender modtagerens favoritblomst, kan du skabe ekstra hjertevarme ved at vælge en buket med netop disse dejlige blomster. Selv hvis du ikke kender deres præferencer, vil en sød buket stadig bringe et smil frem, fordi det er tanken, der tæller.

 

Hvis du har brug for hjælp til at overbringe din blomstergave, kan du trygt stole på vores pålidelige blomsterleveringstjeneste. Vi dækker hele Danmark med vores landsdækkende blomsterudbringning og leverer blomster og gavekurve til alle hjørner af landet, herunder ikke-brofaste øer. Når du bestiller blomsterlevering hos os, sørger vi for at pakke din gave omhyggeligt ind, så den er lige så smuk ved ankomst som da den forlod vores blomsterhandler eller samarbejdspartner.

 

Gå ikke glip af muligheden for at bestille en smuk buket online lige nu. Vi garanterer, at blomsterne bliver leveret til den rette tid og den rette person, så du kan sprede glæde og overraske dine kære med en betagende blomstergave. Vores professionelle leveringsservice sikrer, at dine blomster når frem i perfekt stand, og vi sætter en ære i at skabe uforglemmelige øjeblikke gennem vores blomsterhilsner.

 

Uanset om du vil sende blomster til en fødselsdag, jubilæum, bryllup eller bare for at vise nogen, hvor meget du værdsætter dem, er vores online bestillingssystem let og bekvemt. Så gå ikke glip af chancen for at bringe smil og glæde med en vidunderlig buket. Bestil dine blomster i dag og lad os tage os af resten, mens du nyder glæden ved at give en betydningsfuld blomstergave til en særlig person i dit liv.

 

Blomster til enhver anledning

Hos Bloomit har vi et kæmpe sortiment af smukke blomsterbuketter. Vi bestræber os efter at levere blomster til alle livets begivenheder – store som små. Blomster kan gives, når vi fejrer en særlig begivenhed; f.eks. skal et vennepar giftes, eller dit barn har fået sin studentereksamen efter tre års hårdt arbejde. Men blomster egner sig som sagt som gave, uanset omstændighederne, så derfor begaver mange deres nærmeste med farverige buketter, selv om der ikke er nogen formel anledning men bare fordi.

 

En håndfuld er vores buketter følger årstiderne, så alt efter sæson har vi varierende buketter på hylderne. Vi er dog klar over, at blomster bringer glæde året rundt, og derfor har vi naturligvis også et fast sortiment af skønne, tidløse buketter og dekorationer, som vil sprede glæde, uanset årstid.

 

Vi er også altid velforberedte, når de store mærkedage, såsom Valentinsdag og Mors Dag, oprinder. Ved mærkedage, højtider og højsæsonerne har vi sørget for at købe stort ind, så vi kan stå klar med en masse friske og dejlige buketter. Derved kan du være sikker på at få fat i en sød blomstergave, så du kan glæde de vigtige mennesker i dit liv.

 

Leder du efter en brudebuket til den store dag? - Se vores flotte sortiment her.

 

Blomster til enhver pengepung

Hos Bloomit skal det være nemt at sprede blomsterglæde, og derfor begynder vores buketpriser også fra 150 kroner. At vi har billige buketter, siger intet om kvaliteten af vores blomster. Man kan sagtens få billige blomsterbuketter, som er fantastiske at se, dufte og røre ved. Det hele afhænger af floristens dygtighed, og hos Bloomit kan vi stå inde alle vores floristers håndværksmæssige kompetencer.

 

Send en buket nemt og hurtigt til en du har kær

Det behøver ikke at være besværligt at glæde dine kære med en smuk og stor buket blomster. Hos Bloomit har vi nemlig landsdækkende blomsterlevering, og vi bringer derfor blomster ud til hele landet, uanset om du bor i en storby eller landsby.

 

I mange tilfælde kan vi også levere samme dag, som du har lagt din blomsterbestilling. Vil du have din ordre bragt ud samme dag, skal du være opmærksom på lægge din bestilling i god tid. Vores blomsterbindere og chauffør skal nemlig også have tid til at binde en skøn buket og køre den ud til din modtager.

 

Send billigt blomster her på siden. Send roser, send blomster til Mors dag, eller send blomster fordi du vil glæde en du kender.

 

Forkæl en særlig person med et Bloomit gavekort til blomster

Ønsker du at glæde en person, du holder af, men er du ikke sikker på, hvilken blomst de foretrækker? Et gavekort til blomster fra Bloomit kan være løsningen. Med et gavekort kan den heldige modtager selv vælge, hvilke blomster der skal indgå i deres buket, og de kan også bestemme det tidspunkt, hvor blomsterne skal købes.

 

Måske kender du en bekendt, der ville have gavn af at sende en blomst til en person, som de holder af? Giv dem et blomster gavekort og vær med til at sprede glæde og kærlighed!

 

Vores Bloomit gavekort er den perfekte gaveidé, der giver frihed og fleksibilitet til at vælge den perfekte blomstergave. Uanset om det er til en fødselsdag, en jubilæumsfejring eller bare som en gestus af kærlighed og omsorg, vil et gavekort til blomster være en mindeværdig og betydningsfuld gave.

Forkæl dine kære med muligheden for at skabe deres egne blomsteroplevelser og vælg et Bloomit gavekort i dag - det spreder helt sikkert glæde.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU