Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Blomsterudbringning

Bloomit leverer blomster til alle byer i Danmark - uanset om du sidder i København eller Kruså, bringer vi blomster ud til rette tid, sted og modtager!

Vi sørger for blomster levering i hele landet - både de store byer som Aalborg, Odense og København men også mellemstore byer som Esbjerg, Roskilde, Vejle, Frederiksberg, Viborg, Horsens og Hillerød.

Uanset om du ønsker at sende blomster til Holstebro, Sønderborg, Middelfart, Slagelse, Amager eller sågar Bornholm, så sørger vi for at levere din ordre lige til døren. 

Vi vil nedenfor, i mere detaljeret grad, beskrive, hvordan vi indpakker og leverer din blomserhilsen - fra vi modtager bestillingen, til vi leverer den til modtageren. Din bestilling er nemlig i gode hænder, når du bestiller levering af blomster hos os. 


Udbringning af blomster er en opgave, som vi tager meget seriøst

Det er en forudsætning, at blomster leveringen er korrekt udført for, at din blomsterhilsen bliver en positiv oplevelse. Levering af blomster er en opgave, som vi løser med stor umage. Vi gør altid vores ypperste for, at din blomsterhilsen bliver bragt frem til rette tid, sted og til rette modtager.

Som et led i blomsterleveringen er det vigtigt, at indpakningen af blomster, vin osv. er udført i tråd med anledningen for bestillingen og årstiden. Når dette er taget i betragtning, er vi sikre på at din hilsen, når frem til modtager, ser indbydende ud, er forsvarligt indpakket og giver modtageren en positiv oplevelse - hver gang.​​


Indpakning af blomster til blomsterudbringning

Indpakningen af friske blomster har stor indflydelse på, hvor længe blomsterne holder sig i indpakningen og blomsternes levetid ud. Det er derfor vigtigt, at blomsterne bliver pakket forsvarligt ved levering af blomster.

Vi pakker altid buketterne med godt med fugt, så stilkene ikke tører ud. Så du skal aldrig klippe eller skære stilkene, før du sætter dem i vand i en vase. Gaveindpakning af buketter tager altid udgangspunkt i, hvordan vejret er, og vi har in mente, hvilken anledning buketten skal leveres til.

Om vinteren hvor temperaturen er under 5 grader celsius, sørger vi for, at blomsterne pakkes forsvarligt i en lukket indpakning. Tilsvarende om sommeren hvor temperaturen ligger over 20 grader celsius, sørger vi for, at indpakningen er åben, så blomsterne kan ånde, og ikke bliver overophedede. Uanset vejrforholdene klarer vi din blomster udbringning.

Dekorationener lavet i stikmasse bliver altid leveret godt vandmættet. Gavekurve og vingaver pakkes altid flot i cellofan; flot som en gave nu skal præsentere sig - til de fleste anledninger.


Blomsterudbringning til rette dato og tid 

Det ligger os meget på sinde, at din blomster levering bliver bragt ud på rette dato og til rette tid. Desuden sørger vi for, at transporten foregår forsvarligt, så hverken blomster, vin eller chokolade tager skade under udbringning. 

Når vi ankommer til modtagers adresse, leverer vi altid blomsten med et smil, så din hilsen bliver videregivet på en positiv og venlig måde.

TV2-Fyn har, for eksempel, besøgt os på en af de travleste blomsterdage, i løbet af året. Det er særligt på mærkedage at vi prøver at gøre os ekstra umage, da vi mener at vores behandling af vores kunder er med til at skabe de bedste omgivelser at give en gave i. Vi knokler hårdt for at holde hvad vi lover, og give jer den bedste blomsteroplevelse! 


 

Hvis modtager ikke er hjemme ved blomster levering

Er modtager ikke hjemme ved leveringen af blomster, er der flere forhold at tage stilling til. Har du givet lov til, at vi må sætte blomsterhilsenen, så gør vi det gerne. Der kan dog være forhold, der gør, at det ikke er forsvarligt for os at stille hilsenen ved døren.

Så medmindre du udtrykkeligt har givet os besked på, at din bestilling skal stilles ved døren uanset hvad, så forbeholder vi os retten til ikke at gøre det, når følgende er gældende:

- vejret ikke tillader det
- der er stor risiko for, at blomsterhilsenen bliver stjålet
- når vi er usikre på, om adressen er korrekt (intet navn eller forkert navn på postkasse/dør)

Hvis vi vurderer, at et eller flere af ovenstående punkter er opfyldt, bestræber vi os på at få fat i modtager hurtigst muligt. Får vi kontakt til modtager, inden vi forlader adressen, kan det aftales, at hilsenen alligevel kan sættes efter aftale.

Får vi ikke kontakt til modtager, tager vi din blomsterbestilling med retur til butikken. Forinden lægger vi en besked i postkassen om, at vi forgæves har forsøgt at aflevere en hilsen, og at denne er taget retur til butikken.

I de fleste tilfælde bliver blomsterhilsenen afhentet i butikken samme dag eller den efterfølgende dag. Det sker også ind i mellem, at modtager er på ferie, eller er rejst hjemmefra i en længere periode. I sådan en situation sørger vi for at lave en ny buket/dekoration etc. til, når modtager er hjemme igen, men denne skal så afhentes i butikken og udbringes ikke igen.


Særlige forhold for udbringning af blomster til begravelser og bisættelser

Blomsterudbringning til begravelser og bisættelser sker altid som udgangspunkt direkte til kirken, eller til der hvor ceremonien skal foregå.
Vi bestræber os altid på at levere blomsterne minimum en time før ceremonien starter, men vi garanterer at bestillingen altid når ud, inden ceremonien starter. 

Er der begravelsesbånd på blomsterne, bliver disse altid håndteret, så de ikke er krøllet eller beskidte, når de leveres.

Dekorationer som kistepynt sørger vi altid for, bliver placeret direkte på kisten. 
Nedkastningsroser placeres det sted, hvor pårørende skal sidde under ceremonien. Roserne kan også i nogle tilfælde lægges i våbenhuset, så det er nemt at tage en rose, når kisten bæres ud af kirken til jordpåkastelse i graven. Det kan aftales med den enkelte florist.


 

Særlige forhold for udbringning af blomster til bryllupper

Mange bryllupsbestillinger afhentes i butikken på selve bryllupsdagen. Men vi kan sagtens udbringe blomsterne til kirken, rådhuset, eller der hvor ceremonien skal finde sted.

Vi udbringer aldrig brudebuketter før bryllupsdagen, så vi sikrer os, at brudebuketten er 100% frisk og i orden til selve 'dagen'. Er det en nødvendighed, at brudebuketten leveres dagen før brylluppet, skal dette aftales med floristen.
 

Indpakning af brudebuketter

Brudebuketter pakkes efter størrelse og model. Rådhusbuketter, som er det lidt billigere alternativ til en stiftet brudebuket, pakkes åbent ind i en fin pose.

Stiftet brudebuketter lægges i en bakke/kasse i passende størrelse og pakkes i cellofan. Tilbehør som brudepigebuketter, hårpynt eller knaphulsblomster pakkes seperat, da det skal bæres af forskellige personer.


 

Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
Leveringsform
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Giv indsigt i hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Vi erstatter ikke bortkomne bestillinger.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
Jeg ønsker at være anonym

Jeg ønsker at være anonym i forhold til modtageren.

En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Produkter
GAVEKORT / RABATKODE
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Vælg betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi på vores website kan sælge øl og vin, skal vi have dig til at bekræfte, at du er over 16 år. Hvis du er under 16 år, kan vi desværre ikke håndtere dit køb. Læs mere her

Oplysninger om levering

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.