Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Blomster til virksomheder

Blomster til din virksomhed

Hvis du leder efter en pålidelig og professionel blomsterbutik eller blomsterforretning til at sende blomster til din virksomhed, så er Bloomit et godt valg.

Bloomit er en førende online blomsterbutik, der tilbyder et bredt udvalg af friske og smukke blomsterarrangementer til enhver lejlighed.

Vi vil gerne hjælpe med blomster til receptionen, kontoret, blomsterne til den nye medarbejder, jubilæumhilsner og virksomhedens øvrige repræsentative opgaver.
 

Få virksomheden oprettet som medlem

Som Bloomit-medlem opnår virksomheden en række ekstra services. Du får bl.a. adgang til virksomhedens egen side, som indeholder forskellige nyttige funktioner:

- Du skal aldrig indtaste virksomhedens oplysninger igen, da de er gemt, når du logger ind som medlem. Du kan altid selv rette dine kontakt- og virksomhedsoplysninger.

- Du kan få oprettet unikke produkter, der er skræddersyet til din virksomhed og jeres behov.

For at vi kan oprette dig som virksomhedsmedlem, skal du kontakte os på [email protected] eller på tlf.nr. 35 85 80 12.

"Se vores udvalg af blomster"-knap

Hvorfor friske blomster?

Fordi friske blomster øger arbejdsglæden, forbedrer indeklimaet og hæver velværet blandt medarbejderne. Stemningen bliver mere positiv, og det smitter af på jeres kunder og forretningsforbindelser.

Når en virksomhed vælger at give blomster til sine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere styrkes samarbejdet mellem parterne. Det er en forholdsvis billig måde for virksomhederne at signalere deres profil overfor omverdenen og signalere til medarbejderne, at der sættes pris på og værnes om dem.

Bestil allerede i dag blomster til din virksomheds lokaler, medarbejdere og firmagaver her i webshoppen. Der er et væld af muligheder, og det du ser på webshoppen er blot et udpluk af det, vi kan levere.

 

"Gå til webshop"-knap
 

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak

Ønsker du som virksomhed at få en snak om blomsterløsninger, der passer til din virksomhed og høre nærmere om, hvad vi tilbyder udover nedenstående produkter, er du velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på tlf. 35 85 80 12 og få hjælp til at finde det perfekte blomsterarrangement til din virksomhed.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer alle de spørgsmål, du måtte have. Vi forsøger at besvare alle henvendelser pr. mail inden for 24 timer (på hverdage).