Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Blomster til virksomheder

Blomster til din virksomhed

Hvis du leder efter en pålidelig og professionel blomsterbutik eller blomsterforretning til at sende blomster til din virksomhed, så er Bloomit et godt valg. Bloomit er Danmarks største dansk ejet blomsterbutik, vi tilbyder et bredt udvalg af friske og smukke blomsterarrangementer til enhver anledning.

Vi vil gerne hjælpe med blomster til receptionen, kontoret, blomsterne til den nye medarbejder, jubilæumhilsner og virksomhedens øvrige repræsentative opgaver, så står Bloomit klar.


Få din erhvervskonto nu, så får du en lang række fordele allerede idag!
Som Bloomit erhvervsmedlem opnår jeres virksomheden en lang række ekstra fordele.

     - Troværdig leveradnør, som får jer til at blomste, vi har +19.000 anmelderser på Trustpilot
     - Vores florist sammensætter sortiment efter jeres ønsker
     - Altid mere end 500 produkter i sortiment
     - Nem bestiling
     - Attraktive priser på levering
     - Mulighed for volumenrabatter
     - Gebyrfri faktura betaling
     - Samlefaktura eller en faktura pr. ordre
     - Attraktiv medarbejder rabat.
     - Storbestillingsfunktion
     - Og meget mere...

Du skal aldrig indtaste virksomhedens oplysninger igen, da de er gemt, når du logger ind som medlem. Du kan altid selv rette dine kontakt- og virksomhedsoplysninger. Du kan få oprettet unikke produkter, der er skræddersyet til din virksomhed og jeres behov.


Hvordan bliver vi erhvervskunde?

Bloomit Erhverv er for alle virksomheder små som store. Alt hvad du behøver for at oprette jeres virksomhed, er jeres CVR-nummer og kontaktperson oplysninger. Herefter kan du komme i gang nedenfor.

Bloomit Erhverv er det ideelle valg for jeres virksomhed. Med over 90 florister tæt på dig kan du nemt handle online og støtte lokalt, det er nemlig en af vores nøje udvalgte lokale florist som kommer med jeres buketter. Vi sender selvfølgelig også direkte hjem til jeres medarbejdere, hvis I ønsker det. Vores florister i kundesertvice skræddersyr løsninger efter jeres behov, og I får med en erhvervskonto, som sikre jeres ansatte de samme fantastiske tilbud som i får. Derudover tilbyder vi bekvem erhvervslevering, mulighed for tilbud på større bestillinger og meget mere. Jeres erhvervskundeoplevelse hos os er skabt til at være enkel, effektiv og givende. Lad os hjælpe din virksomhed med at blomstre.

Alt hvad du skal gøre er:

Ansøg om en erhvervskonto.
Du behøver kun at fulde de få oplysninger i ansøgningsskemet for at blive erhvervskunde hos Bloomit erhverv.
Klik blot på banneret nedenunder. Dette tager få minutter.

Ansøg om kredit.
Har du eller din virksomhed allerede administratorrettigheder, men ikke kredit endnu, kan du ansøge om at få kredit og fakturabetaling. I vil komme igennem vores standard ansøgningsproces, hvilket for de fleste kun vil tage få minutter, og så vil du være klar til at købe hvis I bliver godkendt.

 


Hvorfor friske blomster?

Fordi friske blomster øger arbejdsglæden, forbedrer indeklimaet og hæver velværet blandt medarbejderne. Stemningen bliver mere positiv, og det smitter af på jeres kunder og forretningsforbindelser.

Når en virksomhed vælger at give blomster til sine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere styrkes samarbejdet mellem parterne. Det er en forholdsvis billig måde for virksomhederne at signalere deres profil overfor omverdenen og signalere til medarbejderne, at der sættes pris på og værnes om dem.

Bestil allerede i dag blomster til din virksomheds lokaler, medarbejdere og firmagaver her i webshoppen. Der er et væld af muligheder, og det du ser på webshoppen er blot et udpluk af det, vi kan levere.

Har du brug for hjælp, kontakt vores kundeservice
[email protected] /  35 85 80 12.