Blomster til virksomheder

Blomster til din virksomhed

Vi vil gerne hjælpe med blomster til receptionen, kontoret, blomsterne til den nye medarbejder, jubilæumhilsner og virksomhedens øvrige repræsentative opgaver.

 

Få virksomheden oprettet som medlem

Som Bloomit medlem opnår virksomheden en række ekstra services.

Du får bl.a. adgang til virksomhedens egen side, som indeholder forskellige nyttige funktioner:

- Købshistorik er en oversigt over alle virksomhedens tidligere køb. Her kan du gennemgå alle tidligere ordre, og se hvornår og hvad du præcist købte sidste gang, du handlede her.

- Du skal aldrig indtaste virksomhedens oplysninger igen, da de er gemt, når du logger ind som medlem.

 - Du har mulighed for at gemme adresser i en adressebog, så købsprocessen lettes. Så er det endnu nemmere at få sendt blomster på vegne af den virksomhed, du arbejder i.

For at vi kan oprette dig som virksomhedsmedlem, skal du kontakte os på info@bloomit.dk eller på tlf.nr. 35 85 80 12.

 

Hvorfor friske blomster?

Fordi friske blomster øger arbejdsglæden, forbedre indeklimaet og hæver velværet blandt medarbejderne. Stemningen bliver mere positiv, og det smitter af på jeres kunder og forretningsforbindelser.

Når en virksomhed vælger at give blomster til sine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere styrkes samarbejdet mellem parterne. Det er en forholdsvis billig måde for virksomhederne at signalere deres profil overfor omverdenen og signalere til medarbejderne, at der sættes pris på og værnes om dem.

Bestil allerede i dag blomster til din virksomheds lokaler, medarbejdere og firmagaver her i webshoppen. Der er et væld af muligheder, og det du ser på webshoppen er blot et udpluk af det, vi kan levere. Ønsker du som virksomhed at få en snak om blomsterløsninger, der passer til din virksomhed og høre nærmere om, hvad vi tilbyder udover nedenstående produkter, er du velkommen til at kontakte os på info@bloomit.dk eller på tlf. 66 14 71 07. 

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer alle de spørgsmål, du måtte have. Vi forsøger at besvare alle henvendelser pr. mail inden for 24 timer.

Privatlivspolitik

Ingen varer for totalt 0,00 DKK
Gå til kassen

Gå til indkøbsposen

Dette website benytter cookies. Disse cookies er helt ufarlige og bruges bl.a. til anonym trafikmåling i samarbejde med tredjepart

Læs mereLuk


x