Cookie- og privatlivspolitik

Oversigt

1. Hvad er cookies?
2. Formål med cookies på vores website
3. Sådan afviser eller sletter du dine cookies
4. Google Analytics
5. 3. part- og statistik cookies

6. Privatlivspolitik 

7. Kontakt

 

1. Hvad er cookies?

En cookie er en lille datafil, som vi lagrer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren eller tilsvarende. En cookie er ikke et program og den kan ikke indeholde virus.

 

2. Formål med cookies på vores website

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser.

Overordnet bruges cookies til:

·         Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

·         Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.

·         Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, vi tror er mest relevante, og hvor ofte den samme annonce vises.

 

3. Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

 

Sletning af cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete og markere og du vil have slettet cookies.

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger. Se her, hvordan du sletter cookies i forskellige browsere. 

 

4. Google Analytics – 3. parts cookies

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

En 3. part cookie kan fx være Google Analytics, som vi anvender til at kunne analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden og efterfølgende målrette annoncering imod disse. Oplysningerne der indsamles om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på eksempelvis Googles servere i USA.

 

 

5. 3. part- og statistik cookies

Bloomit Danmark ApS har nogle samarbejdspartnere som sætter cookies, såkaldte 3. parts cookies. Det sikrer bland andet,  at det er muligt at logge ind og fx dele artikler på de pågældende samarbejdspartneres hjemmesider.
Statistik cookies bruger vi til driften af hjemmesiden. Det kan fx være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der kan bruges til statistisk analyse. Statistik cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger.

Ved spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende sættes der cookies med det formål at registrere din besvarelse, og dermed undgå at du får samme spørgeskema igen.
 

6. Privatlivspolitik

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

Persondataloven

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

7. Kontakt

Har du brug for at kontakte os, findes vores oplysninger herunder:

Bloomit Danmark ApS
Hjallesevej 73
5230 Odense M
Cvr.nr. 35 52 29 21
Telefon: 66 14 71 07   /   35 85 80 12
E-mail: info@bloomit.dk

 

Sidst ændret d. 29.09.2016

Privatlivspolitik

Ingen varer for totalt 0,00 DKK
Gå til kassen

Gå til indkøbsposen

Dette website benytter cookies. Disse cookies er helt ufarlige og bruges bl.a. til anonym trafikmåling i samarbejde med tredjepart

Læs mereLuk


x