Bloomit
Bårebuket

Bårebuketter

Send bårebuket - den sidste hilsen til den afdøde

En bårebuket er den sidste hilsen til den afdøde. Vi sørger for at levere den ønskede bårebuket i god tid, inden bisættelsen går i gang. Vi gør vores bedste for at imødekomme dine ønsker til bårebukettens udseende, blomstervalg og pris. 

Så tøv ikke med at skrive dine bemærkninger i kommentarfeltet. Prisen på bårebuketten kan du selv vælge ud fra den ønskede buket. 

Filter

Send bårebuket  - Farvevalg, størrelse og udtryk efter ønske.

En bårebuket er en sidste hilsen til den afdøde. Vi tilpasser bårebuketten til dine ønsker og behov i både størrelse og fremtræden. Har du et særligt ønske om en bestemt farve, blomst eller andet i forhold til en bårebuket, så tøv ikke med at fortælle os om det i bemærkningsfeltet.

 

Vi går langt for at sikre os, at du får dit ønske til en bårebuket opfyldt. Uanset, hvilken relation du har haft til afdøde, så kan du altid finde en passende bårebuket.

 

Bårebuketter kan variere meget i størrelse, og netop derfor er de ideelle til en begravelse, hvor du enten har kendt afdøde rigtig godt, mindre godt eller det blot er en mindre opmærksomhed til en bekendt.

Vi leverer selvfølgelig bårebuketten i god tid, så den ligger klar på eller ved kisten, inden bisættelsen går i gang. 

 

Hvilken størrelse bårebuket skal jeg vælge?

Tommelfingerreglen i forhold til størrelsen på en bårebuket er: Jo bedre du kender afdøde, desto større og mere personlig en bårebuket. Havde du en nær relation til den afdøde, er en større bårebuket med et bånd kutyme. Læs vores guide om bårebuketter og båredekorationer, som hjælper dig med at vælge den rette blomst og størrelse. 

 

Bårebuket med bånd er den sidste hilsen fra nærtstående venner og familie

Båndet på en bårebuket er den sidste hilsen fra nærtstående venner og familie til den afdøde. På denne side finder du vores bud på, hvordan bårebuketter kan præsentere sig.

 

Du kan tilkøbe et smukt bånd til bårebuketten og få påtrykt din sidste hilsen til den afdøde. Har du ikke prøvet at forfatte tekst til bånd eller kort til bårebuketter før, så kan du finde hjælp og inspiration i vores guide "Hvad skriver jeg på et bånd til en begravelse?".

 

Har du specielle ønsker til en bårebuket?

Vi vil gerne bidrage til, at din blomsterhilsen til begravelsen passer til dine ønsker. Skriv derfor endelig i bemærkningsfeltet, hvis du har specifikke ønsker til bårebuketten. Send en bårebuket allerede i dag. Vi garanterer altid levering til den tid, hvor begravelsen finder sted!

Giv et gavekort
BLOMSTERGAVEKORT

Giv et gavekort til en, du holder af

Der er vel ikke noget skønnere end at få smukke blomster. Så hvorfor ikke give din hustru, mand, kæreste eller bedste veninde et blomster gavekort til Bloomit.
KØB GAVEKORT
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
LEVERINGSFORM
GAVEKORT / RABATKODE
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Date picker
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

tooltip
tooltip
Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

tooltip
Step 3/4
Overblik
Kunde

Leveringsdetaljer

Leverings dato: Invalid date

Anledning: Bare fordi

ikke sættes ved døren

ikke afleveres ved naboen

ProduktPrisKortTotal
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.