Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Fødselsdagsbuketter og blomster

Tjek om din bestilling kan nå at blive leveret i dag/i morgen.

Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.
Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.

Send en kærlig opmærksomhed på fødselsdagen.

Om fødselaren bliver 19, 30, 59, eller 79 år, så bringer det altid glæde at give og modtage en smuk buket. Om fødselaren er til klassiske roser eller en farverig buket med flag, så har vi lige det du ønsker at overraske med. Udover blomster har vi også sammensat gavekurve til fødselaren.

Gå på opdagelse i alle fødselsdagsbuketterne og gavekurvene herunder og lad os hjælpe dig med at gøre fødselsdagen til en helt særlig dag for fødselaren.

Filter
Farverig fødselsdagsbuket
4 varianter
Fra295,-
4 varianter
Fødselsdagsbuket, høj og luftig
4 varianter
Fra250,-
4 varianter
Fødselsdagsbuket
3 varianter
Fra250,-
3 varianter
Tillykke buket
3 varianter
Fra225,-
3 varianter
Luftig buket, floristens valg
4 varianter
Fra225,-
4 varianter
Husk hinanden, gavepakke
4 varianter
Fra775,-
4 varianter
Fødselsdagsbuket, lav og tæt
4 varianter
Fra300,-
4 varianter
Festlig jubilæumsbuket
4 varianter
Fra299,-
4 varianter
Kærestebuket
4 varianter
Fra275,-
4 varianter
Sprudlende variationsbuket
6 varianter
Fra275,-
6 varianter
4 varianter
Fra225,-
4 varianter
Designerbuket, floristens valg
7 varianter
Fra400,-
7 varianter
'Jeg elsker dig' gavekassen
5 varianter
Fra375,-
5 varianter
Festlig gavekasse med plante
5 varianter
Fra400,-
5 varianter
Gavekasse med weekendhygge
4 varianter
Fra650,-
4 varianter

Smukke blomster til fødselaren

Fødselsdage skal fejres, for det er en særlig dag – en dag hvor livet fejres. Derfor er det også for rigtig mange, en stor dag uanset om det er en rund fødselsdag eller ej. Fødselsdage er forbundet med fødselsdagsgaver, flag, god mad og fødselsdagssang. Ofte kan det være vanskeligt at vælge den helt rigtige fødselsdagsgave, og der kan tit ligge en masse følelser i en fødselsdagshilsen.

 

Kender du nogen, som har fødselsdag? Så er du muligvis i tvivl om hvilken gave du skal give. Mulighederne er mange og alt afhængig af din relation til fødselaren, så kan gaven være større eller mindre. En gave du altid kan give, uanset hvor tæt en relation du har til fødselaren, er naturligvis en smuk buket. Buketter kan sammensættes på et utal af måder hvad angår både blomstervalg og farvenuancer. Derfor kan buketterne gøres unikke og afstemmes præcis til modtageren og den anledning, buketten skal bruges.

 

Hos Bloomit kan du bestille fødselsdagshilsner til både manden og kvinden. Vi har gjort os umage for at sammensætte fødselsdagsblomster og gavekurve, der er særligt velegnet til fødselsdage. Derfor finder du helt sikkert en fødselsdagsbuket eller -kurv, der passer perfekt til den fødselar, du skal være med til at fejre.

 

Fødselsdagsbuketterne findes i forskellige farver og mange af dem indeholder fine små danske flag, der sender tankerne i retningen af fødselsdag og en glædelig begivenhed. Fødselsdagsbuketterne kan derfor også fint bruges til at fejre andre festlige begivenheder, der fortjener en særlig fejring hvor flaget hejses. Du kan selv alle de mange andre anledninger under Mærkedage.

 

Fødselsdagsbuketterne er oplagte at vælge både til ham og hende.

 

Væk glæde med en blomsterbuket til fødselsdagen

Når du vælger at overraske med blomster på en fødselsdag, så viser du ikke kun din omsorg og tilstedeværelse i form at blomsterbuketten og din personlige fødselsdagshilsen i kortet, men du er også nærværende og signalerer et overskud, som smitter af på fødselaren.

 

At blive overrasket med blomster på sin fødselsdag, er der mange, der drømmer om.

 

Desværre er det er ikke altid, at vi har muligheden for at være sammen med fødselaren på selve dagen, og det er her, hvor du kan sende fødselsdagsblomster og på den måde vise fødselaren, at du tænker på ham eller hende på deres fødselsdag.

Bestiller du hos Bloomit, har du muligheden for at bestille en buket fyldt med flag, en buket i røde og hvide farver eller en sprudlende og farverig tillykke buket, som bliver bundet af årstidens blomster. Du bestemmer selv prisen, så buketten kan tilpasses dine behov for en personlig fødselsdagshilsen.

 

Selv hvis du ved at fødselaren måske ikke ligefrem drømmer om blomster, så er Bloomit klar til at hjælpe med den helt rigtige fødselsdagskort og en gavekurv. Vi har sammensat gavekurve med både blomster og uden blomster. Med vin, specialøl, chokolade, te og andre specialiteter. Nogle af gavekurvene er sågar alkoholfrie og indeholder nøje udvalgte konfekture og snacks, som tit kommer fra den lokal florists nærområde.

 

Send et personligt fødselsdagskort med blomster

En vigtig del af din fødselsdagshilsen, er naturligvis selve teksten i fødselsdagskortet. Det har vi gjort nemt for dig. Når du bestiller en fødselsdagshilsen, har du også mulighed for at skrive din personlige hilsen i et fødselsdagskort. Der er fint plads til at skrive en særlig fødselsdagshilsen fordelt på fem linjer. Du vælger også selv om det skal være et pænt kort til anledningen eller blot et printet kort. Uanset hvad du vælger, er der plads til den samme mængde bogstaver.

 

Få blomsterne leveret på fødselsdagen

Bloomit leverer blomster i hele landet, og når du bestiller en fødselsdagsbuket eller -gavekurv hos Bloomit, vælger du leveringsdatoen. Skulle du have glemt en fødselsdag på selve dagen, har Bloomit samme-dags levering. Det eneste du skal gøre for at finde ud af, om du kan få leveret din fødselsdagsbuket i dag, er ved indtaste postnummeret til modtager på forsiden, så får du svar med det samme.

 

Tøv ikke med at ringe til os på tlf. 35858012, eller skrive en mail på info@bloomit.dk, for vi kan måske godt hjælpe alligevel, selvom deadline kan er overskredet på dagen, da vi samarbejder med de dygtigste florister i hele landet. Du kan få et overblik over nogle af vores partnerflorister her.

 

Lad os hjælpe dig med at overraske og bringe glæde på fødselarens store dag. Det er simpelt – spred glæde.

 

Bloomit.dk – Blomster til hele Danmark.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU
Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
Leveringsform
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Giv indsigt i hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Vi erstatter ikke bortkomne bestillinger.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
Jeg ønsker at være anonym

Jeg ønsker at være anonym i forhold til modtageren.

En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Produkter
GAVEKORT / RABATKODE
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Vælg betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi på vores website kan sælge øl og vin, skal vi have dig til at bekræfte, at du er over 16 år. Hvis du er under 16 år, kan vi desværre ikke håndtere dit køb. Læs mere her

Oplysninger om levering

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.