Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Roser

Tjek om din bestilling kan nå at blive leveret i dag/i morgen.

Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.
Vi leverer i hele landet. Vælg selv leveringsdato.

Send en rosenbuket

Send en buket roser. Roser kan bruges alene eller sammen med andre smukke blomster. Send roser sammen med vin og eller chokolade, mulighederne er mange. Find den helt rigtige buket nedenfor og send blomsterne sammen med din personlige hilsen.

Filter
Blandede roser
4 varianter
Fra275,-
4 varianter
Lys rosenbuket
4 varianter
Fra275,-
4 varianter
Rosenbuket i varme farver
5 varianter
Fra325,-
5 varianter
Romantiske roser
5 varianter
Fra400,-
5 varianter
Langstilket r√łde roser
5 varianter
Fra300,-
5 varianter
En r√łd rose
3 varianter
Fra100,-
3 varianter
En hvid rose
3 varianter
Fra100,-
3 varianter
Hvide roser
5 varianter
Fra200,-
5 varianter
Kærlighedsbuket af roser
5 varianter
Fra475,-
5 varianter

Overrask én som du har kær med smukke roser

Send en buket langstilket roser eller en dekoration kun med roser, allerede i dag, til en du holder af. Måske ligefrem til valentinsdag?

 

Den klassiske buket røde roser kan fås med lige det antal roser du ønsker. Til sølvbryllupsdagen er det meget symbolsk at give sin partner 25 roser, som symboliserer at man har været gift i 25 år. Ligeledes i forbindelse med andre mærkedage som indeholder et symbolsk tal.

 

Sig ”jeg elsker dig” med en buket roser på valentinsdag

Valentinsdag er kærlighedens dag, og den 14. februar bliver kærligheden fejret verdenen over. Røde roser er kærlighedens blomst, så vis din bedre halvdel, at du holder af hende eller ham med smukke roser på denne kærlighedens dag.

 

Mange vælger røde roser, når de vælger valentinsgaver, men pinke og lyserøde blomster er også populære varianter denne dag.

 

Glæd din mor med smukke roser på Mors dag

Mor er den bedste og dejligste kvinde i vores liv. Mors dag er dedikeret til at fejre og hylde hende, og hvilken anden måde er bedre til at vise, hvor højt du elsker hende end med en dejlig buket roser? Vis du elsker og værdsætter hende med en skøn blomstergave i hendes yndlingsfarver den anden søndag i maj.

 

Roser til studenter

Når sommertiden nærmer sig, betyder det også, at mange unge mennesker snart bliver færdige med deres ungdomsuddannelser. Kulminationen på tre års hårdt arbejde og veloverståede eksamener skal fejres med stor fest, hvor venner, familie og bekendte er inviteret. Og i følge danske traditioner ønsker man den nye student tillykke med en smuk rose eller to.

 

Her skal rosegavens farve afhænge af den gennemførte uddannelse. Derfor er det kutyme, at man giver røde roser til dem med en studentereksamen (STX) og blå roser til dem med en handelseksamen (HHX). Roser er derfor perfekte, hvis du gerne vil lykønske en nyudklækket student.

 

Roser til konfirmation

For mange unge mennesker er konfirmationen den første store festlige begivenhed, hvor de er i centrum. På denne dag er de iklædt nyt og flot tøj, og når gudstjenesten er ovre, fortsætter de unge mennesker dagen med en fest, hvor de bliver begavet af deres nærmeste familie.

 

Kender du en ung konfirmand, kan du vælge at byde ham eller hende ind i de voksnes rækker med en smuk rose.

 

Langstilkede roser er evig elegante

De store, fyldige blomsterhoveder, de bløde kronblade som mest af alt føles som silkevelour, og den lange grønne stilk som står i kontrast til den farverige blomst – langstilkede roser er synonym med elegance.

Langstilkede roser kan gives enkeltvis, eller de kan gives som buket – men uanset hvor mange du giver, vil rosen vække hjertevarme hos din modtager. Hos Bloomit har vi langstilkede roser i mange forskellige nuancer, så du kan sikkert finde en farve, som passer til din gaveanledning.

 

Roser er et af de stærkeste symboler på kærlighed og romantik

Siden tidernes morgen har roser været det ultimative symbol på kærlighed og ømhed. De antikke grækere forbandt roser med Afrodite, gudinden for skønhed, kærlighed og frugtbarhed, og senere hen tog de kristne rosen til sig som et symbol på Maria, Jesu Mor, og hendes uskyld.

 

Rosen er altså blevet forbundet med kærlighed siden gamle tider, og selv i dag har rosen beholdt denne betydning. For eksempel giver vi ofte roser i blomstergaver ved festlige anledninger for at vise, at vi holder af den person, som bliver fejret.

 

Vi giver også roser uden anledning, hvis vi bare vil fortælle nogen, at vi elsker eller holder af dem. Når du giver nogen en rose, vil din modtager straks forstå de varme tanker bag gaven. Du behøver ikke sige noget, du behøver ikke engang at give et kort også – rosen taler for dig og udtrykker dine tanker og din omsorg for modtageren.

 

Roser er da også den mest populære bryllupsblomst, og de indgår ofte i både brudens buket, gommens knaphulsblomst samt i den øvrige pynt.

 

Send roser hurtigt og nemt via vores blomsterlevering

Ønsker du at glæde en du holder af med en dejlig rose, kan du nemt og enkelt sende din blomst ud til din modtager via vores blomsterudbringning. Bloomits blomsterlevering dækker hele Danmark, og i næsten alle tilfælde kan vi bringe din rose ud samme dag, som du har lagt ordren.

Du kan naturligvis også købe roser og vælge en senere leveringsdato, hvis du bare gerne vil være ude i god tid med dit gavekøb. Når du har lagt din bestilling, sørger vi for at bringe din gave ud på den ønskede dag.

Så bliver det ikke nemmere at forskønne din modtagers tilværelse med en køn rose.

 

Priser på roser

Roser koster noget forskelligt, alt efter størrelse, farve og sæson, fx koster røde roser mere til jul og Valentiensdag. Så er antallet vigtigt så kontakt os og vi skal finde den korrekte og aktuelle pris. Men regn med at hver rose koster mellem DKK 30,00 til 40,00 så kan du indtaste din egen pris i prisfeltet.

 

Er antallet af roser vigtigt, så knyt gerne en bemærkning til din ordre, så vi ved at det er et bestemt antal roser du ønsker skal bindes til en flot buket. 

 

Finder du ikke lige det du ønsker her på shoppen, er du velkommen til at kontakte os i vores åbningstid på tlf. 35 85 80 12, så vil vi hjælpe dig med at bestille lige det du ønsker at sende.

 

Bestil en smuk buket langstilkede lyserøde roser, røde roser eller hvide roser lige her på siden. Husk, vi klarer også en ekstra stor buket roser - du bestemmer antallet. Bestil allerede i dag.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU
Forsæt med at shoppe
Indk√łbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
Leveringsform
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Giv indsigt i hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

V√¶r opm√¶rksom p√• at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at s√¶tte ved d√łren eller aflevere hos naboen.

Vi erstatter ikke bortkomne bestillinger.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
Jeg √łnsker at v√¶re anonym

Jeg √łnsker at v√¶re anonym i forhold til modtageren.

En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Produkter
GAVEKORT / RABATKODE
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Vælg betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi p√• vores website kan s√¶lge √łl og vin, skal vi have dig til at bekr√¶fte, at du er over 16 √•r. Hvis du er under 16 √•r, kan vi desv√¶rre ikke h√•ndtere dit k√łb. L√¶s mere her

Oplysninger om levering

Ved levering p√• et bestemt tidspunkt p√• dagen ved √łvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering p√• det √łnskede tidspunkt p√• dagen, men vi g√łr alt hvad der er muligt for at opfylde √łnsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i √łvrigt.

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering p√• et bestemt tidspunkt p√• dagen ved √łvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering p√• det √łnskede tidspunkt p√• dagen, men vi g√łr alt hvad der er muligt for at opfylde √łnsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i √łvrigt.