Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Om Bloomit

Virksomhedsoplysninger

Bloomit Danmark ApS
Unsbjergvej 5
5220 Odense SØ
Cvr.nr. 35 52 29 21

 

Historien om Bloomit

Bloomit har rødderne dybt forankret i blomsterdekoratørens håndværk og traditioner udspringer af en fysisk blomsterbutik på Hjallesevej i Odense M.
Butikken ligger der stadigvæk i dag og hedder Bloomit Odense

Rødderne går helt tilbage til 1979 hvor Else Lethenborg etablerede sin blomsterforretning Lethenborg Blomsterhus i centrum af Odense. Forretningen voksede støt gennem årene og i 1993 var pladsen for trang og blomsterforretningen måtte have større lokaler.

Beslutningen blev at flytte til en adresse i Hunderup, og valget blev Hjallesevej 73, 5230 Odense M, hvorfra Bloomit Odense drives i dag.

I 2013 blev bloomit.dk etableret som en webshop og siden da, har shoppen udviklet sig til at være en af Danmarks største e-commerce virksomheder indenfor blomster- og gavebranchen.

Hver eneste dag, sender vi blomster og gaver til hele Danmark gennem vores partnerflorister du kan læse mere om her.

 

Blomster og gaver til enhver anledning

For os er det vigtigt at alle vores kunder får den bedste oplevelse og service, når de handler hos os.

Der kan være mange grunde til at sende en blomsterhilsen. Rigtig ofte er det fordi vores kunder ønsker at sprede glæde, at de bestiller og får leveret en buket, men fælles for alle blomsterordrer er, at afsender ønsker at vise sit nærvær overfor modtageren.

Vi er meget ydmyg over at være din leverandør af nærvær og vi arbejder hver dag på at gøre det så enkelt for dig, at vise dit nærvær overfor dem du holder af og dem, der betyder noget for dig.

Lad os hjælpe dig med at sprede glæde og vise dit nærvær i dag.