Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Bryllupsgaver

Ideer til den unikke bryllupsgave til brudeparret

Mange kalder bryllupper for årets største fester, og et bryllup skal selvfølgelig fejres med ekstraordinære gaver.
Overrask brudeparret med en lækker gavekurv eller en smuk buket, der med garanti vil skabe glæde på den store dag og stå og pynte fint på gavebordet til bryllupsfesten.

Vi har gjort det nemt for dig og lister her de mest populære gaveideer og har samlet et udvalg af produkter som er velegnet som gave til et brudepar. Buketter, blomsterdekorationer, vin- og chokolade arrangementer og gavekurve der emmer af kærlighed og romantik.

Filter

Bryllupsgave til hende

Blomster hører sig til i alle anledninger – og ikke mindst til bryllupper. Ønsk tillykke til brudeparret med en smuk buket blomster, en gavekurv eller lignende. Særligt for hende der skal giftes, er bryllupsgaven også vigtig. De fleste kan lide blomster og de appellerer særligt til kvinder. Smukke blomster og farver kan være med til at pryde den store dag og blomster signalerer også en form for eksklusivitet. Og hvem vil ikke gerne komme med en bemærkelsesværdig og smuk gave til et bryllup? Gaverne kan jo nemt komme til at forsvinde i mængden, men vælger du blomstergaver eller en gavekurv med blomster, så vil bryllupsgaven klar skille sig ud, da det vil være en unik bryllupsgave.

 

En bryllupsgave må også gerne skabe minder. Vælg en blomstergave fra Bloomit og lad os levere for dig på den store dag. Så har du ro og overskud til at fokusere på dig selv, så du kan blive klar som gæst til det kommende bryllup. Du bestemmer leveringsdatoen, og så sørger vi for tryg og sikker levering direkte til enten kirken eller den adresse hvor brylluppet skal stå eller holdes. 

 

Personlige bryllupsgaver er en vinder

Vælger du en gave med friske blomster, så vælger du også samtidig en unik og personlig gave, da det netop er dig, der har fået sammensat buketten til brudeparret. Buketten kan tage udgangspunkt i blomster, du selv rigtig godt kan lide, eller nogle blomster, du ved at brudeparret sætter pris på og i en farve som passer til dem. Bukettens stil er også afgørende for hvordan den kommer til at præsentere sig, og der finder du her et stort udvalg af både høje og luftige buketter og lave, tætte buketter, der har et moderne strejf.
 

 

Vi har også et udvalg af buketter, der er farverige og med smæk på farvepaletten. Du finder også buketter i afdæmpede farver og buketter, der er helt afstemt i farverne for et mere roligt og moderne look.

 

Buketterne bindes så de leder tankerne i retningen af romantik og kærlighed, som et bryllup jo er indbegrebet af.

 

Buketten bliver leveret lige til døren, og du er fri for at tænke på at skulle medbringe buketten til brylluppet. Vi sørger for at buketten er fremme til brylluppet før dig, smukt pakket ind til anledningen og vedlagt din personlige hilsen i et flot kort.

 

Er du ikke lige på udkig efter blomster som bryllupsgave idé, så har vi også et bredt udvalg af gavekure med vin, chokolade og andre eksklusive snacks og sødt spiseligt. Dem kan du også lave til en sjov bryllupsgave, hvis du vælger at bestille en gavekasse og tilføjer ekstra gaver som du har købt ved siden af. På den måde vil gavekurven indeholder noget forskelligt; lidt til ganen, sødt og sjovt.

 

Har du brug for mere inspiration til den perfekte bryllupsgave, der indeholder vin, så kan du få flere ideer i vores blogpost her.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU