Bloomit

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon

Valentinsdag

Valentinsdag 2024 – d. 14. februar fejrer vi kærligheden

I Danmark fejrer vi Valentinsdag den 14. februar, hvor kærligheden bliver hyldet. Glæd din kæreste, på denne dag, med smukke blomster, chokolade og en personlig hilsen. Vi sørger for at levere din gave sammen med din personlige hilsen. Vi leverer over hele landet; både Odense, Esbjerg, Aarhus, København og Aalborg, og alle mindre byer.

Så tag et kig på vores sortiment nedenfor, og find den helt rigtige valentinsgave til Valentinsdag 2024. 

Filter

Valentinsdag falder altid den 14. februar

I Danmark fejrer vi altid Valentinsdag den 14. februar, og dagen er kendt som de elskendes helligdag. 

 

Blomsterlevering på Valentinsdag – bestil allerede i dag

Vi leverer i hele landet, så uanset hvor din elskede bor så kan vi levere. Vi leverer blomster, chokolade, gavekurve og vin til din elskede på Valentinsdag. Er du sent ude, så fortvivl ikke: Vi leverer blomster samme dag, som du bestiller – også på Valentinsdag. Tjek her, om din blomst kan nå ud i dag.

Vi sikrer dig dermed en glad kone/kæreste - også på Valentinsdag 2024!

 

Valentinsdag 2024 - En voksende tradition

Valentinsdag er en voksende tradition i Danmark. Om dette skyldes at de unge er nemmere at få med på de amerikanske traditioner eller at vi bare er blevet mere kærlige, er svært at sige. Ikke desto mindre betyder det, at vi hos Bloomit og resten af landets blomsterhandlere, hvert år står klar i god tid til at håndtere dine ordrer, så alt kommer frem som planlagt.

Dette gælder også for Valentinsdag 2024, hvor vi forventer (og glæder os til), at sende store mængder blomster, chokolade og andre valentinsgaver til de udkårne!

 

Valentinsdags gaver til mænd

Vil du vende kønsrollerne på hovedet og tage tykt pis på din mand eller kæreste? Så kig forbi vores sortiment af ølgaver - det vil han helt sikkert sætte pris på. Det er ikke så almindeligt at købe valentinsdags gaver til mænd, men vi synes nu at alle fortjener en gave på valentinsdag. Derfor støtter vi meget op om ideen og synes kun det er sjovt, hvis du bruger nogle af vores produkter som en valentinsgave til manden.

 

Giver man specielle blomster på Valentinsdag?

Valentinsdag er, sammen med Mors dag, en af de helt store blomsterdage i Danmark, men der eksisterer ikke en kutyme for, hvilken blomst man giver sin kæreste denne dag. Mange vælger at give røde roser, men det kan være en dyr fornøjelse. Vi anbefaler, at du giver blomster, som du ved, at modtager elsker. Er yndlingsblomsten Tulipaner, elsker hun en majestætisk Orkidé, eller er hun helt forgabt i de yndige Ranunkler?

Vi kan levere et væld af blomster og smukke buketter – kun fantasien sætter grænser.

 

Vi har selvfølgelig sammensat en række buketter i de skønneste farvekombinationer, som er tiltænkt den helt specielle kvinde eller mand i dit liv.

 

Valentinsgaver til ethvert budget

Husk, at du bestemmer prisen på gaven. Skriv blot din egen pris i prisfeltet, så tilpasser vi produktet til det du ønsker at betale.
Glæd din udkårne, kæreste, hende den søde, ham den flotte, og send en smuk hilsen på Valentinsdag.
Bestil allerede nu, så sørger vi for levering d. 14. februar.

 

Husk, at vi leverer i hele landet på Valentinsdag.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Leveringer i hele Danmark

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister.
BESTIL BLOMSTER NU