Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Østervrå Blomsterbutik

Østervrå Blomsterbutik

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 09:30 - 17:30
Onsdag: 09:30 - 17:30
Torsdag: 09:30 - 17:30
Fredag: 09:30 - 17:30
Lørdag: 09:30 - 12:30
Søndag: LUKKET

I Østervrå Blomsterbutik, er hjertet og passionen for blomster stor.

Her gøres der meget ud af at alle buketter og blomsterdekorationer bliver bundet med den samme passion og kærlighed. Hver enkelt blomst bidrager med sit i en buket og hver blomst har sin historie at fortælle.

 

Buketter fra Østervrå Blomsterbutik

Vi har et bredt udvalg af buketter, som kan bruges til enhver lejlighed. Ens for alle buketterne er, at de er bundet med den samme akkuratesse og øje for detaljen. Det er vigtigt for os at hver blomst kommer til sin ret i buketten. Vi binder med høj faglighed og kreative øjne, hvilket sikre dig et unikt binderi hver gang du får leveret blomster fra Østervrå Blomsterbutik.

Buket

Hvis du vil give din buket et mere personligt præg, er du velkommen til at ringe til os eller besøge os i butikken og udvælge lige præcis de blomster, som du synes, skal i din blomsterhilsen. Sammen kan vi skabe en smuk blomsterhilsen.

Herunder kan du se nogle af de mest populære buketter vi leverer i vores område til dagligt.

 

Få leveret gavekurve i Østervrå og omegn

Vi kan tilbyde et godt udvalg af delikatesser og specialprodukter, som kan blive sammensat til en smagfuld gavekurv, som vil forkæle modtagers øjne og smagsløg. Du kan købe en gavekasse, der er færdigpakket eller sammensætte én selv efter dine ønsker og behov.

Hvis du sammensætter en gavekasse selv, har du mulighed for at vælge de lækkerier som du ved, at modtager kan lide. Du kan også lave en gavekurv til dig selv. Vi leverer naturligvis meget gerne den flotte gaveindpakkede gavekasse direkte til modtageren uanset om det er på en privat- eller erhvervsadresse.

Disse gavekasser er meget poplære blandt vores kunder lige nu.

 

Østervrå Blomsterbutik binder alle typer begravelsesbinderier

Det er altid svært at tage afsked med en nær. Hos Østervrå Blomsterbutik gør vi meget ud af at den sidste afsked skal være så smuk som muligt. Vi laver både, bårebuketter, båredekorationer, hjerter, kistepynt og kranse.

Vi gør meget ud af at sætte os ind i kundens ønsker og behov for bedst at kunne lave dekorationer, der afspejler den afdødes personlighed. For at gøre en svær tid nemmere, leverer vi alle binderier til kapeller og kirker i Østervrå og omegn. 

Begravelseshjerte

Vores chauffør har meget erfaring med at levere til begravelser og bisættelser, derfor leverer vi også altid i god tid, så vi har tiden til at lægge blomsterne smukt på kirkegulvet eller der hvor ceremonien foregår.

I er meget velkommen til at ringe til os i forbindelse med en begravelseordre for at vi på den måde kan give den afdøde så smuk en afsked som muligt.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Østervrå Blomsterbutik