Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Hartmanns Blomster

Hartmanns Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:30 - 17:00
Tirsdag: 09:30 - 17:00
Onsdag: 09:30 - 17:00
Torsdag: 09:30 - 17:00
Fredag: 09:30 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Historien om Hartmanns Blomster

Ejeren af Hartmanns Blomster er Lina Hartmann og hun er blomsterdekoratør. Lina åbnede butikken i 2018 og siden da, har butikken udviklet sig og rigtig mange kunder har fundet vej til butikken.

 

Hos Hartmanns Blomster finder du et fint udvalg afskårne blomster, planter, brugskunst og selvfølgelig forskellige specialiteter, chokolade, vin og specialøl, der kan sammensættes til udsøgte gavekurve.

 

Udvalgte blomster og gavekurve Hartmanns Blomster

Få leveret buketter i Farsø og omegn

I Hartmanns Blomster arbejder vi kreativt med alle typer afskårne blomster. For os er kvaliteten alfa omega og vi går ikke på kompromis med det faglige niveau. Vi vægter vores rådgivning indenfor blomster højt, så du som kunde bliver vejledt korrekt og køber blomster og varer generelt som vi kan stå inde for.

Rød/orange/hvid buket

Vi binder mange forskellige typer buketter hver eneste dag, og særligt buketter med anderledes karaktertræk og personlighed, elsker vi at lave. På den måde får vi udfoldet vores kreative sans og vores kunder får leveret unikke og personlige binderier, der passer til anledningen. Buketterne spænde bredt i prisen og vi kan binde lige efter dine ønsker og behov.

 

Vi har udvalgt følgende tre buketter som vi vil anbefale dig at vælge, hvis du ønsker at sende en blomsterhilsen til én du har kær. De kan bindes hele året og vil tage udgangspunkt i sæsonens smukke blomster.

 

Få leveret flotte gavekurve fra Hartmanns Blomster

Vi leverer i Farsø og omegn, og hjælper dig uanset anledningen. Som Bloomit partnerflorist, kan du bestille hos os og få levering i hele Danmark. Du kan se hele udvalget på bloomit.dk og finder du ikke lige det du søger online, så ring eller skriv til os, så rådgiver vi dig og finder det helt rette for dig.

 

Herunder ser du nogle af de mest populære gavekurve eller gavepakker lige nu.

Du finder alle gavekurve her.

 

Bårebuketter til begravelse i Farsø

Kender du nogen, der er gået bort, og ønsker du at sende en sidste hilsen, er vi her til at hjælpe dig. Vi binder alle typer begravelsesbinderier og tilbyder at sætte smukke bånd på med din personlige sidste hilsen. Det er helt op til dig, hvad der skal stå på båndet.

 

De fleste bestiller bårebuketter, og er du i tvivl om hvilken bårebuket du skal vælge, så har vi udvalgt tre meget forskellige bårebuketter som vi synes, er smukke hver især og som kan passe til både en mand og en kvinde.

 

Ønsker du at bestille et større begravelsesbinderi, som fx en smuk krans, en båredekoration eller et hjerte, så laver vi også det. Se hele udvalget af begravelsesbinderier online her.

Du kan bestille begravelsesbinderi til levering i alle kirker i Aars, Farsø, Aalestrup og Gedsted. Vi sørger for levering i god tid inden begravelsen eller bisættelsen begynder.

 

Vi laver også kistepyntninger, hvor du kan se online udvalget her og ellers kan du kontakte os, så vi kan tale om hvad dine ønsker og behov er til en kistedekoration. Vi plejer at kunne løse enhver opgave, så alle henvendelser er kærkomne.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig og levere din ordre.

 

De bedste hilsner

Hartmanns Blomster

Varme blomster i vase