Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Blomsterbutikken ChaNoLa

Blomsterbutikken ChaNoLa

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:30
Tirsdag: 09:00 - 17:30
Onsdag: 09:00 - 17:30
Torsdag: 09:00 - 17:30
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: 09:00 - 13:00
Specielle åbningstider
Juleaften: 08:00 - 15:00
2. juledag: 09:00 - 14:00
Nytårsaften: 08:00 - 15:00
Skærtorsdag: 09:00 - 17:30
Langfredag: 09:00 - 17:30

Blomsterbutikken ChaNoLa er en ny og spændende blomsterbutik, som ligger i gågaden i Hobro. Charlotte Larsen eksperimenterer både med friske og tørre blomster og butikken er en legeplads, hvor der er plads til at udfolde sig kreativt. ChaNoLa kan levere alt indenfor hverdags-, begravelses og bryllupsbinderier. 

 

Buketter og gavekurve fra Blomsterbutikken ChaNoLa

Hos ChaNoLa binder vi traditionelle buketter af afskårne blomster, men vi binder også moderne buketter. Vi har et stort udvalg af friske afskårne blomster, som vi binder til smukke buketter. Vi har altid frisk bundne buketter hver dag, men vi kan også binde en buket udfra dine ønsker og behov.

 

Evighedsbuket i rosa og blålige nuancer.

Evighedsbuketter er meget moderne, og det har vi også kunnet mærke, og derfor kan vi også tilbyde et bredt udvalg af tørrede blomster. Vi følger tidens trends både indenfor blomster, men også indenfor brugskunst og specialiteter, så vi kan sammensætte gavekurve efter enhver smag og anledning.

 

Vi sammensætter gavekasser med både specialøl, vin, chokolade, lakrids og naturligvis buketter.

 

Som Bloomit partnerflorist, modtager vi ordrer fra kunder i hele landet, der ønsker at få leveret en blomsterhilsen i vores leveringsområde. Til dagligt leverer vi blomster i Havndal, Hobro, Arden, Mariager, Hadsund, Nørager og Nibe. Vores chauffører er professionelle og vi kan levere på både privat- og firmaadresser. 

 

Herunder kan du blive inspireret af hvad vores kunder køber mest af lige for tiden.

 

 

Bryllupsbinderier til den store dag

Et bryllup er en hel dag i kærlighedens navn. Det er en dag, hvor vi hylder og fejrer kærligheden mellem to mennesker, som har besluttet at leve livet sammen. Hos Blomsterbutikken ChaNoLa ved vi, at brudebuketten er en meget vigtig del af bryllupsdagen. Derfor gør vi os meget umage for at få lige præcis det udtryk på brudebuketten, som bruden ønsker. Det er meget vigtigt for os at bruden er tilfreds med sin brudebuket. 

 

Brudebuketten er ikke det eneste bryllupsbinderi, som er en vigtig del af brylluppet. Vi binder også knaphulsblomster, brudepigebuketter, borddekorationer, og dekorationer til kirken og til bryllupslokalerne.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os, når du skal holde bryllup så vi sammen kan finde frem det udtryk, du ønsker at din brudebuket skal have.

Du kan også finde meget inspiration under bryllupskategorien her på bloomit.dk.

 

Blomster til begravelse og bisættelse i Hobro og omegn

Midt i sorgen kan det være en stor og uoverskuelig ting at skulle tænke på hvilke blomster, der skal bestilles til en begravelse eller bisættelse. Hos ChaNoLa gør vi vores til at lette den tunge byrde. Vi kan hjælpe dig med alt begravelsesbinderi, og vi gør det i tæt samarbejde med de efterladte.

 

Vi kan rådgive omkring begravelsesbinderi og blomster. Hos ChaNoLa er det vigtigt at bårebuketter, kistepynt og kranse bliver lavet efter de efterladtes ønsker, så det sidste farvel bliver så smukt som muligt og opfylder de efterladtes ønsker og behov.

Begravelseskrans i lyserøde nuancer.

Står du midt i sorgens stund, så lad os hjælpe dig med at arrangere de blomster, som du skal bruge til begravelsen eller bisættelsen.

Vi leverer bårebuketter, kistepynt, båredekorationer og kranse til kirker og kapeller i Hobro og omegn. 

 

Herunder kan du se nogle af de mest populære begravelsesbinderier.


 

Vi ser frem til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Blomsterbutikken ChaNoLa