Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
HUMØRBLOMSTER

HUMØRBLOMSTER

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 09:30 - 17:30
Onsdag: 09:30 - 17:30
Torsdag: 09:30 - 17:30
Fredag: 09:30 - 17:30
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Humørblomst er en moderne og idérig blomsterbutik, der lægger vægt på et godt håndværk af en høj kvalitet. De har mere end 15 års erfaring indenfor branchen og hjælper gerne med, at opfylde dine blomsterdrømme. Humørblomster kan lave alt inden for begravelse, bryllupper, plantestylig og buketter og vil gøre alt for at dine ideér og forventninger bliver indfriet.

 

Buketter til enhver anledning fra Humørblomster

I Humørblomster, elsker vi buketter. Vi elsker at lave buketter, og vi elsker at aflevere dem til modtageren.

 

Mange af vores buketter har et moderne udtryk. Vi har et stort udvalg af afskårne blomster - både friske, men også tørrede. Du kan købe færdigbundne buketter, og du kan vælge i mellem det store sortiment af blomster her på bloomit.dk

Vi binder kreativt og tager udgangspunkt i sæsonens blomster, så kvalitet og kreativitet går hånd i hånd. Uanset hvilket behov du har for at få bundet blomster, så klarer vi det, for vi binder blomster til ethvert humør.

En buket blomster i lyse farver.

Vi har god sans for kvalitet, og vi går meget op i, at de buketter, som bliver bestilt, lever op til den høje kvalitet som vi har. 

 

Få sendt blomster ud i Hjallerup og omegn

Som Bloomit partnerflorist, modtager vi ordrer på blomster og gavekurve til levering i Hjallerup, Vodskov, Dronninglund, Hals og Brønderslev. Vi leverer næsten hver dag og vi har mange leveringer, og derfor meget erfaring med at levere blomster og dekorationer på både privat- og firmaadresser. Vi ved hvor vigtigt det er, at leveringen sker til aftalt tid, så derfor kan du være sikker på, at din ordre bliver leveret som aftalt, når vi udfører din ordre.

 

Disse buketter herunder, er meget populære og anbefalelsesværdige til enhver anledning.

Bryllupsblomster fra Humørblomster

Bryllup er en stor dag i alle pigers liv og Blomsterne er derfor en vigtig del af helheden, og derfor går vi meget op i at tilblivelsen af brudebuketten er i tæt samarbejde med bruden. Det er fra blomster til design og selve bindingen at buketten. På den måde kan du få indfriet dine drømme om hvordan din brudebuket skal se ud. 

 

Vi leverer også knapsholdsblomster, brudepige buketter og pynt til selve festen.

Brudebuketter i forskellige farver og former.

Vi hjælper gerne med, at finde det perfekte blomsterdesign til jeres store dag.

 

Få leveret blomster til begravelse og bisættelse

Har du brug for at sende blomster til en begravelse eller en bisættelse, hjælper vi dig med et give et smukt sidste farvel. Vores mange år i branchen gør at vi kan hjælpe dig med finde frem til det rette begravelsesbinderi og leveringen står vi også meget gerne for.

 

Vi synes, at det smukkeste farvel, er et personligt farvel. Vi går i tæt dialog med de efterladte for at vejlede dem og gøre tiden nemmere. 

 

Vi binder alt lige fra bårebuketter, båredekorationer, kranse, hjerter og kistedekorationer. Som udgangspunkt binder vi ud fra sæsonens smukkeste blomster med respekt for dine behov og ønsker. Næsten alt kan lade sig gøre - kun fantasien sætter grænser.

 

Har du brug for at få sat et flot bånd på bårebuketten eller dekorationen, så klarer vi naturligvis også den del.

 

Herunder kan du se nogle af de begravelsesbinderier vi bl.a. laver for vores kunder.

 

Vi glæder os meget til at se dig nede i vores butik eller levere din ordre.

Vi laver dine drømme til virkelighed.

 

De bedste hilsner

Humørblomster