Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Hasseris Blomster

Hasseris Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Hasseris Blomster - mere end bare blomster

I Hasseris Blomster bliver der leveret blomster og gavekurve til hele Nørresundby, Aalborg og nærområderne.

 

Skal du bruge blomster til hverdag, fest eller en sidste hilsen, bør du tage et kig forbi!

 

Butikken er naturligvis fyldt med afskårne blomster og planter, men der er også masser af brugskunst, forskellige specialiteter, chokolade, vin og øl. De sidste kan bruges til at sammensætte skønne gavekurve, lige efter din eller modtagerens smag.

 

Udvalgte blomster og gavekurve i Hasseris Blomster

buket

Buketter i Aalborg og omegn

 

Hos Hasseris Blomster arbejder vi kreativt med alle typer blomster, friske som tørrede. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller det faglige niveau. Vi vægter vores rådgivning indenfor blomster højt, så du som kunde er sikker på at få en ordentlig behandling og køber binderier og produkter, der er 100% i orden.

 

Vi binder både lave og tætte buketter og høje og luftige som er meget trendy i øjeblikket, og særligt buketter med anderledes karaktertræk og personlighed, elsker vi at lave. På den måde får vi udfoldet vores kreative sans og vores kunder får leveret unikke og personlige binderier, der passer til anledningen.

 

Vi har udvalgt følgende tre buketter som vi vil anbefale dig at vælge, hvis du ønsker at sende en blomsterhilsen til én du har kær. De kan bindes hele året og vil tage udgangspunkt i sæsonens smukke blomster.

 

Få leveret flotte gavekurve fra Hasseris Blomster

Vi leverer i hele Aalborg og omegn, og hjælper dig uanset anledningen. Som Bloomit partnerflorist, kan du bestille hos os og få levering i hele Danmark. Du kan se hele udvalget på bloomit.dk og finder du ikke lige det du søger online, så kontakt os, så rådgiver vi dig og finder det rette for dig. Klik på vores telefonnr. eller mail, så svarer vi hurtigt tilbage.

 

Herunder ser du nogle af de mest populære gavekurve eller gavepakker lige nu.

Du finder alle gavekurve her.

 

 

 

Bårebuketter til begravelse i Aalborg

Står du i sorgens stund, og ønsker at sende en sidste hilsen, er vi her til at hjælpe. Vi binder alle typer begravelsesbinderier og tilbyder at sætte smukke bånd på med din personlige sidste hilsen. Det er helt op til dig, hvad der skal stå på båndet.

 

De fleste bestiller bårebuketter, og er du i tvivl om hvilken bårebuket du skal vælge, så har vi udvalgt tre meget forskellige bårebuketter som vi synes, er smukke hver især og som kan passe til både en mand og en kvinde.

 

Ønsker du at bestille en krans, en båredekoration eller et hjerte, så laver vi også det. Se udvalget af begravelsesbinderier online her.

Begravelseskors lavet af blomster i blå og hvide farver. Korset ligger på et stengulv i en kirke.

 

Du kan bestille begravelsesbinderi til levering i Aalborg, Nørresundby, Hasseris, Nørholm Enge, Egholm, Vejgård, Nørre Tranders, Frejlev, Skalborg, Visse og Hennedal. Vi sørger for levering i god tid inden begravelsen eller bisættelsen begynder.

 

Begravelseskrans i røde og hvide nuancer.

 

Ring også gerne til os, hvis du har brug for personlig vejledning. Vi vil hellere end gerne hjælpe. Vi laver også kistepyntninger, hvor du kan se online udvalget her og ellers kan du kontakte os, så vi kan få en dialog om hvad dine ønsker er.

Vi plejer at kunne løse enhver opgave, så alle henvendelser er kærkomne.


Vi glæder os til at ekspedere dig og levere din ordre.

 

De bedste hilsner

Hasseris Blomster