Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Den Pink Tulipan

Den Pink Tulipan

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:30 - 17:00
Tirsdag: 09:30 - 17:00
Onsdag: 09:30 - 17:00
Torsdag: 09:30 - 17:00
Fredag: 09:30 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Lotte Jensen er den stolte ejer af blomsterbutikken, Den Pink Tulipan i Randers. Lotte er passioneret omkring sit arbejde, og hun går op i at alle de buketter, som skal sendes ud, er af den bedste kvalitet. Lotte har øje for detaljen, og hun går meget op i at modtageren får en god oplevelse, når de modtager deres blomsterhilsen.

 

Send blomster fra Den Pink Tulipan i Randers

Hos Den Pink Tulipan kan vi tilbyde et bredt udvalg af afskårne blomster, som altid tager afspejler sæsonen. Derfor får du altid friske buketter bundet af kvalitetsblomster, som holder, når du handler dine blomster i Den Pink Tulipan i Randers.

Buket i gul, lilla og limegrøn.

Vi har færdigbundne buketter, som er lige til at tage med, men du har også muligheden for at sammensætte din helt egen buket. Når du sammensætter din egen buket, er du med til at gøre den mere personlig. Vi arbejder primært med sæsonens blomster, for så synes vi, at vi får de flotteste resultater med binderierne.

Hver eneste blomst i buketten er med til at give buketten sit udtryk, og derfor kvalitetssikre vi hver eneste buket. Herunder kan du se nogle af de buketter vi sælger flest af.

 

Gavekurve sammensat efter dine ønsker

En buket forkæler øjet, mens en gavekurv kan forkæle dine smagsløg. I Den Pink Tulipan hygger vi os med at sammensætte forskellige gavekurve. Vi har et stort udvalg af alkohol, sødt og salt.

Gavepakker med chokolade

Bestiller du online, så sørger vi for at pakke gavekassen fint ind, så den passer til anledningen. Der findes lidt for enhver smag og pengepung, og finder du ikke lige en gavekasse som du kunne ønske dig, så tag kontakt til os. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden her.

 

Til inspiration kan vi vise dig nogle af de gavekasser vores kunder elsker.

 

Få leveret begravelsesblomster fra Den Pink Tulipan

Der er ingen tvivl om, at det at miste en nær ven eller familiemedlem er en svær tid at gå igennem, og der er mange ting at tage stilling til. Hos Den Pink Tulipan gør vi vores for at gøre denne svære tid nemmere.

 

Vi hjælper dig med at udvælge og binde det begravelsesbinderi, som du gerne vil have. Vi laver bårebuketter, kranse og dekorationer. Vi gør vores for at vejlede og hjælpe dig, så du får opfyldt dine ønsker og behov til begravelsesblomsterne.

 

Vi har meget erfaring med at levere blomster til begravelser i hele Randers og omegn. Vi leverer til alle kirker og kapeller såsom Sankt Peders Kirke, RandersKirken, Sct. Mortens Kirke, Skt Andreas Kirke og Sct. Clemens Kirke mv.

 

Vi sørger altid for at leveringen sker i god tid inden selve ceremonien begynder, så du er sikker på at blomsterne kommer godt frem og bliver lagt i den rettte rækkefølge på kirkegulvet.

 

Vi glæder os til at bringe din blomsterhilsen ud.

 

De bedste hilsner

Den pink tulipan