Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Guldregn Bjerringbro

Guldregn Bjerringbro

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:30
Tirsdag: 09:00 - 17:30
Onsdag: 09:00 - 17:30
Torsdag: 09:00 - 17:30
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Historien om Guldregn i Bjerringbro

Blomsterbutikken Guldregn drives til hverdag af Olga Ferguson, der har overtaget butikken i 2022. Hun købte den af butikkens tidligere ejer, Bodil, der startede Guldregn for 26 år siden.

 

Olga får til daglig også hjælp fra hendes medarbejder Winnie Christensen, der har været i butikken over en årrække. Der sælges både afskårne blomster, planter, specialiteter, øl og vin i den hyggelige blomsterbutik i Bjerringbro.

 

Kig ind forbi eller bestil online her på bloomit.dk

 

Facaden ved Guldregn.

Butikkens facade står flot med Bloomit logo på.

 

Udvalgte blomster og gavekurve hos Guldregn

Buketter i Bjerringbro og omegn

Hos Guldregn sætter vi en ære i godt håndværk, hvor vi ikke går på kompromis med blomsternes kvalitet eller det faglige niveau. Når vi kombinerer friske blomster med dygtige blomsterdekoratører, så ved vi, at der bliver leveret smukke blomsterdekorationer og buketter, som kunderne med tilfredshed kan gå herfra med. 

 

Vi binder både lave og tætte buketter og høje og luftige som vi ser en udpræget tendens indenfor, og særligt buketter med anderledes karaktertræk og personlighed.

 

Guldregn butikken set indefra.

Vi har udvalgt følgende tre buketter som vi vil anbefale dig at vælge, hvis du ønsker at sende en blomsterhilsen til én du har kær. De kan bindes hele året og vil tage udgangspunkt i sæsonens smukke blomster.

 

Bårebuketter til begravelse i Bjrringbro og omegn

Vi binder alle typer begravelsesbinderier og tilbyder at sætte smukke bånd på med din personlige sidste hilsen, hvis du ønsker det.

 

Vi binder mange bårebuketter, og er du i tvivl om hvilken bårebuket du skal vælge, så har vi udvalgt tre meget forskellige bårebuketter som vi synes, er smukke hver især og som kan passe til både en mand og en kvinde.

 

Du kan bestille begravelsesbinderi til levering i Bjerringbro og omegn. Vi har stor erfaring med at levere til alle kirkerne i området, herunder bl.a. Bjerringbro kirke, Hjermind kirke, Bjerring kirke, Gullev kirke og Mammen kirke.

Vi leverer altid i god tid inden ceremonien begynder.

 

Har du brug for at bestille andre typer begravelsesbinderier, så kan du se hele udvalget af begravelsesbinderier her.

 

Ring også gerne til os, hvis du har brug for personlig vejledning. Vi vil hellere end gerne hjælpe. Vi laver også kistepyntninger, hvor du kan se online udvalget her og ellers kan du kontakte os, så vi kan få en dialog om hvad dine ønsker er. Vi plejer at kunne løse enhver opgave, så alle henvendelser er kærkomne.

 

 

Gavekurve sammensat af Blomsterbutikken Guldregn

Næsten enhver lejlighed eller mærkedag kan fejres med en gavekurv. Vi elsker selv fester og vi synes altid, at det er sjovt at få lov til at kreere fine gavekurve med specialiteter og gode produkter som vi ved, kommer til at glæde andre. 

 

Guldregn - gavekurv

Lad os hos Guldregn, hjælpe dig med at få sammensat den perfekte gavekasse til dig! Kontakt eller bestil her på siden, så er du sikker på en fantastisk gave.

 

Herunder ser du nogle af de mest populære gavekurve.

Du finder alle gavekurve her.

 

Vi ser frem til at modtage din ordre og ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Guldregn Bjerringbro