Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Blomsterpigen ApS

Blomsterpigen ApS

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: LUKKET

Blomsterpigen ligger i Aarhus N og derfra er der blevet leveret blomsterhilsner ud i hele Aarhus de sidste 20 år. Blomsterpigen er i år blevet overtaget af Tina, som nu driver den skønne blomsterforretning til dagligt. Hun er detalje- og kvalitetsorienteret. Der bliver bundet kærlighed i hver eneste buket, da hver bestilling er noget helt specielt. Sammen med hendes ansatte, er de et blomstrende team, der formår at skabe de smukkeste binderier til enhver begivenhed og til dagligdagens stunder, der skal markeres.

 

Skal de også hjælpe dig med at få bragt en smuk hilsen ud i Aarhus?

 

Buketter til Aarhus

Hos Blomsterpigen gør vi meget ud af hver eneste buket. Hver buket er en speciel hilsen, og vi lægger meget kærlighed i hver buket, som vi håber, at modtager kan mærke. 

En masse vaser og spande med afskårne blomster

Vi har også færdigbundne buketter stående i butikken, som du kan tage med på farten.

 

Hvis du hellere vil have en mere personlig buket, har vi et stort udvalg af afskårne blomster, som vi meget gerne binder til netop den buket, som du vil have og med det udtryk og i de farver der matcher dine behov og modtagerens stil.

 

 

Få leveret gavekasser fra Blomsterpigen Århus N

Blomster er en dejlig ting at få og lækkert for øjet af kigge på. Hos Blomsterpigen har du også mulighed for at få lidt lækkert til ganen. Vi kan tilbyde et stort udvalg af chokolader, kaffe, vin, specialøl og te. Du kan købe en færdigpakket gavekurv, eller sammensætte én selv på kryds og tværs af alt, hvad vi har i butikken, det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Vi sørger naturligvis for at pakke fint ind til anledningen.

 

Se nogle af de mest populære gavekasser herunder.

 

Bryllupsbinderi fra Blomsterpigen i Aarhus

Et bryllup er en kærlighedfest, og typisk et af livets aller største. Det er for mange en meget vigtig dag, og vi tager bindingen af brudebuketten meget seriøst. For at få lige præcis den brudebuket, som du gerne vil have, er du mere end velkommen til at ringe til os, så vi kan sætte tid af sammen og få sammensat lige præcis den buket, som du ønsker, hvor sæsonens blomster virkelig kan komme til sin ret og matche brudekjolen og brudens stil på bedste vis. 

To brudebuketter i lyse nuancer.

Vi leverer selvfølgelig gerne det hele direkte til kirken og dekorationer mv. direkte dertil hvor festen afholdes.

 

Få leveret blomster til begravelse og bisættelse i Aarhus

At miste én, som stod en tæt, er svært, og tiden op til begravelsen er hård, men vi gør vores til at gøre denne tid nemmere. Vi tilbyder et bredt udvalg af begravelsesbinderier herunder kranse, båredekorationer, kistepynt og bårebuketter. Hver begravelsesbinderi bliver bundet med respekt og kærlighed. 

For at få det udtryk frem, som du gerne vil have, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan få lavet lige præcis det, som du vil have til begravelsen.

 

Butikken bugner altid med alt fra afskårende blomster, tørrede blomster, sammenplantninger, brugskunst, chokolade, kaffe og alt der imellem. Vi tør godt love dig, at hvis du mangler en gave, så har vi nok at vælge imellem.

 

Når du sender blomster, sender du kærlighed.

Vi glæder os til at bringe din kærlighed videre.

 

De bedste hilsner

Blomsterpigen Aarhus