Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Breum Blomster

Breum Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00
Lørdag: 09:00 - 12:30
Søndag: LUKKET

Send blomster i Roslev

I Breum Blomster, der er beliggende i Roslev ejes og drives af Jannie Pedersen.

 

I butikken finder du alt lige fra buketter, dekorationer og planter til gavekurve med en masse lækkerier og brugskunst til at pifte hjemmet op.

 

Breum Blomster leverer kvalitetsprodukter til hele Roslev og omegn, så har du brug for at få bragt din hilsen ud, så klarer vi også det.

 

Som Bloomit Partnerflorist, kan du bestille hos os og få leveret din blomsterhilsen i hele Danmark. Derfor kan du også nemt bestille din blomsterhilsen her hos Bloomit og få leveret din ordre i Roslev, Skive, Fur og omegn. Vi tilbyder samme-dags levering på alle hverdage, så du kan få leveret samme dag som du bestiller, hvis du bestiller inden vores deadline.

 

Breum Blomster leverer din blomsterhilsen

I Breum Blomster har vi stor erfaring med at levere blomster til alle anledninger både privat og erhverv. 

Vi er kvalitetsbevidste og arbejder kreativt med blomsterne ud fra kundens ønsker og tanker.

 

Vi leverer alt lige fra buketter til dekorationer og gavekasser. Vi kan sammensætte lige efter dine ønsker og du kan nemt bestille online her, så leverer vi den dag, det passer dig.

 

Nogle af de mest populære blomster i Roslev og omegn, er dem du kan se herunder. Tryk på den buket du ønsker at bestille, så leverer vi din hilsen direkte til modtageren.

 

 

Blomster til begravelse i Roslev

Kender du én, der er gået bort, så hjælper vi meget gerne med at levere din personlige sidste hilsen. Vi binder både bårebuketter, båredekorationer, kranse og kistedekorationer.

Vi sammensætter alt efter vores kunders ønsker og behov og tager altid afsæt i årstidens blomster. Det betyder at du altid får leveret kvalitetsprodukter, når du bestiller hos Bloomit eller direkte hos os i Breum Blomster.

Begravelseskrans.

Bestiller du til levering, så sørger vi altid for at din ordre bliver leveret i god tid inden begravelsen begynder, så du kan være helt tryg ved at vælge os til at levere for dig.

 

Vi har dygtige chauffører til at levere vores begravelsesblomster, og alt bliver håndteret nænsomt og ordentligt, så blomsterne fremstår lige så flot som da de forlod os i blomsterbutikken. Leveringen foregår altid i god tid, så du kan være sikker på at din blomsterhilsen kommer sikkert frem inden begravelsen eller bisættelsen begynder.

 

Vi leverer til alle kirker i Roslev og omegn.

Bryllupsblomster i Roslev

Skal du giftes, så har du nok gjort dig tanker om hvordan blomsterne skal se ud til dit bryllup. I Breum Blomster hjælper vi meget gerne til at gøre den store dag helt perfekt. Vi er uddannede blomsterdekoratører, der både kan vejlede indenfor brudebuketter, brudepigebuketter, knaphulsblomster, kirkepynt og bordpynt til festen.

Kig ind forbi, så kan vi tage en dialog om dine ønsker og behov, så du kan få bundet smukke blomster til dit drømmebryllup. Vi er klar til at hjælpe dig til at gøre dit kommende bryllup til en blomstrende og mindeværdig dag.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Breum Blomster