Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Blomster Symfonien

Blomster Symfonien

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 12:00
Søndag: LUKKET

Blomster Symfonien leverer blomster og gaver

Blomster Symfonien er en nyopstartet blomsterbutik, der ligger i centrum af Balling by i Jylland og drives til dagligt af Inga Jakstaite Dalinkeviciene. Hos Blomster Symfonien får du altid leveret friskbundne buketter og dekorationer og der bindes blomster til alle anledninger lige fra bryllupper, fødselsdage, dåb og jubilæer til begravelse mm.

Uanset anledningen, så leverer Blomster Synfonien blomster og gaver i topkvalitet og som Bloomit partnerflorist, tager de også imod bestillinger til levering i resten af landet. Du kan fx nemt bestille online her på siden.

Fine buketter pakket ind til gave.

 

Overrask og send blomster fra Blomster Symfonien

Har du brug for at få leveret en blomster- eller gavehilsen i området ved Spøttrup, Nykøbing Mors, Skive, Erslev og Øster Assel og omegn, så kan du trygt bestille hos Blomster Symfonien.

 

Vi leverer blomsterhilsner til både privat- og firmaadresser og til kirkerne i vores leveringsområde i og omkring Balling. Vi binder både buketter, bårebuketter, brudebuketter og alt der i mellem. Vi tager altid udgangspunkt i det kunden ønsker, og binder unikke binderier ud fra kundernes tanker og ideer. På den måde afspejler binderierne både dem der giver blomsterne, men i høj grad også modtageren og den anledning som blomsterne gives i. 

 

For os er kvalitet og friskhed essentiel og vi går aldrig på kompromis med hverken det eller vores service.

 

Som Bloomit partnerflorist har du mulighed for at bestille din buket eller gavehilsen online, så hjælper vi med at levere direkte til modtageren. Her kan du se nogle af vores kunders favoritbuketter.

Udvalget af alle buketter online lige nu, finder du her.

 

Send en gavekurv

I Blomster Symfonien har vi også en masse lækre specialiteter som fx chokolade, specialøl, vine, konfekture og te fra de kendte eksklusive mærker. Vi sammensætter dagligt gavekurve og vil også rigtig gerne hjælpe dig med at lave en gavekurv lige efter dine ønsker og behov og få den til at passe til anledningen og til modtagerens smag.

 

Bestil én af vores kunders favoritter nedenfor, eller gå på opdagelse i alle gavekasserne online her. Begravelsesblomster fra Blomster Symfonien

Kender du en, der er gået bort i Balling eller omegn, og ønsker du at sende en fin afskedshilsen, så er Blomster Symfonien klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Vi har meget erfaring med at binde begravelsesblomster og hver uge leverer vi mange bårebuketter og begravelsesblomster i Balling og til omegnens kirker.

 

Du kan trygt bestille blomster hos os til begravelse, for vi ved hvor vigtigt det er, at leveringen foregår i god tid inden ceremonien begynder i kirken, og at blomsterne leveres i ordentlig stand og bliver arrangeret smukt.

 

Du finder et udvalg af vores kunders favoritter indenfor begravelsesbinderier her.

Husk at det også er muligt at bestille bånd til din begravelseshilsen. Vi har egen båndmaskine, vi trykker bånd på, så der er rigtig mange muligheder.

 

Vi ser frem til at ekspedere dig både i butikken og online.

 

De bedste hilsner

Blomster Symfonien

Blomster Symfoniens logo