Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
C Frohns Blomster & Brugskunst

C Frohns Blomster & Brugskunst

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 10:00 - 14:00
Onsdag: 10:00 - 14:00
Torsdag: 10:00 - 16:00
Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag: LUKKET
Søndag: 12:00 - 16:00

C. Frohns Blomster & Brugskunst i Højslev

Blomsterbutikken C. Frohns Blomster & Brugskunst ligger i Højslev og drives af Clauz og Jacob. Det er en anderledes blomsterbutik end dem, man som oftest ser ligge i gader og stræder i større eller mindre byer. I C. Frohns Blomster & Brugskunst får kunderne en fuldendt oplevelse, da det ikke kun er selve butikken, der kan opleves, men også i perioder af året, og særligt op til højtider, hvor du kan komme og se den private bolig pyntet op.

 

Hos C. Frohns Blomster & Brugskunst "tryller" de bogtaveligt talt med blomsterne og skaber binderier og dekorationer som kunderne elsker.

 

Blomstergaver, har du mulighed for at købe alle ugens dage uafhængig af åbningstiden i butikken, da der er selvbetjening 24/7. Blomsterne opbevares på køl og står fint pakket ind, hvis du kommer forbi os udenfor vores almindelige åbningstid.

 

Du finder nemt C. Frohns Blomster & Brugskunst på kortet øverts på siden her.

En smuk buket af liljer, chrysanthemum, græsser, voksblomst, bærgrene og nelliker.

 

Blomster og gaver i Højslev

I C. Frohns Blomster & Brugskunst binder vi til alle anledninger, så uanset om du ønsker at få bundet en buket til en festlig lejlighed eller en bårebuket til en bisættelse eller begravelse, så står vi klar til at hjælpe dig.

 

Vi har en godt udvalg af afskårne blomster, der kan imødekomme de flestes behov. Finder du ikke det du søger, så kan vi højst sansynligt bestille det hjem til dig - ingen opgaver er for små. For os er det vigtigt at vi har det udvalg som vores kunder efterspørger, så de kommer igen.

 

Vi sammensætter også gavekurve med både blomster, sødt og lækkert. Se et udvalg her og bestil nemt din gavehilsen. Vi leverer direkte til modtageren uanset om det er en privatadresse eller erhverv.

 

Vi leverer blomster og gavehilsner alle hverdage og lørdage i Højslev, Skive, Viborg, Tjele, Skals, Løgstrup, Aalestrup, Møldrup og Gedsted og omegn. 

 

C. Frohns Blomster & Brugskunst binder til alle anledninger

Buketter kan sammensættes på rigtig mange forskellige måder. Der er meget personlighed i en buket. Det hele afhænger af blomstervalget, farvesammensætningen og ikke mindst blomsterdekoratørens kunnen og faglighed. I C. Frohns Blomster & Brugskunst binder vi mange høje og luftige buketter, og også lave og tætte buketter, så har du specialle ønsker, så gør vi hvad vi kan for at efterkomme disse.

Brudebuket i rosa og hvide nuancer.

 

Vi arbejder kreativt og med sans for detaljen, samtidig med at vi ved hvor vigtigt det er, at kunderne får noget for pengene. Pris og kvalitet hænger sammen.

 

Vi leverer rigtig mange buketter og dekorationer i vores leveringsområde og her er nogle af de mest populære.

 

Bårebuket og begravelsesblomster leveret i Højslev

Står du i sorgens stund, så hjælper vi dig gerne med blomster til begravelse og bisættelse. 

 

Vi binder bårebuketter, båredekorationer, begravelseskranse, -puder og -hjerter. Derudover har vi også meget erfaring med at binde kistepynt og -dekorationer. Vi leverer til alle kirker i Højslev og omegn og vi leverer i god tid inden ceremonien begynder, så du ikke skal bekymre dig om den del.

 

Begravelsesblomster kan også sammensættes på mange forskellige måder, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. Vi gør meget ud af at lave personlige binderier, hvor du som kunde kan udtrykke dine ønsker og behov og vi guider dig til den løsning, der opfylder dine ønsker.

Begravelseskrans i orange og brændte nuancer.

Bestil online her, ring til os eller kig ind forbi, så kan vi tage en dialog om hvad du gerne vil have lavet.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

C. Frohns Blomster & Brugskunst