Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Retro Flower

Retro Flower

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:30 - 09:31
Tirsdag: 09:30 - 14:30
Onsdag: 09:30 - 14:30
Torsdag: 09:30 - 14:30
Fredag: 09:30 - 14:30
Lørdag: 09:30 - 12:30
Søndag: LUKKET

Retro Flower leverer blomster og gaver

Retro Flower er en oplevelsesrig blomsterbutik kombineret med spændende genbrugsfund.

 

Man kan finde butikken på Bredgade 67 ( Bredgadecentret) i Struer, hvor der er i alt er 175 kvm. at gå på opdagelse i. 

 

Personalet er faguddannet og har masser af erfaring og tilbyder derfor alt indenfor binderi til: begravelse, bryllup, dekorationer, plantearrangementer, specielle buketter, evighedsbuketter og meget meget mere.

Berith, ejer af Retro Flower.

 

Udvalgte blomster og gavekurve fra Retro Flower

Buketter i Struer og omegn

I Retro Flower sætter vi en ære i godt håndværk, hvor vi ikke går på kompromis med blomsternes kvalitet eller fagligheden. Når vi kombinerer friske blomster med dygtige blomsterdekoratører, så bliver slutresultatet produkter af højeste kvalitet og kunderne kan med tilfredshed gå herfra med en god oplevelse og et produkt, der svarer til deres ønsker og behov.

 

Vi binder til enhver anledning, uanset om du ønsker en lav og tæt buket eller en høj og luftig som tendensen peger i retningen af i denne tid, så hjælper vi dig. Vi binder også evighedsbuketter som er en stor trend i øjeblikket.

 

Vi har udvalgt følgende tre sæsonbuketter som vi vil anbefale dig at vælge, hvis du ønsker at sende en blomsterhilsen til én du holder af. Buketterne bindes af sæsonens smukke blomster og kan bindes hele året.

 

Alt i begravelsesbinderi i Struer og omegn

Vi binder alt lige fra kistepynt, kranse, dekorationer, bårebuketter, puder mm, og leverer til de nærliggende kirker; Struer Kirke, Gimsing Kirke, Humlum Kirke, Resen Kirke, Fousing Kirke, Ølby Kirker, Hjerm Kirke og Vejrum Kirke.

 

Bårebuketter kan fås i mange forskellige størrelser og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan en bårebuket kan sammensættes. Vi binder efter kundens ønsker, så den sidste afsked kan blive så smuk som mulig.

 

Vi leverer meget gerne for dig, så du ikke skal tænke på at medbringe blomster til begravelsen eller bisættelsen. Vi sørger for at levere i god tid og vores chauffører er vant til at levere blomster, så der bliver behandlet godt under transporten.

 

Gavekurve lavet af Retro Flower

Har du lyst til at forære en gavekurv væk, så har vi et rigtig godt udvalg af specialøl, vin, spiritus, chokolade og andre specialiteter. Ligeledes har butikken mange færdige gavekurve til enhver lejlighed, så du ikke behøver at vente på at få gavekurven lavet, hvis du en dag har lidt travlt.

Vin, specialøl og specialiteter

Så lad os i Retro Flower hjælpe dig med at få sammensat den perfekte gavekasse uanset anlendingen.

 

Du kan også nemt bestille online her på bloomit.dk, så kan vi levere gavekurven for dig i vores leveringsområde i og omkring Struer.

Du finder alle gavekurve online her.

 

Så kig ind i Struers hyggelige blomsterbutik og få en rigtig god oplevelse. 

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.