Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Retro Flower

Retro Flower

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 09:30 - 14:30
Onsdag: 09:30 - 14:30
Torsdag: 09:30 - 14:30
Fredag: 09:30 - 14:30
Lørdag: 09:30 - 12:30
Søndag: LUKKET

Retro Flower leverer blomster og gaver

Retro Flower er ikke bare en almindelig blomsterbutik, det er en oplevelse ud over det sædvanlige. Beliggende på Bredgade 67 (Bredgadecentret) i Struer, strækker butikkens charme sig over hele 175 kvm.

Her er der masser af plads til at gå på opdagelse i det spændende udvalg af blomster og genbrugsfund.

Berith, ejer af Retro Flower.

 

Udvalgte blomster og gavekurve fra Retro Flower

Buketter i Struer og omegn

Når det kommer til blomsterbinding, er personalet hos Retro Flower ikke blot erfarne, men også faguddannede. Deres omfattende erfaring gør dem i stand til at tilbyde et bredt spektrum af blomsterbindingsmuligheder til enhver lejlighed.

 

Uanset om det drejer sig om begravelse, bryllup, dekorationer, plantearrangementer, specielle buketter eller andre kreative blomsterkreationer, kan du stole på Retro Flower til at levere enestående håndværk og kvalitet.

 

Vi binder til enhver anledning, uanset om du ønsker en lav og tæt buket eller en høj og luftig som tendensen peger i retningen af i denne tid, så hjælper vi dig. Vi binder også evighedsbuketter som er en stor trend i øjeblikket.

 

For at gøre det nemt for dig at vælge den perfekte blomsterhilsen, har Retro Flower nøje udvalgt tre sæsonbuketter. Disse buketter er bundet af sæsonens smukkeste blomster og kan bestilles hele året rundt. Uanset om det er til en fødselsdag, jubilæum eller bare for at sprede glæde, vil disse sæsonbuketter helt sikkert gøre indtryk på modtageren.

 

Alt inden for begravelser - Respektfuldt binderi til den sidste afsked

Vi binder alt lige fra kistepynt, kranse, dekorationer, bårebuketter, puder mm, og leverer til de nærliggende kirker; Struer Kirke, Gimsing Kirke, Humlum Kirke, Resen Kirke, Fousing Kirke, Ølby Kirker, Hjerm Kirke og Vejrum Kirke.

 

Bårebuketter kan fås i mange forskellige størrelser og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan en bårebuket kan sammensættes. Vi binder efter kundens ønsker, så den sidste afsked kan blive så smuk som mulig.

 

Vi leverer meget gerne for dig, så du ikke skal tænke på at medbringe blomster til begravelsen eller bisættelsen. Vi sørger for at levere i god tid og vores chauffører er vant til at levere blomster, så der bliver behandlet godt under transporten.

 

Gavekurve lavet af Retro Flower

Har du lyst til at forære en gavekurv væk, så har vi et rigtig godt udvalg af specialøl, vin, spiritus, chokolade og andre specialiteter. Ligeledes har butikken mange færdige gavekurve til enhver lejlighed, så du ikke behøver at vente på at få gavekurven lavet, hvis du en dag har lidt travlt.

Vin, specialøl og specialiteter

Så lad os i Retro Flower hjælpe dig med at få sammensat den perfekte gavekasse uanset anlendingen.

 

Du kan også nemt bestille online her på bloomit.dk, så kan vi levere gavekurven for dig i vores leveringsområde i og omkring Struer.

Du finder alle gavekurve online her.

 

Så kig ind i Struers hyggelige blomsterbutik og få en rigtig god oplevelse. 

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Retro Flower