Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Danmarksgade Blomster

Danmarksgade Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: 09:00 - 12:00

Danmarksgade Blomster er ejet af Hanne Vestergaard. Butikken har åbent alle ugens dage, hvor du kan komme forbi og finde det som du lige står og mangler indenfor blomster, planter, brugskunst og gavekurve. Onlinebestillinger modtages også meget gerne og du kan nemt bestille her på siden.

Pskedekoration i gule og grønne farver.

Du finder Danmarksgade Blomsters placering, som er lige imellem Holstebro og Herning, øverst på kortet her.

 

Blomster og dekorationer i Danmarksgade Blomster

I Danmarksgade Blomster binder vi buketter og sammensætter dekorationer til mange forskellige anledninger. Vi tilbyder et bredt udvalg af friske blomster, som bliver leveret hver dag for at sikre og vedligeholde den høje kvalitet af buketter og dekorationer. Vi kvalitetssikre altid alle vores blomster, så du som kunde ved, at du får buketter af høj kvalitet. 

 

Nedenfor kan du se nogle af de buketter som vores kunder elsker.

 

Du er velkommen til at afhente blomster og gavekurve, men du har også mulighed for at få leveret din blomsterhilsen. Vi sender blomster ud i et stort område som strækker sig fra Aulum til Holstebro.

 

Som Bloomit partnerflorist kan du bestille blomster og gavekurve hos mig til levering i hele Danmark.

 

Blomster til begravelser

I forbindelse med begravelser, tilbyder vi at binde bårebuketter, -dekorationer, kranse, hjerter og kistepynt. Alt, hvad vi laver, bliver lavet i samarbejde med kunden, så dennes ønsker, krav og behov bliver opfyldt bedst muligt.

 

Vi leverer gerne direkte til kirken eller kapellet hvor begravelsen skal foregå.

 

Vi leverer begravelsesblomster til alle kirker i Aulum og omegn, der ligger i postnummerområderne; 7490, 7500, 7550, 7540. Her er det især Aulum Kirke, Hodsager Kirke, Mejdal Kirke, Holstebro Kirke, Tvis Kirke, Nørre Felding Kirke og Vinding Kirke vi leverer begravelsesblomster til på ugentlig basis.

 

Herunder kan du se nogle af de mest solgte begravelsesbinderier.

 

Bryllupper

Der er typisk rigtig mange forberedelser inden et bryllup. Vi er behjælpelige med råd og vejledning til dig og din kommende ægtefælle med alt fra sammensætning af brudebuket, knaphulsblomster, dekorationer og pynt til kirken.

Vi kan lave skræddersyede løsninger, og vi sætter gerne tid af til at du kan dele dine tanker og ideer for, at vi sammen kan komme frem til den rigtige løsning hvad angår brudebuketten osv.

 

Vi glæder os til at bringe din blomsterhilsen ud eller se dig i vores butik.

 

De bedste hilsner

Danmarksgade Blomster