Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Lindvigs Blomster

Lindvigs Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 11:00 - 16:00

Lindvigs Blomster i Herning

Lindvigs Blomster ligger placeret i HerningCentret, hvorfra butikken servicerer alle de blomsterelskende mennesker i Herning og omegn. Hos os er kvalitet og faglighed i højsædet, og vi vægter den personlige betjening højt.

 

Som Bloomit partnerflorist, modtager vi ordrer til levering i hele Herning og omegn og vi leverer til alle anledninger. Vi har meget erfaring indenfor blomster til alle livets store begivenheder lige fra fødsel, konfirmation, bryllup mm. til begravelse. Hos Lindvigs Blomster er du sikker på at få leveret kvalitetsblomster til tiden.

Blå/hvid vild buket

 

Send blomster i Herning og omegn

Står du og mangler en fødselsdagsbuket eller blomster til en anden glædelig begivenhed, så er vi klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Vi leverer buketter, dekorationer, plantearrangementer og gavekurve til enhver anledning. Du kan både bestille til afhentning og levering i Herning og omegn.

 

Nogle af vores favoritbuketter kan du se herunder, hvor du nemt bestiller ved at trykke på produktbilledet.

 

Blomster og gavekurve til alle anledninger leveret i Herning

Vi binder mange typer buketter og vi tager højde for hvilke sæsonblomster der er i sortimentet i øjeblikket. Derfor er du altid sikker på at få leveret blomster i god kvalitet til en god pris. Vi binder mange fødselsdagsbuketter og buketter til jubilæums. Rigtig mange køber også blomster bare fordi, de elsker blomster. 

 

Vi arbejder kreativt og eksperimenterer med udtrykket af buketterne, og vi er ikke bange for at prøve nye farvesammensætninger og komme med råd og vejledning omkring binderiets udtryk, så det passer sammen med anledningen.

 

Derudover sammensætter vi også gavekurve med lækre specialiteter, specialøl og vin. Vi pakker altid blomster og gavekurve ind, så de matcher anledningen.

Se nogle af vores favoritgavekurve herunder.

 

Brudebuketter og bryllupsblomster fra Lindvigs Blomster

Skal du giftes og har endnu ikke bestilt blomster til bryllupsfesten, så kan du trygt bestille brudebuketten og knaphulsblomsterne hos Lindvigs Blomster. Vi har stor erfaring med at binde brudebuketter, borddekorationer og levere blomster til kirkepyntning til bryllupper i Herning.

 

Kig ind forbi og få en snak med os, så vi kan få detaljerne på plads, og du kan få leveret blomsterne til dit kommende bryllup.

Farverig blomsterkrans i hår

 

Blomster til begravelse i Herning og omegn

Grøn og hvid begravelseskrans

Vi leverer blomster til begravelse og bisættelse til alle kirker i og omkring Herning. Vi leverer i god tid, så du er sikker på at din blomsterhilsen kommer frem i god tid inden ceremonien begynder.

 

Vi binder bårebuketter, båredekorationer, kranse, hjerter og kistedekorationer som du både kan afhente i butikken eller få leveret direkte i kirken.

 

Du kan nemt bestille online her på siden, og ellers er du meget velkommen til at komme forbi os i butikken, hvor du nemt kan finde os på kortet øvert på siden her.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Lindvigs Blomster