Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Bredballe Blomster

Bredballe Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag: 08:00 - 14:00
Søndag: LUKKET
Specielle åbningstider
Skærtorsdag: 08:00 - 12:00
Langfredag: 08:00 - 12:00
Påskedag: 08:00 - 12:00
2. påskedag: 08:00 - 12:00

Bredballe Blomster er din lokale blomsterbutik i Vejle

Få leveret kvalitetsblomster bundet af dygtige blomsterdekoratører. Hos Bredballe Blomster vægter vi faglighed og kreativtet højt, og vi sætter en stor ære i at binde personlige binderier efter vore kunders ønsker og stil.

 

Kig ind i vores butik og se vores store udvalg af blomster, planter, brugskunst, tørrede blomster og ikke mindst lækkerier i form af vin, specialøl, chokolade osv. Vi kan helt sikkert hjælpe dig med at lave den helt rigtige blomsterhilsen.

Udsnit af Bredballe Blomsters udvalg

 

 

Bredballe Blomster leverer blomster og gavekurve

Uanset anledningen, så er vi klar til at hjælpe dig med at få bundet den smukkeste buket til anledningen eller få sammensat den perfekte gavekasse til festen. Vi arbejder ud fra dine ønsker og behov og vejleder dig til den perfekte gave til enhver lejlighed. Vi binder blomster til livets store begivenheder, men vi binder lige så ofte en buket til vores blomsterelskende kunder, der gerne har friske blomster stående i vaser derhjemme.

 

Blomster kan sammensættes på et utal af måder og vi kan godt lide at eksperimentere med udtrykket med respekt for kundens ønsker og modtagerens stil. Det giver binderierne flotte personlige touch, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken kvalitet eller helhedsindtrykket.

Mor-barn buketter i træ

Kunne du tænke dig at få leveret andet end en buket, så sammensætter vi meget gerne en flot gavekasse med lækkerier og spændende drikkevarer. Kig ind forbi og se vores store udvalg af specialiteter og konfekture eller bestil online her på Bloomits webshop. 

Herunder kan du se nogle af vores favorit gavekurve.

 

Begravelsesblomster i Vejle

Har du brug for at sende en sidste hilsen, så kan du trygt bestille ved Bredballe Blomster. Vi binder alle typer binderier, der egner sig til begravelse eller bisættelse.

Vi leverer begravelsesblomster hver dag til alle kirker i Vejle og omegn.

Hvid, grøn og lilla krans

 

Vi hjælper dig med at vælge de rigtige blomster, så du kan få leveret den flotteste bårebuket eller dekoration i de farver du kan lide. Indenfor blomsterhåndværket, er det vildt mange muligheder, og vi arbejder kreativt og udfordre os selv, så binderiet kommer til at afspejle dig eller måske endda den stil og de blomster som afdøde godt kunne lide - mulighederne er mange.

 

Når du bestiller begravelsesblomster hos Bredballe Blomster, så er du sikker på at din blomsterhilsen bliver leveret i god tid inden begravelsen eller bisættelsen begynder. Alt bliver lagt pænt på kirkegulvet, og hvis du har bestilt kistepynt, så bliver dette også gjort i så god tid som muligt.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Bredballe Blomster