Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Krog Blomster

Krog Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 16:30
Tirsdag: 09:00 - 16:30
Onsdag: 09:00 - 16:30
Torsdag: 09:00 - 16:30
Fredag: 09:00 - 16:30
Lørdag: 09:00 - 12:00
Søndag: LUKKET

Historien om blomsterbutikken Krog Blomster i Spjald

Krog Blomster ligger i Spjald, hvor den har adresse sammen med Spjald Superkiosk. Begge butikker er blevet overtaget af Tina og Thomas Jensen, der er passionerede om at gøre butikkerne til et midtpunkt i byen.

 

Der er god plads til både floristens blomster og planter, samt alle kioskens lækkerier. Selvom det ikke er en klassisk blanding, fungerer det rigtig godt for butikken, hvor kunderne kan få buketter og benzin samme sted.

 

Kvaliteten af de fantastiske buketter og gavekurve er helt i top, og der bliver bundet blomster med stor passion for binderierne i butikken.

Krog Blomster orange buket

 

Send blomster i Spjald og omegn

Krog Blomster er leveringsdygtige indenfor alle typer binderier til alle anledninger. Vi har god erfaring med at binde alt lige fra buketter, dekorationer, brudebuketter og beplantninger til både indendørs og udendørs. Vi arbejder kreativt og sammensætter binderierne efter vores kunders ønsker med vores egne kreative indspark. Har du brug for gode ideer og vejledning til en god gaveidé, så har vi mange blomstrende bud på gode gaver uanset anledning.

 

Som Bloomit Partnerflorist, modtager vi ordrer til levering i hele Spjald og omegn. Du kan også bestille hos os og få leveret din blomsterhilsen til en anden del af landet, da vi er en del af Bloomit, der er et stort blomsternetværk i Danmark.

Krog blomster facade

 

Blomster og gaver fra Krog Blomster til alle anledninger

Der kan være mange grunde til at give opmærksomhed til én du har kær. Nogle gange er der ikke nogen grund, og her er blomster en oplagt gaveidé, for blomster forpligter ikke. I Krog Blomster binder vi både store buketter og mindre buketter, så du kan få sammensat blomsterne lige efter dine ønsker og behov. 

 

Vi hjælper gerne til ved bryllupper, hvor det er vigtigt for os, at vi sammen finder frem til præcis, hvad du ønsker. Det gælder naturligvis ikke bare brudebuketten, men også alle andre blomster til fejringen. Vi guider gerne i de klassiske traditioner, men kan også sagtens gå mere moderne til værks.

Krog Blomster brudebuket og knaphulsblomster

 

En gavekurv fra Krog Blomster

Vi sammensætter også gerne gavekurve med rød- og hvidvin, specialøl, chokolade og snacks, som alt sammen er nøje udvalg til vores sortiment. Vi går op i, at kvaliteten er i orden og at indpakningen passer til anledningen.

 

Bestil gerne din blomster- eller gavehilsen i dag, så sørger vi for, at den bliver leveret direkte til modtageren.

 

Herunder kan du se nogle af vores favorit blomsterhilsner.

 

Send en bårebuket i Spjald

Vi leverer mange blomster til de lokale kirker i Spjald og omegn, så vi er godt bekendt med alle kirkerne i området. Vi binder bårebuketter til begravelser og bisættelser, og sørger altid for levering i god tid inden begravelsen begynder.

 

Står du i sorgens stund og ønsker at sende blomster til en nær eller fjern bekendt, er vi altid klar til at rådgive dig om de helt rigtige blomster, så du kan få sendt et smukt sidste farvel. Vi trykker også vores egne bånd, som vi sætter på både båredekorationer, kranse, hjerter og kistepyntninger. 

 

Velkommen til Krog Blomster.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig

 

De bedste hilsner

Krog Blomster