Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Unika by Sophie

Unika by Sophie

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 07:00 - 22:00
Tirsdag: 07:00 - 22:00
Onsdag: 07:00 - 22:00
Torsdag: 07:00 - 22:00
Fredag: 07:00 - 22:00
Lørdag: 07:00 - 22:00
Søndag: 07:00 - 22:00

For Sophie Christensen, ejer af Unika by Sophie, som ligger ved smukke Ribe, er passionen for blomster stor og kreativiteten i højsædet.

 

Sophie gør meget ud af at alle buketter og blomsterdekorationer bliver bundet med den samme passion og kærlighed. Hver enkelt blomst bidrager med sit i en buket og hver blomst fortæller sin egen historie i samspil med andre blomster.

 

Buketter fra Unika by Sophie

Hos Unika by Sophie finder du et bredt udvalg af buketter, som kan gives til enhver lejlighed. Ens for alle buketterne er, at de er bundet med den samme kreative sans og øje for detaljen. Det er vigtigt for os at hver blomst kommer til sin ret i buketten. Vi binder med høj faglighed og kan godt lide at lege med blomsterne, hvilket sikre dig et unikt binderi hver gang du får leveret blomster fra Unika by Sophie.

Buketter bundet hos Unika by Sophie.

 

Hvis du ønsker at give din buket et mere personligt præg, kan du med fordel bestille de produkter her på shoppen, der hedder "floristens valg". På den måde giver du os flere muligheder for at arbejde med både blomstersorter og farvekombinationer, som resulterer i unikke binderier til den anledning du har bestilt.

 

Sammen kan vi skabe en smuk blomsterhilsen.

 

Herunder kan du se nogle af de mest populære buketter vi leverer i og omkring Ribe.

 

Vi har åbent i vores selvbetjening fra tidligt morgen til sent om aftenen hele ugen. Se vores åbningstider øverst på siden her. Det er nemt at finde os, da vi ligger lige ud til hovedvejen og der er fine parkeringsmuligheder.

 

Selvbetjeningsskilt.

 

Få leveret gavekurve i Ribe og omegn

Vi kan tilbyde et godt udvalg af delikatesser og specialvarer, som vi kan sammensætte til en smagfuld gavekurv, der kan gives i mange forskellige anledninger.

 

Du kan købe en gavekasse, der er færdigpakket eller sammensætte én selv efter dine ønsker og behov.

 

Hvis du sammensætter en gavekasse selv, har du mulighed for at putte lige præcis de lækkerier i som du ved, at modtager kan lide. Du kan også lave en gavekurv til dig selv. Vi leverer meget gerne den flotte gaveindpakkede gavekurv direkte til modtageren uanset om det er på en privat- eller erhvervsadresse.

 

Se nogle af de populære gavekasser herunder 

 

Unika by Sophie binder alle typer begravelsesbinderier

At tage afsked, kan være rigtig svært. Hos Unika by Sophie gør vi meget ud af at blomsterne til den sidste afsked blive smukke og mindeværdige. Vi laver både bårebuketter, båredekorationer, kistepynt, begravelseshjerter og -kranse.

 

Vi gør meget ud af at efterkomme vores kunders ønsker og behov for bedst at kunne lave dekorationer, der afspejler den afdødes personlighed. For at gøre en svær tid nemmere, leverer vi alle binderier til kapeller og kirker i Ribe og omegn. 

Begravelseskrans i lille og lyserøde farver.

 

Når vi leverer begravelsesbinderier, leverer vi i god tid, så vi har tiden til at lægge blomsterne smukt på kirkegulvet eller der hvor ceremonien foregår. Det er vigtigt at dekorationer og bårebuketter bliver lagt fint og præsenteres rigtigt til begravelsen. Det er en lige så stor del af binderierne, at de fremstår som de er tiltænkt.

 

Se alle begravelsesblomsterne her.

 

I er meget velkommen til at ringe til os i forbindelse med en begravelseordre for at vi på den måde kan give den afdøde så smuk en afsked som muligt.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Unika by Sophie

Unika by Sophies logo