Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Tusindfryd

Tusindfryd

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:30 - 17:00
Tirsdag: 09:30 - 17:00
Onsdag: 09:30 - 17:00
Torsdag: 09:30 - 17:00
Fredag: 09:30 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Send blomster i Jels og omegn

Butik Tusindfryd ligger i samme bygning som Super Brugsen i Jels udenfor Rødding og hed oprindeligt Jels Blomster. Butikken ejes i dag af Helle Bonde som driver butikken.

Fra Tusindfryd kan du få leveret i et godt område mellem byerne Rødding, Lintrup, Jels og Vamdrup.

 

Ønsker du at komme forbi og købe blomster i butikken, så er det muligt alle dage i ugen, da der er samarbejde med Super Brugsen.

 

Tusindfryd er Bloomit partnerflorist, og modtager ordrer fra hele landet til levering i deres store leveringsområde, og som kunde kan du derfor også bestille til levering i resten af Danmark, når du handler hos Tusindfryd.

Blomster til enhver anledning fra Tusindfryd

I Tusindfryd er vi hver dag kreative med blomster og planter og fremtryller de smukkeste buketter og dekorationer til alle anledninger. Vi binder til hverdag og fest, og så elsker vi at blive udfordret, så hvis du har en specialopgave indenfor blomster, så er vi også meget klar på at løse denne. 

 

Når du bestiller blomster eller gavekurve fra Tusindfryd, kan du være sikker på at kvaliteten er i top og at håndværket er i orden. Vi arbejder med form, farve og overflader, og intet bliver overladt til tilfældighederne.

Perlehyacinter plantet i fine forårspotter og pyntet med fjer.

 

Vi får leveret friske afskårne blomster flere gange i løbet af ugen, og vi udvælger nøje alle blomsterne til vores sortiment. Det er vigtigt for os at blomsterne afspejler den sæson vi er i, og naturligvis finder du et fint udvalg af askårne blomster hele ugen. Vi binder efter anledningen og med modtageren for øje, hvilket resulterer i personlige binderier, som er nøje afstemt med kundens forventninger.

 

Herunder kan du se og nemt bestille nogle af kundernes favorit buketter.

 

Bestil bårebuketter og kistepynt fra Tusindfryd

I Tusindfryd laver vi blomsteropgaver til alle livets store begivenheder - både de lykkelige og mindre lykkelige. Står du i sorgens stund og har brug for at få bundet begravelsesblomster til det sidste farvel, er vi klar til at hjælpe dig til det helt rigtige. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad vi kan binde af smukke båredekorationer og -buketter. For os er det vigtigt at kundens ønsker og behov bliver opfyldt, så det sidste farvel bliver så godt som muligt.

Indenfor begravelsesbinderi er der mange muligheder. Blomsterne kan sammensættes lige som du ønsker det og vi kan ramme det udtryk som du har i tankerne. Vi binder bårebuketter, kranse, båredekorationer, hjerter og kistepynt. Vi sørger også meget gerne for levering direkte i kirken, så du ikke skal tænke på den del.

 

På binderierne kan du få sat fine bånd på med din personlige hilsen, hvis du ønsker det. De fleste vælger at skrive en hilsen i et kort som vi sætter på blomsterne. Det er en mulighed at vælge begge dele og det kan vi rådgive nærmere om. Ofte kommer det også an på relationen til afdøde eller de nærmeste pårørende.

 

Leveringen til kirken foregår altid i god tid, så der er tid til at blomsterne kan blive arrangeret fint, og alle binderierne kommer til at tage sig ud på flotteste vis.

Åbent begravelseshjerte med røde og hvide blomster

 

 

Bryllupsblomster fra Tusindfryd i Jels

Skal du giftes og mangler blomsterne til festen, så hjælper vi meget gerne med råd og vejledning til alle typer blomsterbinderier til et bryllup. Det kan være bordpynt, kirkepynt, brudebuket og knaphulsblomster.

Vi kan binde brudebuketter, der er enkle og stilrene, og vi kan binde komplicerede og større binderier. Det er helt op til dig hvad du ønsker. Det er nærmest kun fantasien og sæsonen, der sætter begrænsningerne for hvad der kan lade sig gøre. 

 

Det vigtigste er at vi bidrager med blomster efter dine ønsker og behov, så brylluppet bliver lige som du håber og ønsker.

 

Ring eller skriv til os, så er vi klar til at vejlede dig indenfor blomster til dit bryllup, så dit bryllup kommer til at blomstre.

 

 

Vi glæder os til at betjene dig.

 

De bedste hilsner

Tusindfryd