Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Rødekro Blomster

Rødekro Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 08:00 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00
Søndag: 09:00 - 14:00

I Rødekro ligger Rødekro Blomster, og der kan du købe alt til haven og smukke afskårne blomster i buketter og dekorationer. Det er Dorte, som ejer stedet og hendes passion for både indendørs- og udendørst blomster er ikke til at tage fejl af. Hos Dorte kan du få planter og buketter af høj kvalitet.

 

Skønne buketter fra Rødekro Blomster

Hos Rødekro Blomster kan du hver dag købe friske håndbundne buketter, du kan give til enhver lejlighed.

Da vi er partnerflorist og er en del af Bloomit, kan du se hele vores udvalg af buketter her, som du kan bestille online.

Buket i lilla og creme farver.

I en verden fyldt med smukke blomster og buketter, kan det være svært at vælge. Derfor har vi lavet et lille udpluk, som du kan lade dig inspirere af. 

Vi leverer din blomsterhilsen direkte til modtageren, og det er både til privat- og erhvervsadresser. 

 

Vi leverer i et stort område, så når du bestiller hos Bloomit og får leveret af os, så kan du udover at få leveret din blomsterhilsen i Rødekro, også få din blomsterhilsen bragt ud i Haderslev, Aabenraa, Barsø, Løgumkloster, Bredebro, Tønder, Gråsten og helt til Toftlund, for bare at nævne nogle af de byer vi leverer i.

 

Giv en grøn værtindegave 

Udover buketter kan du også købe din næste vært- eller værtindegave. Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af både indendørs- og udendørsplanter. Vores udvalg giver dig mulighed for at finde den helt perfekte plante, som du kan give til dig selv eller en ven.

 

 

Bestil alt inden for begravelse

Det kan være sorgfyldt og være en svær periode for de pårørende efter et dødsfald i familien eller i vennekredsen, og derfor er det vigtigt for os at gøre tiden efter et tab så nem som vi kan. 


Vi laver alt sorgbinderi lige efter dine ønsker og behov, og vi står klar til at rådgive dig og dine pårørende til hvilket begravlsesbinderi, der passer til netop dine ønsker og behov. 

Begravelseshjerte i rødlige farver.
Vi tilbyder et stort udvalg af begravelsesbinderier indenfor: bårebuketter, kistepynt, båredekorationer og kranse. Se vores udvalg her

 

Vi synes, at det er vigtigt at sende den afdøde afsted med en smuk sidste hilsen. Din sidste hilsen bliver leveret direkte til kirken eller kapellet. Vi leverer til mange kirker, da vores leveringsområde er meget stort. Du kan derfor få blomster leveret til Rise Kirke, Hjordkær Kirke, Løgumkloster Kirke og Genner Kirke samt andre omkringliggende kirker og kapeller.

 

Vi glæder os til at modtage din ordre og ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Rødekro Blomster