Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Nyborg Blomster

Nyborg Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:30 - 17:00
Tirsdag: 09:30 - 17:00
Onsdag: 09:30 - 17:00
Torsdag: 09:30 - 17:00
Fredag: 09:30 - 17:00
Lørdag: 09:30 - 16:00
Søndag: 09:30 - 16:00

Send blomster i Nyborg og omegn

Blomsterforretningen Nyborg Bomster drives til dagligt af Karen og Niels.

Fra Nyborg Blomster kan du få leveret i et godt og stort område imellem Nyborg, Ørbæk, Gislev, Frørup, Ullerslev og Langeskov.

 

Nyborg Blomster er Bloomit partnerflorist, og modtager blomsterordrer fra hele landet til levering i deres leveringsområde i det fynske, og som kunde kan du derfor også bestille til levering i resten af Danmark, når du handler i Nyborg Blomster.

Blomster til enhver anledning fra Nyborg Blomster

I Nyborg Blomster, vægter vi kreativiteten højt, og vi går ikke på kompromis med fagligheden. Hver dag fremtrylles der i blomsterbutikken mange forskellige buketter og dekorationer til enhver anledning. Vi binder til hverdag og fest, og så elsker vi at blive udfordret, så hvis du har en specialopgave indenfor blomster, så glæder vi os til at løse denne for dig.

 

Når du bestiller blomster eller gavekurve fra Nyborg Blomster, kan du være sikker på at kvaliteten er i top og at håndværket er i orden. Vi arbejder med form, farve og overflader, og sammensætter blomster ud fra tidens trends og vores kreativitet - naturligvis med dine ønsker og behov for øje.

Buket i blå, lime, lyserød og pink.

Flere gange i ugen får vi leveret friske, afskårne blomster som vi nøje udvælger til vores blomstersortiment. Det er vigtigt for os at blomsterne afspejler den sæson vi er i, og at vi har et godt udvalg at arbejde med fordelt på hele farveskalaen. Derudover er det også vigtigt at binderiet eller gaven vi sammensætter, tilpasses modtageren og afstemmes med anledningen. Derfor laver vi også personlige og unikke binderier, som er nøje afstemt med kundens forventninger.

 

Herunder kan du se og nemt bestille nogle af vores kunders favoritbuketter.

 

Bestil bårebuketter og kistepynt fra Nyborg Blomster

Blomster hører til alle livets store begivenheder - både de lykkelige og mindre lykkelige.

 

Står du midt i sorgens stund og har mistet en du har nær, og har brug for at få bundet begravelsesblomster til det sidste farvel, er vi klar til at hjælpe dig. Hver dag binder vi smukke båredekorationer og bårebuketter som vi leverer i vores leveringsområde. Det sidste farvel skal være som du ønsker det, og så så godt og personligt som muligt, for det kan ikke gøres om.

Indenfor begravelsesbinderi er der mange muligheder. Blomster og farver kan kombineres lige som du ønsker det og vi kan ramme det udtryk som du har i tankerne. Vi rådgiver også meget gerne indenfor begravelsesbinderier, hvor vi bl.a. binder bårebuketter, kranse, båredekorationer, hjerter, puder og kistepynt.

 

Vi kan også sørge for levering direkte til kirken eller kapellet, så du ikke skal tænke på at afhente og bringe blomsterne selv.

 

De fleste vælger at skrive en hilsen i et kort som vi sætter på blomsterne. Derudover er det også en mulighed at få sat fine bånd på med din personlige sidste afskedshilsen.

Ofte kommer det an på relationen til afdøde eller de nærmeste pårørende om man ønsker at få sat begravelsesbånd på binderiet. Det er alt sammen noget vi kan rådgive dig om hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget.

 

Leveringen til kirken foregår altid i god tid, så der er tid til at blomsterne kan blive arrangeret fint, og alle binderierne kommer til at tage sig ud på flotteste vis.

 

Bryllupsblomster fra Nyborg Blomster

Skal der være bryllupsfest, så er vi klar i planlægningsfasen med at hjælpe dig med blomsterne til både selve vielsen og til festen. Vi vejleder inden for alle typer blomsterbinderier til et bryllup. Det kan være brudebuketten, knaphulsblomster, bordpynt og kirkepynt, for at nævne nogle.

Vi binder brudebuketter, der er enkle og stilrene, og vi binder avancerede og større brudebuketter. Det er helt op til dig hvad du ønsker. Det er kun fantasien og sæsonen, der sætter grænser for hvad der kan lade sig gøre.

Hvid, rund brudebuket og en knaphulsblomst i matchende farve og blomster.

Det vigtigste er at vi bidrager med blomster efter dine ønsker og behov, så brylluppet bliver lige som du håber og ønsker.

 

Ring eller skriv til os, så er vi klar til at vejlede dig indenfor blomster til dit bryllup, så det bliver en uforglemmelig dag, du vil tænke tilbage på med glæde.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig og se dig i butikken.

Du finder nemt vej til butikken via kortet øverst på siden her.

 

De bedste hilsner

Nyborg Blomster