Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Butik Prik

Butik Prik

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag: LUKKET
Specielle åbningstider
Mors dag: 09:00 - 15:00

Få leveret blomster fra Heidi i Butik Prik i Svendborg

Har du brug for at få leveret blomster i Svendborg og omegn, så står Heidi og kollegaerne i Butik Prik klar til at hjælpe dig. De binder blomster til enhver anledning - hverdag eller fest, i sorgens stund eller en blomsterbuket, som taler for sig selv når ord er overflødige. Enhver anledning kan være den rigtige til at sende en hilsen til dine kære, og som medlem af Bloomit partner, kan vi naturligvis hjælpe dig med at sende din hilsen til dem du tænker på hvor end de bor i landet.

Enhver anledning er en anledning til at sende blomster, og vi sætter en ære i at binde præcis den blomsterbuket, som du ønsker dig. Vores søde chauffører bringer personligt din hilsen ud i Svendborg og omegn, og vi leverer naturligvis også blomster til de mange kirker.

 

Putik Prik leverer i et større område omkring Svendborg, herunder Tåsinge, Thurø, Vindeby, Troense, Rantzausminde, Hesselager, Lundeborg, Skårup, Vejstrup, Oure og Gudme.

Som Bloomit partner, kan vi naturligvis hjælpe dig med at sende blomster til dem du tænker på.
 

Butik Prik facade

Svendborgs blomsterbutik med byens største P-plads

Midt i Svendborg med byens største P-plads som nærmeste nabo, bliver det ikke lettere!

Siden 2006 har butikken eksisteret og Heidi har haft fornøjelsen af at servicere alle de mange glade kunder rundt i det Sydfynske. Det er blevet til mange smukke blomsterbuketter, skønne gavekurve og andre dejlige gaveideer til enhver anledning.

Hos Butik Prik kan du altid finde dekorativ brugskunst til hjemmet – inde som ude. Vi følger med i tidens trends, men værdsætter i høj grad også det mere traditionelle og tidløse.

Brug tiden på at lade dig inspirere eller lad os hjælpe med at finde lige præcis det, du står og skal bruge.  

Vi tager os tid til at yde en personlig service som du husker – Det gør vi fordi vi synes, at det skal være noget særligt at handle i en specialforretning som Butik Prik.

Læg endelig din vej forbi vores inspirerende butik, her bliver du mødt af vores søde personale og af Heidi selv, som er ejer og grundlægger af butikken.

 

Kvalitet og garanti

Kvalitet er et nøgleord for os og vi modtager derfor også friske varer flere gange ugentligt. Alle vores afskårne blomster opbevares under optimale forhold på køl 24 timer i døgnet, så friskheden bevares bedst muligt.

I det omfang det er muligt, støtter vi helst de danske producenter og derfor lægger vi ofte vores indkøb hos danske producenter og leverandører.

 

Blomster skaber liv og spreder glæde

Blomster til enhver stemning - Til hverdag eller fest, i sorgens stund eller en blomsterbuket som siger alt når ord ikke slår til. Hos Butik Prik i Svendborg synes vi ganske enkelt at blomster er fantastiske!

Vi elsker at arbejde med blomster og tilbyder alle former for blomster binderi til enhver anledning og til såvel private som til erhvervskunder og med vores professionelle baggrund sætter vi en ære i at binde præcis den blomsterbuket, som du finder helt speciel og rigtig til anledningen.

 

Gavekurve, altid et populært valg

Om anledningen er fødselsdag, jubilæum, reception, værtindegave eller firmajulegaver, så er en gavekurv fra Butik Prik altid et populært valg.  Vi udvælger nøje vores lækkerier med et særligt fokus på, at smagsoplevelsen bliver en fuldendt nydelsen og bringer smilet frem på læben.
Kvalitet, velsmag, økologi og bare rigtig lækkert - Specialiteter som vores finder du ikke i ethvert supermarked. Vi præsenterer ofte spændende nyheder, men beholder det som I bedst kan lide. Du har rig mulighed for at sammensætte indholdet i gavekurven, så det passer til enhver smag og til den rigtige pris.
 

 

Få leveret begravelsesbinderi i Svendborg

I Butik Prik i Svendborg har vi meget erfaring med at bringe blomster ud til begravelser og bisættelser. Vi binder alt lige fra bårebuketter til kranse, begravelseshjerter og smukke kistedekorationer. Vi bringer sorgbinderi ud til alle kirkerne i hele Svendborg og omegn; Bjerreby Kirke, Egense Kirke, Stenstrup Kirke, Gudbjerg Kirke, Lundeborg Kirke, Skårup Kirke, Thurø Kirke, Fredens Kirke, Vor Frue Kirke, Sct. Jørgens Kirke for blot at nævne nogle.

Lyserød og lilla båredekoration

 

Butik Prik laver alt indenfor bryllupsbinderi

Skal du giftes? Måske har tankerne længe kredset om hvordan din brudebuket skal se ud og hvilke blomster den skal indeholde. I Butik Prik kan vi hjælpe med alle typer bryllupsbinderier, for vi binder alt lige fra brudebuketten til knaphulsblomsten til gommen og borddekorationerne til kirken. Kig ind forbi og få en snak omkring blomsterne til dit drømmebryllup. Du kan også bestille din brudebuket online her på bloomit.dk.

Blå, orange og hvid brudebuket

 

Få leveret blomster til Mors dag fra Butik Prik i Svendborg

 

 

Vi glæder os til at ekspedere dig i Butik Prik i Svendborg.