Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Butik Prik

Butik Prik

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag: LUKKET
Specielle åbningstider
Fars dag: 09:00 - 12:00

Få leveret blomster fra Heidi i Butik Prik i Svendborg

Har du brug for at få leveret blomster i Svendborg og omegn, så står Heidi og kollegaerne i Butik Prik klar til at hjælpe dig. De binder blomster til enhver anledning - hverdag eller fest, i sorgens stund eller en blomsterbuket, som taler for sig selv når ord er overflødige. Enhver anledning kan være den rigtige til at sende en hilsen til dine kære, og som medlem af Bloomit partner, kan vi naturligvis hjælpe dig med at sende din hilsen til dem du tænker på hvor end de bor i landet.

Enhver anledning er en anledning til at sende blomster, og vi sætter en ære i at binde præcis den blomsterbuket, som du ønsker dig. Vores søde chauffører bringer personligt din hilsen ud i Svendborg og omegn, og vi leverer naturligvis også blomster til de mange kirker

Som Bloomit partner, kan vi naturligvis hjælpe dig med at sende blomster til dem du tænker på.
 

Svendborgs blomsterbutik med byens største P-plads

Midt i Svendborg med byens største P-plads som nærmeste nabo, bliver det ikke lettere!

Siden 2006 har butikken eksisteret og Heidi har haft fornøjelsen af at servicere alle de mange glade kunder rundt i det Sydfynske. Det er blevet til mange smukke blomsterbuketter, skønne gavekurve og andre dejlige gaveideer til enhver anledning.

Hos Butik Prik kan du altid finde dekorativ brugskunst til hjemmet – inde som ude. Vi følger med i tidens trends, men værdsætter i høj grad også det mere traditionelle og tidløse.

Brug tiden på at lade dig inspirere eller lad os hjælpe med at finde lige præcis det, du står og skal bruge.  

Vi tager os tid til at yde en personlig service som du husker – Det gør vi fordi vi synes, at det skal være noget særligt at handle i en specialforretning som Butik Prik.

Læg endelig din vej forbi vores inspirerende butik, her bliver du mødt af vores søde personale og af Heidi selv, som er ejer og grundlægger af butikken.

 

Kvalitet og garanti

Kvalitet er et nøgleord for os og vi modtager derfor også friske varer flere gange ugentligt. Alle vores afskårne blomster opbevares under optimale forhold på køl 24 timer i døgnet, så friskheden bevares bedst muligt.

I det omfang det er muligt, støtter vi helst de danske producenter og derfor lægger vi ofte vores indkøb hos danske producenter og leverandører.

 

Blomster skaber liv og spreder glæde

Blomster til enhver stemning - Til hverdag eller fest, i sorgens stund eller en blomsterbuket som siger alt når ord ikke slår til. Hos Butik Prik i Svendborg synes vi ganske enkelt at blomster er fantastiske!

Vi elsker at arbejde med blomster og tilbyder alle former for blomster binderi til enhver anledning og til såvel private som til erhvervskunder og med vores professionelle baggrund sætter vi en ære i at binde præcis den blomsterbuket, som du finder helt speciel og rigtig til anledningen.

 

Gavekurve, altid et populært valg

Om anledningen er fødselsdag, jubilæum, reception, værtindegave eller firmajulegaver, så er en gavekurv fra Butik Prik altid et populært valg.  Vi udvælger nøje vores lækkerier med et særligt fokus på, at smagsoplevelsen bliver en fuldendt nydelsen og bringer smilet frem på læben.
Kvalitet, velsmag, økologi og bare rigtig lækkert - Specialiteter som vores finder du ikke i ethvert supermarked. Vi præsenterer ofte spændende nyheder, men beholder det som I bedst kan lide. Du har rig mulighed for at sammensætte indholdet i gavekurven, så det passer til enhver smag og til den rigtige pris.
 

 

Få leveret begravelsesbinderi i Svendborg

I Butik Prik i Svendborg har vi meget erfaring med at bringe blomster ud til begravelser og bisættelser. Vi binder alt lige fra bårebuketter til kranse, begravelseshjerter og smukke kistedekorationer. Vi bringer sorgbinderi ud til alle kirkerne i hele Svendborg og omegn; Bjerreby Kirke, Egense Kirke, Stenstrup Kirke, Gudbjerg Kirke, Lundeborg Kirke, Skårup Kirke, Thurø Kirke, Fredens Kirke, Vor Frue Kirke, Sct. Jørgens Kirke for blot at nævne nogle.

 

Butik Prik laver alt indenfor bryllupsbinderi

Skal du giftes? Måske har tankerne længe kredset om hvordan din brudebuket skal se ud og hvilke blomster den skal indeholde. I Butik Prik kan vi hjælpe med alle typer bryllupsbinderier, for vi binder alt lige fra brudebuketten til knaphulsblomsten til gommen og borddekorationerne til kirken. Kig ind forbi og få en snak omkring blomsterne til dit drømmebryllup. Du kan også bestille din brudebuket online her på bloomit.dk.

 

Få leveret blomster til Mors fra Butik Prik i Svendborg

Glad buket
Fra225,-
4 varianter
Piblende buket
Fra200,-
4 varianter
Gavekasse med buket
Fra545,-
5 varianter
Sødt til Mors dag
Fra275,-
5 varianter
Luftig jubilarbuket
Fra249,-
5 varianter
 

 

Vi glæder os til at ekspedere dig i Butik Prik i Svendborg.

 

Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
LEVERINGSFORM
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
GAVEKORT / RABATKODE
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi på vores website kan sælge øl og vin, skal vi have dig til at bekræfte, at du er over 16 år. Hvis du er under 16 år, kan vi desværre ikke håndtere dit køb.Læs mere her

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.