Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Frk Jakobsen

Frk Jakobsen

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag: 10:00 - 17:30
Onsdag: 10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

I Assens på Fyn finder du den hyggelige blomsterbutik Frk. Jakobsen, der har navn efter Annette Jakobsen, som driver butikken sammen med sin mand. Frk. Jakobsen er en hyggelig og personlig blomsterbutik, der ligger godt placeret i centrum af Assens. Blomsterbutikken byder på masser af inspiration indenfor blomsterverdenen. Udover blomster, er der også fine gamle ting, et lille udvalg af tøj og et godt udvalg af brugskunst, chokolade, specialøl og vin.

Butikslokalet med en hvid reol fyldt med fine ting, billeder på væggen, en gammel jernbænk med grønne planter på.

 

Smukke buketter og smagfulde gavekurve fra Frk. Jakobsen

Hos Frk. Jakobsen finder du de smukkeste håndbundne buketter, som vil gøre selv den mest grå og kedelige dag lysere. En blomsterhilsen er for os en fin gestus uanset anledningen, og blomster kan foræres til dem, du holder af og ønsker at glæde. Vi har altid friske buketter klar i butikken, som du kan tage med på farten, men vi binder også buketter ud fra dine ønsker.

Buket i rosa, lilla og laksefarver. Buketten er pakket ind i silkepapir og brunt papir.

Når du bestiller blomster fra os, er du sikker på, at blomsterne blive bundet af kyndige hænder, at blomsterne er nøje udvalgt hos vores leverandører, så kvaliteten er i orden. Vi binder kreativt og eksperimenterer med både blomstertyper og farvesammensætninger, og binder både traditionelle og klassiske blomsterbuketter og moderne og utraditionelle dekorationer. Fors os er det vigtigt at blomsterne matcher dine ønsker.

 

Som Bloomit partnerflorist, kan du nemt bestille din blomsterhilsen online, og vælge imellem alle de blomster og gavekurve, der findes på webshoppen. Så sørger vi for at levere din blomsterhilsen direkte til modtageren.

 

Herunder kan du se nogle af de meste populære buketter lige nu.

Vores butik byder også på skønne og lokale specialiteter. Vi sammensætter gavekurve til enhver anledning på kryds og tværs af alt, som butikken byder på. Gavekurvene kan bestå af blomster, specialøl, udvalgte vine, eksklusive fyldte chokolader samt andre smagfulde lækkerier, vi ved at vores kunder sætter pris på.

 

Du kan nemt bestille en gavekurv online her på bloomit.dk, så sørger vi for levering den dag det passer dig. Mangler du inspiration, så kan du herunder se de gavekurve som vores kunder rigtig ofte vælger.

 

Bårebuketter og båredekorationer til begravelse i Assens og omegn

Det er svært at tage afsked med et menneske, som har været en del af ens liv. Vi kan hjælpe dig med at give en smuk afsked.

 

Vi vil gerne være med til at gøre det sidste farvel så personligt som muligt, så de efterladte får opfyldt deres ønsker og behov til farvesammensætninger, blomstervalg og størrelse og former på binderierne.

 

Vi binder blandt andet kistedekorationer, kranse, hjerter, båredekorationer og bårebuketter. På begravelsesbinderierne har du mulighed for at få påsat et smukt bånd med en din egen en personlig sidste hilsen, da vi selv trykker vores bånd i butikken.

Vi leverer meget gerne din begravelseshilsen ud til det kapel eller den kirke, hvor begravelsen eller bisættelsen afholdes. Vi sørger for at levere i god tid, så blomsterne kommer sikkert frem og bliver lagt i en pæn rækkefølge på gulvet foran kisten. Vores chauffør har meget erfaring med at levere til begravelser og bisættelser, så du kan være sikker på at din sidste hilsen bliver transporteret ordentligt, så det ser flot ud på kirkegulvet eller der hvor ceremonien afholdes.

 

Vi leverer dagligt blomster til de lokaler kirker mv. Bl.a. kan du bestille blomster til levering i Vor Frue Kirke, Kærum Kirke, Sønderby Kirke, Gamtofte Kirke, Sandager Kirke, Turup Kirke og Søby Kirke, bare for at nævne nogle.

 

Moderne blomsterbuketter og -dekorationer til dit bryllup

Hos Frk. Jakobsen anser vi brudebuketten for at være en af de vigtigste buketter i en kvindes liv. Derfor gør vi meget ud af at sammensætte den helt perfekte brudebuket, og vi tager opgaven meget seriøst.

 

Vi vil gerne gøre brudebuketten så personlig som muligt, derfor tager vi os altid en god faglig snak med bruden inden selve binderiet. Her snakker vi om hvilke blomster og farver, som bruden kan lide. Det er desuden også vigtigt, at buketten passer til brudens personlighed og sidst men ikke mindst brudekjolen.

 

Brudebuketten er ikke det eneste, der skal laves i forbindelse med et bryllup. Vi laver også knaphulsblomster, brudepigebuketter og kranse til håret.

 

Til bryllupsbinderi hører der rigtig ofte også borddekorationer til som selvfølgelig skal passe til brudebuketten. Vi laver også pynt til kirken og bil/karet, hvis dette er en prioritet.

 

Det vigtigste for os er at brudeparret får leveret det de ønsker sig, og blomsterne afspejler brudeparrets stil og personligheder og festtemaet. Du kan finde inspiration til bryllupsbinderier her.

Evighedsbuket i rosa og naturlige farver.

 

Vi glæder os meget til at ekspedere dig i Assens.

 

De bedste hilsner

Frk. Jakobsen