Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Hos Anna

Hos Anna

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: 09:00 - 14:00

Blomsterbutikken Hos Anna i Vordingborg

I Vordingborg finder du blomsterforretningen Hos Anna, der åbnede i 2008. Vi forsyner os med friske blomster flere gange i ugen fra Grønttorvet og vi går meget op i at udvalget er stort og kvaliteten er i top. Derfor finder du også et stort udvalg af både afskårne blomster og planter til indendørs og udendørs, hvor vi hele tiden fornyer sortimentet efter årstidernes skiften.

 

Har du lyst til at inspireret indenfor blomster og brugskunst, så kom forbi Hos Anna i Vordingborg. Der er åbent alle ugens dage, så der er rig mulighed for at købe smukke blomster til både dig selv eller nogen, du har kær.

2 billeder fra Hos Anna

 

Stort udvalg af planter og blomster Hos Anna

Der er en stor udendørs afdeling, hvor vi hvert år begynder tidligt med at sælge løgplanter og forårsplanter, og gennem sommeren en masse forskellige skønne sommerblomster. Mulighederne er derfor mange, når du vælger at handle blomster i Hos Anna. For os er det vigtigt, at kunderne kan blive inspireret og finde et bredt udvalg af planter til både indendørs og udendørs.

Hos Anna facade

 

Hos Anna laver mange sammenplantninger og buketter hver eneste dag, og du kan bestille på forhånd, så sørger vi for at din bestilling er klar når du kommer forbi butikken i Vordingborg.

 

Ønsker du at få leveret en blomsterhilsen, så sørger vi også gerne for det.

Herunder ser du nogle af vores favorit buketter og dekorationer.

 

Hos Anna leverer blomster i Vordingborg til enhver anledning

Vi leverer blomster og gavekurve i hele Vordingborg. Uanset om det er en privatadresse eller en firmaadresse, så sørger vi for, at din blomsterhilsen bliver leveret til det aftalte sted og til rette modtager.

Ønsker du at sende blomster i Vordingborg, så er Hos Anna klar til at hjælpe med det. Vi binder efter dine ønsker og hvis du giver os frie hænder, så slipper vi kreativiteten løs og binder buketten så den passer perfekt til anledningen og sæsonen.

 

Blomster til begravelse i Vordingborg

VI binder alle typer begravelsesblomster til begravelse og bisættelse. Vi ved, at den sidste afsked er meget vigtig og kan være afgørende for den enkelte. Derfor lægger vi stor vægt på personlig betjening og godt håndværk, og ikke mindst levering til tiden.

Hos Anne binder bårebuketter, båredekoratoner, begravelseskranse, og -hjerter. Vi pynter også gerne kisten i rundt i Vordingborgs kirker.

Småblomstrende krans

 

Leveringen sker i god tid, så blomsterne kan blive arrangemeret smukt på kirkegulvet eller der hvor ceremonien skal foregå. Vi vejleder dig til det rigtige binderi og vi har egen båndmaskine, så du kan få sat bånd på blomsterne med din personlige hilsen til den afdøde.

Hvidt og lime hjerte med grene

 

Vi ser frem til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Hos Anna