Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Blomstertrylleriet

Blomstertrylleriet

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 15:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 08:00 - 14:00
Søndag: LUKKET

Blomstertrylleriet i Næstved

Blomsterbutikken Blomstertrylleriet ligger i Næstved og ejes af Johny, der gennem mere end 7 år, har drevet blomsterbutikken og ført den til det, den er i dag. Kunderne ved hvad de får og det kan man godt forstå, for Blomstertrylleriet de "tryller" bogtaveligt talt med blomsterne og skaber kreationer og dekorationer som kunderne elsker.

Du finder nemt Blomstertrylleriet på kortet øverts på siden her.

Hvid og lyserød buket

 

Blomster og gaver i Næstved

I Blomstertrylleriet binder vi til alle anledninger, så uanset om du ønsker at få bundet en buket til en festlig lejlighed eller en bårebuket til en begravelse, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi har en fint udvalg af afskårne blomster der kan imødekomme de flestes behov. Finder du ikke det du søger, så kan vi højst sansynligt bestille det hjem til dig - ingen opgaver er for små.

Vi sammensætter også gavekurve med både blomster, sødt og lækkert. Se et udvalg her og bestil nemt din gavehilsen. Vi leverer direkte til modtageren uanset om det er en privatadresse eller erhverv.

 

Blomstertrylleriet binder til alle anledninger

Buketter kan sammensættes på et utal af måder. Det hele afhænger af blomstervalget, farvesammensætningen og ikke mindst blomsterdekoratørens kunnen og faglighed. I Blomstertrylleriet binder vi lave tætte buketter og høje, luftige og moderne buketter. Har du specialle ønsker, så gør vi hvad vi kan for at efterkomme disse.

Vi arbejder kreativt og med sans for detaljen, samtidig med at vi ved hvor vigtigt det er, at kunderne får noget for pengene. Pris og kvalitet hænger sammen.

Vi leverer rigtig mange buketter og dekorationer i hele Nætsved og her er nogle af de mest populære.

 

Bårebuket og begravelsesblomster leveret i Næstved

Står du i sorgens stund, så hjælper vi dig gerne med blomster til begravelse og bisættelse. 

Vi binder bårebuketter, båredekorationer, begravelseskranse og -hjerter. Derudover har vi også erfaring med at binde kistepynt og -dekorationer. Vi leverer til alle kirker i Næstved og vi leverer i god tid inden ceremonien begynder, så du ikke skal bekymre dig om den del.

Begravelsesblomster kan også sammensættes på mange forskellige måder, hvor det kun er fantasien, der sætter rammen. Vi gør meget ud af at lave personlige binderier, hvor du som kunde bliver hørt og spurgt til dine behov og vi guider dig til den løsning, der opfylder dine ønsker.

Lyserødt hjerte og orange begravelseskrans

Bestil online her, ring til os eller kig ind forbi, så kan vi tage en dialog om hvad du gerne vil have lavet.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Blomstertrylleriet