Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Blomsterværkstedet Høng

Blomsterværkstedet Høng

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET
Specielle åbningstider
Fars dag: 09:00 - 14:00
Mors dag: 07:00 - 14:00

Blomsterværkstedet i Høng er ejet af Anette. Udover Anette er der tre andre ansatte, som står klar til at hjælpe dig med, at finde det som du lige står og mangler.

Annette er et kendt navn og ansigt i Høng området og Vestsjælland, hvor hun også startede sin karriere. Annette har mere end 20 års erfaring i branchen. Annettes passion for blomster kommer til udtryk i hendes buketter og dekorationer, som hun har delt med det meste af Vestsjælland. 

 

Blomsterværkstedet får meget ud af selv det mindste. 

 

Du finder Blomsterværketstedets placering på kortet øverst på siden 

Udvalg af Blomsterværkstedets tjenester

 

Brugskunst og delikatesser i Blomsterværkstedet 

I Blomsterværkstedet kan du finde gaver til mange forskellige anledninger, da butikken rummer mange forskellige lækre delikatesser, brugskunst og planter. Blomsterværkstedet tilbyder at sammensætte og skræddersy gavekurve ud fra dine behov og ønsker. Alle delikatesserne er nøje udvalgt for at sikre en høj kvalitet, så du altid får det bedste, når du bestiller en gavekurv. 

Her ser du nogle af de mest populære gavekurve.

 

Blomster og dekorationer 

I Blomsterværkstedet binder vi dekorationer og buketter til mange forskellige anledninger. Vi tilbyder et bredt udvalg af friske blomster, som bliver leveret hver dag for at sikre og vedligeholde den høje kvalitet af buketter og dekorationer. Vi kvalitetssikre altid alle vores blomster, for at være sikker på, at du får buketter af høj kvalitet. 

Gul og lilla buket

 

Hvis du søger en specifik blomst eller plante, er du mere end velkommen til at kontakte os med din forespørgelse også finder vi i fællesskab en løsning. 

Nedenfor kan du se nogle af de buketter som vores kunder elsker.

 

 Begravelser

I forbindelse med begravelser, har vi indledt et tæt samarbejde med den lokale bedemand, Willers, for at gøre processen lettere for de pårørende. Vi tilbyder at koordinere transport og opsætning af blomster på det sted hvor begravelsen skal finde sted. Alt, hvad vi laver, bliver lavet i samarbejde med de pårørende. 

Vi leverer begravelsesblomster til alle kirker i Høng og omegn.

1 lilla hjerte og 1 krans til begravelse

 

Bryllupper

Der er mange forberedelser til et bryllup. Vi står klar til at hjælpe dig og din kommende ægtefælle med alt fra sammensætning af brudebuket, knaphulsblomster, dekorationer og pynt til kirken.

Vi har efter mange år i blomsterbranchen en stor ekspertise i at lave skræddersyede løsninger til dig, og vi sætter gerne tid af til at du kan dele dine tanker og ideer for, at vi sammen kan komme frem til den rigtige løsning for dig til den store dag.

 

Vi glæder os til at bringe din blomsterhilsen ud eller se dig nede i vores blomsterværksted.

 

De bedste hilsner

Blomsterværkstedet i Høng