Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
MaLene

MaLene

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag: 10:00 - 17:30
Onsdag: 10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag: 10:00 - 17:30
Lørdag: 09:00 - 13:30
Søndag: 10:00 - 13:00
Specielle åbningstider
Skærtorsdag: 10:00 - 14:00
Langfredag: 10:00 - 14:00
Påskedag: 10:00 - 14:00
2. påskedag: 10:00 - 14:00

MaLene blomster ligger i Ringsted og blev grundlagt tilbage i 1987. Butikken er ejet af Helle, som er en passioneret florist, som kræser for detaljen.

 

MaLene er en hyggelig blomsterbutik, der går ind for kvalitet og kreativitet. Hos MaLene går de også meget op i deres kundeservice, da tilliden fra kunderne er det vigtigste. I MaLene bliver der lagt masser af kærlighed i hver buket, som bindes til enhver anledning. Udover blomster, så finder du også et stort sortiment af chokolade og specialiteter - Blomsterkunst, og alt godt for øjet og ganen.

 

"MaLene er din pålidelige leverandør af blomster i Ringsted. Vi er dedikerede til at skabe smukke buketter og binderier, der spreder glæde og begejstring. Når du søger efter 'blomster Ringsted', er vi det ideelle valg.


 

Få leveret blomster i Ringsted

Hos MaLene bliver der lagt en enorm mængde kærlighed og energi i hver buket. Vi elsker at være kreative og sammensætte buketter på kryds og tværs af blomster og teknikker. Vi tilbyder færdigbundne buketter, som lige er klar til at tage med, og vi elsker at være kreative, og derfor arbejder vi med udgangspunkt i sæsonens blomster på mange forskellige kreative måder.

 

Når du får leveret blomster fra MaLene, er du sikker på at blomsterne er sammensat af fagligt uddannede blomsterdekoratører, og det kommer synligt til udtryk i hver buket eller binderi.

 

Vores erfarne blomsterdekoratører bruger deres ekspertise til at sammensætte unikke buketter med sæsonens bedste blomster.

 

Vi tilbyder også hurtig og pålidelig levering af vores buketter, så du kan sende en hjertevarmende blomsterhilsen til dine kære i Ringsted. Vælg MaLene som din foretrukne blomsterbutik i Ringsted og oplev den kærlighed og energi, vi lægger i hver eneste buket."

 

Lige nu sælger vi rigtig mange af disse buketter herunder.

 

Som partner i Bloomit, modtager vi ordrer til levering i hele Ringsted. Skal vi levere for dig, så bestil nemt online her på siden, så sørger vi får at levere personligt direkte til modtageren.

 

Gavekurve til enhver festlig begivenhed

Buketter er smukke at kigge på, og hvorfor ikke lægge lidt lækkert til ganen ved siden af?

 

Vi har et godt udvalg af alt lige fra chokolade til specialøl og vin. Alt sammen kan det sættes fint sammen i en gavekasse med en buket, hvor du både for forkælelse til smagsløgene og forkæler øjnene.

Gavekasse med vin, lakrids og planter.

Herunder ser du nogle af de gavekurve, vores kunder ynder at bestille både til sig selv, men også til nogen, de kender.

Vi ser frem til at sammensætte den helt perfekte gavekasse for dig.

 

Bryllupsblomster til dit drømmebryllup

Der er ingen tvivl om, at brylluppet er en dag, der står i kærlighedens tegn. Hos MaLene binder vi alt til dit bryllup: æresport, bryllupsopsats, bryllupsdekorationer, pynt til kirken, brudepigebuketter, knaphulsblomster og vigtigst af alt naturligvis brudebuketten. 

 

For os er det vigtigt, at brudebuketten afspejler den, der bærer den, og at blosmterne matcher tøjet, smykkerne og resten af setup'et på den store dag.  Derfor designer vi brudebuketten i samarbejde med brudeparret for at sikre os, at den bliver præcist, som ønskerne og behovet er til netop jeres fest.

Brudebuket i blå og lilla nuancer.

Ønsker I at få leveret blomsterne direkte til kirken, restauranten eller der hvor festen nu skal holdes, så sørger vi også gerne for det. På sådan en festlig dag, der skal der bare være styr på hver en detaljer, og det hjælper vi meget gerne med. Vi leverer i hele Ringsted og omegn.

 

Begravelsesblomster leveret i Ringsted 

Ind i mellem sker det, at vi skal tage afsked med en nær eller fjern person. I sådan en situation ønsker mange at sige farvel med smukke blomster. 

 

De kan sammensættes på et utal af måder, og vi vejleder gerne til det helt rigtige binderi ud fra dine ønsker og behov. Vi laver alt indenfor begravelsesbinderi og ingen opgave er for lille eller for stor. Blomster kan sammensættes på mange måder og i mange forskellige farvekombinationer, så enhver personlighed kan blive afspejlet i binderiet. Det er smukt når alting går op i en højere enhed på sådan en sorgfuld dag.

 

Ønsker du at få leveret blomsterne til begravelsen eller bisættelsen, så hjælper vi gerne med det. Vi leverer til alle kirker og kapeller i Ringsted og omegn, og vores chauffører leverer i god tid, så du kan være rolig og sikker på, at alt kommer ordentligt frem ingen ceremonien begynder.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

MaLene