Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Esperance Blomster

Esperance Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 10:00 - 17:30
Onsdag: 10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag: 10:00 - 17:30
Lørdag: 09:30 - 14:00
Søndag: LUKKET

Historien om Esperance Blomster

Butikken blev overtaget i 2009 af den nuværende ejer og drives i dag som en blomstrende og kreativ butik hvor kvalitet og et spændende og inspirerende udvalg af blomster og planter fylder butikken.

Vi har alt fra afskårne blomster til planter og brugskunst, vin og specialiteter. Vi forhandler kvalitetsprodukter og går meget op i materialevalget i det arbejdet vi udfører for vores kunder.

Indpakket lyserød buket

Udover at vi arbejder kreativt og nytænkende, når vi sammensætter binderier og gavekurve, så har vi også sæsonerne for øje. Derfor vil du altid kunne få sæsonaktuelle blomster og varer i Esperance Blomster. I butikken står der faguddannede blomsterdekoratører, der er klar med råd og vejledning uanset hvilken anledning du ønsker at købe blomster, specialiteter eller brugskunst.

 

Herunder finder du nogle af vores buket favoritter.

 

Blomster til bryllupper i Roskilde

Går du med bryllupstanker og det er ved at blive så virkeligt, at din kæreste eller dig selv måske allerede har været på knæ? Så har I måske også talt om en dato for den store dag. I Esperance Blomster, hjælper vi meget gerne med at gøre den store dag til noget særligt og uforglemmelig. 

 

Vi binder alt til dit bryllup. Brudebuketter, borddekorationer til festen, blomster til kirken, brudepigebuketter, knaphulsblomster og bilpynt. Vi fuldender dit bryllup med de smukkeste blomsterdekorationer og vi leverer gerne i hele Roskilde. 

Hvid rosenbuket med grønt

Måske har du allerede gjort dig nogle tanker om, hvilke blomster bryllupsbinderierne skal indeholde, eller måske har du bestemte ønsker om stil og farver til din drømme brudebuket. Vi er klar til at rådgive dig, så alle blomsterne kommer til at matche til både brudekjolen og brudgommens tøj. Vi tager altid udgangspunkt i kundernes ønsker og behov, så vi kan være med til at gøre dit bryllup til et drømme bryllup.

 

Ring til os eller kom ind forbi, så tager vi en snak om hvad du ønsker dig. Du kan også nemt bestille brudebuketten online her.

 

Få leveret blomster til begravelse i Roskilde

Vi bringer blomster ud i alle anledninger, og derfor kan du også få bragt en bårebuket eller anden blomsterdekoration til begravelse eller bisættelse i Roskilde. I Esperance Blomster har vi meget erfaring med at levere blomster til begravelse i Roskilde og omegn.

 

Et sidste farvel er ofte meget følelsesladet, og vi har stor forståelse for de ønsker og behov vores kunder har til blomsterarrangementer i forbindelse med en begravelse. Du kan altid få faglig rådgivning af os, og vi kan binde lige præcis det du ønsker, så den sidste hilsen bliver så smuk som muligt og i tråd med det du føler og gerne vil udtrykke.

Blå og lilla bårebuket

Husk at vi leverer ud til alle kirker i Roskilde og vi leverer i god tid, så din blomsterhilsen kan blive anbragt smukt på kirkegulvet og præsentere sig bedst muligt.

 

Vi glæder os til at betjene dig.

 

De bedste hilsner

Esperance Blomster