Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Det Lille Blomsterhus

Det Lille Blomsterhus

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag: LUKKET

Historien om Det Lille Blomsterhus

Ejeren af Det Lille Blomsterhus er Bolette, der er uddannet blomsterdekoratør. Hun driver til dagligt sit eget blomsterunivers beliggende i Allerød.

 

Butikken rummer både afskårne blomster, planter, brugskunst og selvfølgelig forskellige specialiteter, chokolade, vin og specialøl til at sammensætte de flotteste gavekurve. Tag et kig ind eller bestil en gave leveret fra Det Lille Blomsterhus.

 

Udvalgte blomster og gavekurve i Det Lille Blomsterhus

Buketter i Allerød og omegn

I Det Lille Blomsterhus arbejder vi kreativt med alle typer blomster. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller det faglige niveau. Vi vægter vores rådgivning indenfor blomster højt, så du som kunde er sikker på at få en ordentlig behandling og køber binderier og produkter, der er 100% i orden. Blomster kan sammensættes på et utal af måder og vi arbejder særligt med fokus på farvekombinationer og konstruktioner, så du får leveret unikke binderier, der udstråler kreativitet og god kvalitet.

Buketter i friske farver.

Vi binder både lave og tætte buketter og høje og luftige som er meget trendy i øjeblikket, og særligt buketter med anderledes karaktertræk og personlighed, elsker vi at lave. På den måde får vi udfoldet vores kreative sans og vores kunder får leveret unikke og personlige binderier, der passer helt perfekt til anledningen eller deres personlige stil og yndlingsfarver.

 

Vi har udvalgt følgende tre buketter som vi vil anbefale dig at vælge, hvis du ønsker at sende en blomsterhilsen til én du har kær. De kan bindes hele året og vil tage udgangspunkt i sæsonens smukke blomster.

 

Få leveret flotte gavekurve fra Det Lille Blomsterhus

Vi leverer i hele Allerød og omegn, og hjælper dig uanset anledningen.

Som Bloomit partnerflorist, kan du bestille hos os og få levering i hele Danmark. Du kan se hele udvalget på bloomit.dk og finder du ikke lige det du søger online, så kontakt os, så rådgiver vi dig og finder det rette for dig. Klik på vores telefonnr. eller mail, som du finder øverst på siden her, så svarer vi hurtigt tilbage.

Gavekurv fyldt med lækkerier.

En grønnere og bæredygtig fremtid er vigtig for os

Alle buketter, gavekurve og dekoationer bliver gavepakket i bæredygtigt FSC-certificeret indpakningspapir, da vi ønsker at bidrage til en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

 

Herunder ser du nogle af de mest populære gavekurve eller gavepakker lige nu.

Du finder alle gavekurve her.

 

Bårebuketter til begravelse i Allerød

Står du i sorgens stund, og har brug for at sende en sidste hilsen og vise din medfølelse, er vi her til at hjælpe. Vi binder alle typer begravelsesbinderier og tilbyder at sætte smukke bånd på med din personlige sidste hilsen. Det er helt op til dig, hvad der skal stå på båndet. Du kan få ideer til teksten på båndet her.

 

De fleste bestiller bårebuketter, da det typisk er det mindste binderi indenfor sorgbinderi og er du i tvivl om hvilken bårebuket du skal vælge, så har vi udvalgt tre meget forskellige bårebuketter som vi synes, er smukke hver især og som kan passe til alle uanset køn.

 

Ønsker du at bestille en krans, båredekoration, pude eller hjerte, så laver vi også det.

Se udvalget af begravelsesbinderier online her.

 

Du kan bestille begravelsesbinderi til levering fra os til alle kirker og kapeller i Allerød, Lynge, Birkerød og Farum. Vi sørger for levering i god tid inden begravelsen eller bisættelsen begynder.

Begravelseshjerte.

Ring også gerne til os, hvis du har brug for personlig vejledning. Vi vil hellere end gerne hjælpe. Vi laver også kistepyntninger, hvor du kan se online udvalget her og ellers kan du kontakte os, så vi kan få en dialog om hvad dine ønsker er. Der er uanede muligheder og kun fantasien sætter grænser for vores udfoldelsesmuligheder.

 

Vi ser frem til at hjælpe dig og vi glæder os til at ekspedere dig og levere din ordre.

 

De bedste hilsner

Det Lille Blomsterhus