Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Viggo Jørgensen

Viggo Jørgensen

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:30 - 17:30
Tirsdag: 09:30 - 17:30
Onsdag: 09:30 - 17:30
Torsdag: 09:30 - 17:30
Fredag: 09:30 - 18:00
Lørdag: 08:00 - 14:00
Søndag: LUKKET

Træd ind i Viggo Jørgensen, en fortryllende blomsterbutik beliggende i hjertet af Helsinge, hvor vores uovertrufne kærlighed til blomster i den grad blomstrer.

 

Find den perfekte buket til enhver anledning fra Viggo Jørgensen

Vores dygtige blomsterdekoratører sætter en ære i at skabe buketter og blomsterdekorationer med enestående passion og dedikation.

 

Hver enkelt blomst i vores buketter har sin betydning og historie at fortælle. Vi lægger stor vægt på at fortælle disse historier gennem vores kreationer og skabe blomsterarrangementer, der berører sjælen og vækker følelser til live.

 

Viggo Jørgensen tilbyder et stort udvalg af buketter, der passer til enhver anledning. Vores mål er at sikre, at hver enkelt blomst i buketten kommer til sin ret, og vi binder vores buketter med stor præcision og øje for detaljen. Vi er stolte af at levere unikke sammensætninger hver gang du bestiller blomster hos os.

 

Høj faglighed og kreativitet i hvert eneste binderi

Vores erfarne team binder buketterne med høj faglighed og kreative øjne, hvilket garanterer et unikt og smukt resultat hver gang.

 

Vi lægger vægt på at skabe buketter, der skiller sig ud og bringer glæde til både modtageren og giveren af blomsterne.

 

Hos Viggo Jørgensen kan du forvente en ekstraordinær oplevelse hver gang.

Hatteæske dekoration i lyserøde nuancer.

 

Personliggør din buket hos Viggo Jørgensen

Ønsker du at tilføje et personligt præg til din buket? Hos os er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller besøge vores butik i Helsinge og vælge præcis de blomster, der skal indgå i din blomsterhilsen.

Sammen kan vi skabe en unik og smuk buket, der udtrykker dine følelser på den mest autentiske måde.

 

Nedenfor finder du en oversigt over nogle af vores mest populære buketter, som vi leverer i Helsinge. Vælg en buket, der passer til din smag og den særlige lejlighed, og lad os sprede glæde med vores smukke blomsterhilsner.

 

Få leveret gavekurve i Helsinge og omegn

Vi kan tilbyde et stort udvalg af delikatesser og specialvarer, som sammen kan blive sammensat til en smagfuld gavekurv, som vil forkæle modtagers smagsløg og øjne.

 

Du kan købe en gavekasse, der er færdigpakket eller sammensætte én selv efter dine ønsker og behov.

En skøn gavekurv med forskellige lækkerier og en flaske rødvin lavet hos Viggo Jørgensen.

Forkæl dine kære eller dig selv med en eksklusiv gavekurv fra Viggo Jørgensen. Vi tilbyder dig muligheden for at sammensætte en skræddersyet gavekurv med præcis de lækkerier, som du ved, at modtageren vil elske. Uanset om det er til en særlig lejlighed eller bare for at sprede glæde, kan du stole på vores ekspertise i at skabe den perfekte gavekurv.

 

Imponerende gavekurve leveret direkte til døren fra Viggo Jørgensen

Vi gør det nemt for dig at overraske dine nærmeste ved at levere vores smukt indpakkede gavekurve direkte til modtagerens dørtrin.

 

Uanset om det er en privatadresse eller en erhvervsadresse, er vi mere end glade for at håndtere leveringen for dig. Med vores omhyggelige pakning og hurtige levering kan du stole på, at din gavekurv når frem i perfekt stand og skaber begejstring hos modtageren.

 

Disse gavekasser er meget poplære blandt vores kunder.

 

Viggo Jørgensen binder alle typer begravelsesbinderier

Det er altid svært at tage afsked med en nær. Hos Viggo Jørgensen gør vi meget ud af at give en smuk afsked. Vi laver både, bårebuketter, båredekorationer, kistepynt, begravelseshjerter og -kranse.

 

Begravelseskrans - pink og rød

Vi gør meget ud af at sætte os ind i kundens ønsker og behov for bedst at kunne lave dekorationer, der afspejler den afdødes personlighed. For at gøre en svær tid nemmere, leverer vi alle binderier til kapeller og kirker i Helsinge og omegn. 

 

Vores chauffør har meget erfaring med at levere til begravelser og bisættelser, derfor leverer vi også altid i god tid, så vi har tiden til at lægge blomsterne smukt på kirkegulvet eller der hvor ceremonien foregår.

 

Du er meget velkommen til at ringe til os i forbindelse med begravelseordre for at vi på den måde kan give den afdøde så smuk en afsked som muligt.

 

Se vores kontaktinformationer øverst på siden her.

Begravelseshjerte i lilla og lime nuancer

 

Vi glæder os til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Viggo Jørgensen