Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Frøken Caia

Frøken Caia

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:30 - 17:30
Tirsdag: 09:30 - 17:30
Onsdag: 09:30 - 17:30
Torsdag: 09:30 - 17:30
Fredag: 09:30 - 18:00
Lørdag: 09:30 - 14:00
Søndag: LUKKET
Specielle åbningstider
Skærtorsdag: 10:00 - 13:00
Langfredag: 10:00 - 13:00

Frøken Caia leverer blomster og gaver i hele Helsingør og omegn

Frøken Caia ligger i Helsingør og har flere års erfaring som blomsterhandler bag sig. Hos Frøken Caia får du altid leveret friskbunde buketter og dekorationer og du kan bestille blomster til alle anledninger lige fra fødselsdage og jubilæer til begravelse mm. Uanset anledningen, så leverer Frøken Caia blomster og gaver i topkvalitet og som Bloomit partnerflorist, tager de også imod bestillinger til levering i resten af landet.

 

Send blomster i Helsingør

Har du brug for at få leveret en blomster- eller gavehilsen i Helsingør og omegn, så kan du trygt bestille hos Frøken Caia. Vi har stor erfaring med at levere blomsterhilsner til både privatadresser, firmaadresser og til kirkerne i vores leveringsområde i og omkring Helsingør. Vi binder både buketter, bårebuketter, brudebuketter og alt der i mellem. Vi tager altid udgangspunkt i det kunden ønsker, og binder unikke binderier ud fra disse ønsker og behov, så binderiet afspejler det, du som kunde, ønsker at sige med blomsterhilsenen. Bestil allerede din buket eller blomsterhilsen i dag, så hjælper vi med at levere direkte til modtageren. Her kan du se nogle af vores favoritbuketter.

Indpakkede grønne og lyserøde buketter

 

Send en gavekurv i Helsingør

I Frøken Caia har vi også en masse lækre specialiteter såsom specialøl, vine, konfekture og te fra de kendte eksklusive mærker. Derfor kan vi sammensætter en gavekurv lige efter dine ønsker og behov, og få den til at passe til anledningen og ind i modtagerens smag. Bestil én af vores favorit gavekasser nedenfor, eller gå på opdagelse i alle gavekasserne online her. Husk at vi leverer ud i hele Helsingør og til både privatadresser og firmaadresser. Skal du sige velkommen på jobbet til en ny kollega eller ønske tillykke med fødselsdagen, så er en gavekasse et oplagt valg. Vi sammensætter gavekurve både med og uden blomster.Begravelsesblomster i Helsingør og omegn

Kender du en, der er gået bort i Helsingør eller omegn, og ønsker du at sende en fin afskedshilsen, så er Frøken Caia klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Vi har meget erfaring med at binde begravelsesblomster og hver uge leverer vi mange bårebuketter og begravelsesblomster i Helsingør og til omegnens kirker.

Buket i lyserød og lilla

Du kan trygt bestille blomster til begravelse hos Frøken Caia, for vi ved hvor vigtigt det er, at blomsterne bliver bundet præcis efter dine ønsker, og at leveringen foregår i god tid inden cemermonien begynder i kirken. Du finder udvalg af vores favoritter indenfor begravelsesbinderi herunder.

 

Vi ser frem til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Frøken Caia