Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Frøken Caia's Blomster Oase

Frøken Caia's Blomster Oase

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:30 - 17:30
Tirsdag: 09:30 - 17:30
Onsdag: 09:30 - 17:30
Torsdag: 09:30 - 17:30
Fredag: 09:30 - 18:00
Lørdag: 09:30 - 14:00
Søndag: LUKKET
Specielle åbningstider
Skærtorsdag: 10:00 - 13:00
Langfredag: 10:00 - 13:00

Frøken Caia leverer blomster og gaver i hele Helsingør og omegn

Frøken Caia ligger i Helsingør og har flere års erfaring som blomsterhandler bag sig.

 

Hos Frøken Caia får du altid leveret friskbunde buketter og dekorationer og du kan bestille blomster til alle anledninger lige fra fødselsdage og jubilæer til begravelse mm. Uanset anledningen, så leverer Frøken Caia blomster og gaver i topkvalitet og som Bloomit partnerflorist, tager de også imod bestillinger til levering i resten af landet.

 

Vælg Frøken Caia som din foretrukne blomsterleverandør, når du søger efter 'blomsterlevering Helsingør' eller 'gavehilsen Helsingør'. Vi er her for at skabe smukke øjeblikke og bringe glæde gennem vores fantastiske udvalg af buketter.

 

Send blomster i Helsingør

Hvis du søger efter en pålidelig blomsterleverandør i Helsingør og omegn, er du kommet til det rette sted. Hos Frøken Caia tilbyder vi levering af blomster- og gavehilsner til både privatadresser, firmaadresser og kirker i vores lokale område.

 

Vores erfaring inden for blomsterlevering gør os til det ideelle valg for at sprede glæde og kærlighed gennem smukke buketter i Helsingør.

 

Vi er specialiseret i at binde forskellige typer buketter, herunder bårebuketter, brudebuketter og meget mere.

 

Vores erfarne blomsterdekoratører tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov for at skabe unikke og personlige binderier, der afspejler den besked, du ønsker at sende med dine blomsterhilsner.

 

Du kan trygt bestille din buket eller blomsterhilsen hos os i dag og være sikker på, at den bliver leveret direkte til modtageren. Vores leveringsservice er effektiv og pålidelig, hvilket gør det nemt for dig at sende en betænksom gave, uanset hvor du befinder dig.

 

Nedenfor kan du finde nogle af vores favoritbuketter, der er nøje udvalgt for at imponere og glæde modtageren.

 

Vælg Frøken Caia som din foretrukne blomsterleverandør i Helsingør, og lad os hjælpe med at sprede smil og varme gennem vores smukke blomsterkreationer.

Indpakkede grønne og lyserøde buketter

 

Send en gavekurv i Helsingør

I Frøken Caia har vi også en masse lækre specialiteter såsom specialøl, vine, konfekture og te fra de kendte eksklusive mærker. Derfor kan vi sammensætter en gavekurv lige efter dine ønsker og behov, og få den til at passe til anledningen og ind i modtagerens smag. Bestil én af vores favorit gavekasser nedenfor, eller gå på opdagelse i alle gavekasserne online her. 

 

Husk at vi leverer ud i hele Helsingør og til både privatadresser og firmaadresser. Skal du sige velkommen på jobbet til en ny kollega eller ønske tillykke med fødselsdagen, så er en gavekasse et oplagt valg. Vi sammensætter gavekurve både med og uden blomster.Begravelsesblomster i Helsingør og omegn

Kender du en, der er gået bort i Helsingør eller omegn, og ønsker du at sende en fin afskedshilsen, så er Frøken Caia klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Vi har meget erfaring med at binde begravelsesblomster og hver uge leverer vi mange bårebuketter og begravelsesblomster i Helsingør og til omegnens kirker.

Buket i lyserød og lilla

Du kan trygt bestille blomster til begravelse hos Frøken Caia, for vi ved hvor vigtigt det er, at blomsterne bliver bundet præcis efter dine ønsker, og at leveringen foregår i god tid inden cemermonien begynder i kirken. Du finder udvalg af vores favoritter indenfor begravelsesbinderi herunder.

 

Vi ser frem til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Frøken Caia