Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Masielas Blomster

Masielas Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 10:00 - 17:30
Tirsdag: 10:00 - 17:30
Onsdag: 10:00 - 17:30
Torsdag: 10:00 - 17:30
Fredag: 10:00 - 17:30
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Send blomster i Vallensbæk Strand og omegn

Blomsterforretningen Masielas Blomster ligger i Vallensbæk Strand og ejes og drives til dagligt af Mads og Daniela og det er ud fra deres navne, at butikkens navn blev til. 
Mads er født ind i blosterbranchen, hvor han helt fra barnsben har været med på Grønttorvet med sin familie og kender alt til blomsterverdenen indefra. Det er derfor også ham, der står for indkøb af blomster. Daniela binder til dagligt blomsterne i butikken og har sit kreative touch på det, der bliver produceret til alle kunderne og sørger for, sammen med personalet, at butikken er flot og velholdt.

 

Fra Masielas Blomster kan du få leveret i et godt og stort område imellem Glostrup, Brøndby, Rødovre, Albertslund, Vallensbæk, Taastrup, Ishøj, Hedehusene, Hvidovre, Brøndby Strand til Vallensbæk Strand.

 

Masielas Blomster er Bloomit partnerflorist, og modtager ordrer fra hele landet til levering i deres leveringsområde, og som kunde kan du derfor også bestille til levering i resten af Danmark, når du handler hos Masielas Blomster

Blomster til enhver anledning fra Masielas Blomster

I Masielas Blomster er vi hver dag kreative med blomster og planter og fremtryller mange forskellige buketter og dekorationer til enhver anledning. Vi binder til alle anledninger, uanset om det er til hverdag eller fest. Vi elsker at blive udfordret, så selvom du måtte have nogle særlige ønsker til blomsterne eller udtrykket i et binderi, så er vi også meget klar på at løse disse opgaver og efterkomme dine ønsker. 

 

Når du bestiller blomster eller gavekurve fra Masielas Blomster, kan du være sikker på at kvaliteten er i top og at håndværket er i orden. Vi arbejder med former, farver og overflader, og intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi arbejder altid faglift funderet, men lader os ikke begrænse af teorier og faglige begraber, for os er det lige meget hvad de enkelte binderier hedder - det vigtigste er at vi forstår hinanden og leverer det vores kunder betaler for og forventer af os.

Planter, brugskunst og potter i Masielas Blomster

Flere gange i ugen får vi leveret friske, afskårne blomster som vi nøje selv udvælger til blomstersortiment. Det er vigtigt for os at blomsterne afspejler den sæson vi er i, og derfor finder du naturligvis også altid et udvalg af askårne blomster. For os er det vigtigt at binderiet eller gaven tilpasses modtageren og afstemmes med anledningen. Derfor laver vi også personlige og unikke binderier, som du måske ikke ser i en ganske almindelig blomsterbutik.

 

Herunder kan du se og nemt bestille nogle af vores kunders favoritbuketter.

 

Bestil bårebuketter og kistepynt fra Masielas Blomster

Vi laver blomsteropgaver til alle livets store begivenheder - både de lykkelige og mindre lykkelige.

 

Står du midt i sorgens stund  eller har mistet en bekendt, og har brug for at få bundet blomster til det sidste farvel, er vi klar til at hjælpe dig. Vi binder dagligt smukke båredekorationer og bårebuketter som vi leverer i vores leveringsområde. For os er det vigtigt at kundens ønsker og behov bliver opfyldt, så det sidste farvel bliver så godt og personligt som muligt. Sådan en begivenhend finder kun sted én gang, og vi er derfor meget pertentlige, så intet bliver overladt til tilfældighederne.

 

Indenfor begravelsesbinderi er der mange muligheder. Blomster og farver kan kombineres lige som du ønsker det og vi kan ramme det udtryk som du har i tankerne. Vi er også behjælpelig med gode ideer, da vi har stor erfaring med at binde blomster til både begravelser og bisættelser. 

Vi binder bårebuketter, kranse, båredekorationer, hjerter, puder og kistepynt.

 

Vi sørger også meget gerne for levering direkte til kirken eller kapellet, så du ikke skal tænke på at afhente og bringe blomsterne selv.

Begravelseshjerte i hvid, lilla og grøn, fra Masielas Blomster

På binderierne kan du få sat fine bånd på med din personlige hilsen.

De fleste vælger at skrive en hilsen i et kort som vi sætter på blomsterne. Det er en mulighed at vælge begge dele og mulighederne indenfor kort og bånd, kan vi rådgive nærmere om. De fleste vælger at bestille bånd, hvis de stod afdøde eller de pårørende nært, så alt afhængig af relationen til afdøde eller de nærmeste pårørende er en tommelfingerregel.

 

Alt sammen er det noget, du kan spørge os til råds om.

 

Leveringen til kirken foregår altid i god tid, så der er tid til at blomsterne kan blive arrangeret fint, og alle binderierne kommer til at tage sig ud på flotteste vis.

 

Bryllupsblomster fra Masielas Blomster i Vallensbæk Strand

Måske skal du snart giftes og mangler blomsterne til kirken og festen. Her hjælper vi meget gerne med råd og vejledning til alle typer blomsterbinderier til et bryllup. Det kan være bordpynt, kirkepynt, brudebuket og knaphulsblomster mm.

 

Vi kan binde brudebuketter, der er enkle og stilrene, og vi kan binde komplicerede og større binderier. Det er helt op til dig hvad du ønsker. Det er nærmest kun fantasien og sæsonen, der sætter begrænsningerne for hvad der kan lade sig gøre, så længe det blot er muligt for os at skaffe blomsterne, så er mulighederne uendelige.

Brudebuketter fra Masielas Blomster

Det vigtigste er at vi bidrager med blomster efter dine ønsker og behov, så brylluppet bliver lige som du håber og ønsker.

 

Ring eller skriv til os, så er vi klar til at vejlede dig indenfor blomster til dit bryllup, så det bliver en enestående og smuk dag, der kommer til at blomstre og som du aldrig vil glemme.

 

Vi glæder os til at ekspedere dig eller levere for dig.

 

De bedste hilsner

Masielas Blomster