Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon
Bispebjerg Blomster

Bispebjerg Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 15:00
Søndag: 10:00 - 14:00
Specielle åbningstider
Mors dag: 09:00 - 16:00

Blomsterbutikken Bispebjerg Blomster i København

Bispebjerg Blomster hed engang Blomsterhuset Aakanden, men skiftede navn for år tilbage og hedder i dag Bispebjerg Blomster. Butikken drives til dagligt af Michael og hans kone, der har en stor passion for blomster og planter. Det kommer rigtigt til udtryk når du træder ind i butikken, der er fyldt med kvalitetsblomster og buketter. Trænger du til en smuk buket, så bestil og få leveret buketten af Bispebjerg Blomster - vi er klar til at hjælpe dig.

Naturlig lilla buket

 

Få leveret buketter og gavekurve fra Bispebjerg Blomster

Vi binder alle typer binderier lige fra almindelig buketter til variationsbuketter, kondolencebuketter, brudebuketter og generelt alt indenfor bryllupsbinderi. Vi har stor erfaring med at levere blomsterhilsner både til private og erhverv, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for at få leveret en blomsterhilsen - Bispebjerg Blomster står klar til at levere din blomsterordre.

 

Vi sammensætter rigtig mange typer gavekurve. Gavekurve til fødselsdage, jubilæer, bryllupper og andre større begivenheder. Gavekurvene indeholder alt lige fra chokolade, specialøl til rødvin og smagfulde bobler på flaske. Du kan bestille gavekurve her eller du kan ringe til os og lade os sammensætte den helt perfekte gavekurv til dig.

Bispebjerg Blomster leverer til begravelser i København

Har du brug for, at få sendt en bårebuket, båredekoration eller en smuk krans til en begravelse i København, så er Bispebjerg Blomster det rigtige sted at bestille. Bispebjerg Blomster leverer alt indenfor begravelsesbinderier i København. Vi har meget erfaring indenfor blomster til begravelse og bisættelser, så vi leverer også kistepynt og urnepynt til mange kirker i København. Særligt til Bispebjerg Kirkegård Søndre Kapel som vi er placeret næsten lige overfor, leverer vi blomster til på daglig basis.

 

Bårebuket til Bispebjerg Kirkegård Søndre kapel

Vi er klar til at hjælpe dig i sorgens stund. Ring eller bestil online, så binder vi et mindeværdigt binderi til et sidste farvel.

 

Se et udvalg af binderierne her og bestil nemt online


Vi ser frem til at ekspedere dig.
 

Hilsen
Bispebjerg Blomster