Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Binderi & Nostalgi

Binderi & Nostalgi

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: LUKKET
Tirsdag: LUKKET
Onsdag: LUKKET
Torsdag: LUKKET
Fredag: LUKKET
Lørdag: LUKKET
Søndag: LUKKET

Send blomster på Frederiksberg

Binderi & Nostalgi ligger på Frederiksberg, og er en meget populær blomsterbutik i området i og omkring Frederiksberg. 
 

I dag drives butikken med et stort udvalg af snitblomster, planter og forskellige specialiteter. Hos Binderi & Nostalgi finder du en masse spændende produkter, der egner sig som gaver til enhver anledning.

 

Som Bloomit partnerflorist, modtager Binderi & Nostalgi ordrer fra hele landet til levering på Frederiksberg og omegn, og vi sætter en ære i at levere det bedste hver gang.

 

I Binderi & Nostalgi sammensættes mange gaveløsninger til både private og erhvervsdrivende. Kig ind forbi butikken og bliv inspireret indenfor tøj, brugskunst og blomstergaver.

 

Har du søgt på 'blomsterbutik Frederiksberg' er du havnet det helt rigtige sted. 

 

Se nogle af de mest populære buketter på Frederiksberg:

 

Blomster til enhver anledning på Frederiksberg

Vores faguddannede blomsterdekoratører er hver dag kreative med blomster og fremtryller de smukkeste buketter og dekorationer til alle anledninger. Vi elsker udfordringer, så hvis du har en specialopgave indenfor blomster, så er vi også meget klar på at løse denne. 

 

Vælger du at bestille blomster eller gave fra Binderi & Nostalgi på Frederiksberg, så er du sikker på at kvaliteten og håndværket er i orden. Vi arbejder med form, farve og overflader, og intet bliver overladt til tilfældighederne.
Derfor vil vi også rigtig gerne vide i hvilken anledning, at du bestiller blomster, og hvad modtageren godt kan lide, for vi sætter en ære i at få blomsterdekorationen til at matche modtagerens stil og anledningen.

En smuk buket af blandede blomster.

 

Herunder kan du se og nemt bestille nogle af vores kunders favoritbuketter.

 

Send en sidste hilsen til begravelse på Frederiksberg

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad vi kan kreere af smukke båredekorationer og bårebuketter til et sidste farvel. For os er det vigtigt at dine ønsker og behov bliver opfyldt, så det sidste farvel bliver så smukt som muligt.

 

Der er mange muligheder indenfor begravelsesbinderi. Blomsterne kan sammensættes lige som du ønsker det og vi kan ramme det udtryk som du har i tankerne.

 

Vi binder bårebuketter, båredekorationer, begravelseskranse, hjerter og kistedekorationer. Vi sørger også meget gerne for levering direkte til kirken, så du ikke skal tænke på den del.

 

Leveringen foregår altid i god tid, så der er tid til at blomsterne kan blive arrangeret i en smuk rækkefølge på kirkegulvet, og alle binderierne kommer til at tage sig ud på flotteste vis.

En begravelseskrans i blå, lilla og lyserøde nuancer.

 

 

Bryllupsblomster fra Binderi & Nostalgi på Frederiksberg

Har du planlagt bryllup og mangler blomsterne til festen, så hjælper vi meget gerne med råd og vejledning til alt lige fra bordpynt, kirkepynt til brudebuket og knaphulsblomster.

 

Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Vi kan binde brudebuketter, der er enkle og stilrene, og vi kan binde komplicerede og større brudebinderier. Det er helt op til dig hvad du ønsker. Det er nærmest kun fantasien og sæsonen, der sætter begrænsningerne for hvad der kan lade sig gøre. 

 

Ring eller skriv til os, så er vi klar til at vejlede dig indenfor blomster til dit bryllup, så dit bryllup kommer til at blomstre.

Billede af butikken.

 

Vi glæder os til at betjene dig.

 

De bedste hilsner

Binderi & Nostalgi

Logo