Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Glæd kvinden i dit liv til Mors dag. Bestil og få leveret din blomsterhilsen d. 13. eller 14. maj! Bestil her

close icon
Aroma Blomster

Aroma Blomster

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:30 - 15:00
Specielle åbningstider
Mors dag: 09:00 - 16:00
Skærtorsdag: 09:00 - 18:00
Langfredag: 09:00 - 18:00
Påskedag: 09:30 - 15:00
2. påskedag: 09:00 - 18:00

Polat ejer Aroma Blomster, som ligger på Vesterbro i København. Han har et stærkt hold af dygtige blomsterdekotratører bag sig, som binder buketter med hjertet. Hos Aroma Blomster er god service en af grundværdierne, og derfor tager de sig gerne en blomstersnak med kunderne for at gøre dem klogere på de blomster, som de har købt.

Hos Aroma Blomster bliver du altid mødt med et smil og stor ekspertise indenfor blomsterbinderi.   

 

Bestil din blomsterhilsen hos Aroma Blomster og få den bragt ud i København 

Hos Aroma Blomster gør vi meget ud af at tage os tid til en snak med kunden om pasning og pleje af de blomster, som de har købt. Det synes vi er vigtigt, fordi kunden skal have muligheden for at nyde den buket, som de har købt så lang tid som muligt.

 

Vi tilbyder buketter til enhver lejlighed, og vi har et stort udvalg af buketter og afskårne blomster. Du kan købe en færdigbundet buket, som er lige til at tage med eller sammensætte din egen blomsterhilsen på tværs af de åfskårne blomster, som vi har i butikken.

 

Vi binder buketter og laver dekorationer til enhver anledning, så om det er en fødselsdag, et jubilæum eller bryllup, der skal fejres, så hjælper vi med at få sammensat buketten derefter. Farvevalg og blomstervalg er du også meget velkommen til at vælge, og du kan selvfølgelig få råd og vejledning af os, faglærte dekoratører i butikken.

Smuk buket

Vi er Bloomit partnerflorist, og derfor har du også mulighed for nemt at bestille din blomsterhilsen online, hvor du kan vælge imellem det store udvalg af blomster, plante og gavekurve, og så udfører vi din bestilling og leverer den for dig.

 

Du kan selvfølgelig få bragt din blomsterhilsen direkte til modtageren. Du bestiller nemt her på Bloomit.dk, hvor du også kan se vores store udvalg af buketter. Vi leverer din blomsterhilsen direkte til modtageren både til privat- og erhvervsadresser i København. 

Gavekurve og grønne planter i København

Udover mange flotte og friskbundne buketter, har vi også et stort udvalg af planter og specialiteter, som vi kan sætte sammen til en personlig og smagfuld hilsen. Der findes ingen begrænsninger, når du skal sammensætte en gavekurv - du kan roligt slippe fantasien løs. 

 

Hvis du hellere vil have en gavekurv, som er færdigpakket og klar til at tage med hjem, kan vi også klare det. 

 

Et super fint og flot alternativ til en buket blomster og trænger du selv til lidt nyt derhjemme, har vi et stort udvalg af grønne planter.
Du kan også prøve at putte en grøn plante i din næste gavekurv. Udvalget af gavekurve spænder bredt, så der er noget for enhver smag og til enhver anledning, uanset om du skal fejre en fødselsdag, en barnedåb eller til et bryllup fx.

 

Vi leverer selvfølgelig din gavekurv direkte til modtageren. 

 

Begravelsesbinderier til bisættelse og begravelse på Vesterbro 

Hos Aroma Blomster har vi meget erfaring med at binde begravelsesbinderier og leverer til kirker og kapeller i København.
Vi tager os tiden til at tale med de efterladte om at lave begravelsesbinderier, der afspejler den afdøde og lavet i de ønskede farver og favoritblomster.

Vi binder bårebuketter, båredekorationer, blomsterkranse, begravelseshjerter, kistepynt, urnepynt og du kan tilvælge nedkastningsroser. Alle binderierne laves i mange forskellige prisklasser, hvor vi naturligvis vejleder dig i den retning, du ønsker at det skal være.

 

Hos os, går vi rigtig meget op i god service og punktlighed, og derfor kan du trygt bestille blomster til begravelse eller bisættelse til levering fra Aroma Blomster.

Begravelseskrans i lyse nuancer.

Vi leverer din begravelsesordre ud i god tid til alle kirker på Vesterbro og i hele København, så du ikke behøver at tænke på at hente blomsterne inden ceremonien begynder i kirken.

Vi har egne chauffører, der er vant til at håndtere store binderier, så blomsterne bliver behandlet ordentligt og leveret i god tid.

 

 

Lad os bringe din næste blomsterhilsen ud i København.

 

De bedste hilsner

Polat og resten af teamet i Aroma Blomster