Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Partnere

Bloomit Family - Partnere og blomsterleverandører

På denne side har vi samlet en liste over alle vores lokale samarbejdspartnere og blomsterbutikker, som tilsammen udgør Bloomit Family.

Selvom vi er mange selvstændige blomsterbutikker/blomsterhandlere, som leverer blomster og gavekasser i hver vores dele af landet, så er det vores samarbejde der gør Bloomit til noget helt specielt.

Tilsammen udgør vi nemlig Danmarks tredje største blomsternetværk – et netværk som gør det muligt for dig, at sende blomster i Aarhus, Odense, Esbjerg, København, Aalborg, Tønder, Sønderborg, Skagen, Kolding eller et helt tiende sted. Vi leverer ikke bare til storbyerne, men har også udvalgte blomsterhandlere i mindre byer, så der kan blive bragt blomster og gavehilsner i hele landet, fra en lokal blomsterbutik.

Hver gang familien udvides og endnu et skud på stammen kan tilføjes og en blomsterhandler er med, vil partneren fremgå på den liste herunder, hvor du også vil kunne læse en kort præsentation af hvem denne partner er, samt hvad de kan gøre for dig.

Listen opdateres løbende og er derfor ikke fuldstændig, da vi hver dag arbejder for at komme ud i alle kroge af det dejlige danske land, så du kan benytte dig af vores service uanset hvor i landet du har brug for at sende en helt særlig hilsen.

Så hvis du står og mangler en buket blomster, en bårebuket eller gavekasse eller hvis du har særlige ønsker til en bestemt type af blomst, så finder du uden tvivl en god, lokal blomsterbutik der kan hjælpe dig. Bestil blomster i dag, så sørger vi for at levere dem for dig.

Vi glæder os til at levere din hilsen, uanset om det er til Mors Dag eller bare fordi ❤

Send blomster her


SJÆLLAND

København NV Bispebjerg Blomster
København V Aroma Blomster
Frederiksberg C Plantehallen
Vallensbæk Strand Masielas Blomster
Solrød Strand Christinas Blomster og Livsstil
Ballerup Botanica Blomster
Gentofte Den nye Grønne
Virum Blomstershoppen
Vedbæk Fleur Blomster
Rungsted Kyst Flora Nordica
Helsingør Frøken Caia
Frederiksværk Blomster Heksen
Allerød Det Lille Blomsterhus
Stenløse Fru Have
Roskilde Esperance Blomster
Roskilde Blomsten & Biens Favorit
Ringsted MaLene
Slagelse Blomsteriet
Skælskør Vævebodens Blomster
Høng Blomsterværkstedet
Stenlille Blomstercafeen
Kalundborg Den Lille Blomsterbutik
Hørve Lammefjordsgaarden Blomster
Karise Gericke Design
Næstved Blomstertrylleriet
Vordingborg Hos Anna
Nykøbing F. Cemilie's Blomster
Maribo Bentes Blomsterhjørne

 

FYN

Odense M Bloomit Odense ApS
Munkebo Hos Camilla
Vissenbjerg Blomster Kunst Vissenbjerg
Middelfart Staurbyskov Havecenter
Aarup Blomster Kunst Aarup
Svendborg Butik Prik
Vester Skerninge Blomsterhuset Villa Flora

 

JYLLAND

Kolding Flowers By Fedders
Kolding No 125
Rødekro Rødekro Blomster- og Havecenter
Sydals Butik Liljen
Rødding Tusindfryd
Esbjerg Green Corner
Vejle Øst Bredballe Blomster
Herning Lindvigs Blomster
Brande Skattekisten
Aulum Danmarksgade Blomster
Struer Retro Flower
Spøttrup Blomster Symfonien
Aarhus N BlomsterPigen Århus N
Hammel Thrane Design
Hornslet Fest og Gaver
Kolind Thomas K Blomster
Silkeborg Frk Flora
Horsens HUGO
Viborg Palmehaven Viborg
Randers NV Den Pink Tulipan
Storvorde Plantebixen
Hjallerup HUMØRBLOMSTER
Dronninglund BlomsterBixen
Pandrup Blomster Hytten
Hadsund Blomsterbutikken Chanola
Farsø Hartmanns Blomster
Østervrå Østervrå Blomsterbutik
Ålbæk Blomsterhuset Sløjfen Ålbæk


Listen er opdelt efter landsdele, så du hurtigt kan få et overblik over den geografiske placering af hver blomsterhandler. Tryk på blomsterbutikkens navn, så kan du læse mere information om den enkelte florist og hvem de er.

 

Blomster handel i hele Danmark

Vi glæder os til at ekspedere din ordre og sørge for at din blomsterhilsen bliver leveret og kommer sikkert frem.

Se vores udvalg af blomster her.

 

Blomster til enhver anledning

Hos Bloomit ved vi at der kan være mange grunde til at forære en buket blomster til nogen, man har kær. Anledningerne kan være mange, men i virkeligheden behøver der egentlig ikke at være en anledning eller grund til at sende blomster til dem vi elsker og holder af.

Fejr kærligheden med blomster bare fordi. Vis at du er nærværende overfor din kæreste, dine forældre, dine naboer eller dine venner. Særligt i en tid som denne, er det særligt vigtigt at vise at vi er der for hinanden. Det kan du gøre ved at sende en buket eller en gavekurv med din personlige hilsen. Det hjælper vi dig gerne med. Vis din kærlighed, omsorg og nærvær i dag med smukke blomster som du finder her.

Kender du nogen der skal fejres fordi der er jubilæum, kobber-, sølvbryllup eller bryllup,r så har vi inddelt vores produkter efter anledningen. Derfor kan du nemt og overskueligt finde frem til de blomster og gaveideer, vi kan anbefale til den enkelte livsbegivenhed. 

Hver begivenhed er en særlig grund til at blive fejret, og alle sammen er de vigtige. Bloomit er klar til at levere for dig. Du bestemmer hvilken dato vi skal levere.

 

Blomster til begravelse

En af de sørgelige begivenheder i vores liv og som vi alle skal opleve gennem livet, er når mennesker vi kender og holder af, går bort.

Det er i sorgens stund, at blomster kan være med til at lyse op og indgyde håb og optimisme. Blomster kan symbolisere mange ting bl.a. den afdødes personlighed i forhold til valget af blomster og farver, og måden buketten sammensættes på. Her kommer blomsterdekoratøren ind i billedet, for sammensætningen af blomsterne er også vigtig.

Som pårørende eller bekendt, har du mulighed for at sende en kondolencebuket til de nærmeste efterladte og vise din respekt og deltagelse både før og efter begravelsen.

Til begravelsen er der også mange muligheder for at deltage med smukke blomster og være med til at sige et smukt sidste farvel.

Vi leverer fra alle partnerfloristerne til alle kirker og kapeller i Danmark og vi ved hvor vigtigt det er, at vi lever op til vores bedste når vi leverer til begravelser og bisættelser. Blomsterne bliver altid leveret i god tid inden ceremonien begynder.

Her kan du se hele vores udvalg af begravelsesbinderier, hvor du finder både bårebuketter, dekorationer, kranse og begravelseshjerter.

Har du udfordringer med at skrive den helt rigtige tekst i kortet eller på båndet, så har vi lavet en guide til hvad du kan skrive i kortet og en guide til hvordan du udfylder et begravelsesbånd. Har du spørgsmål som du ikke har fået besvaret her, så kan du finde flere svar på de oftest stillede spørgsmål her. Kundeservice er også klar til at hjælpe dig på 35858012.

 

Sæsonens blomster hitter

Måske er du en af dem, der elsker de blomster, der kun kan købes i sæson. Her kan bl.a. nævnes Bonderoser, Tulipaner, Franske Anemoner og Georginer. Sæsonblomsterne er skønne på deres helt egen måde og minder os om sæsonens og årstidernes skiften.

Sæsonens blomster bliver også ofte betegnet som forårsblomster, sommerblomster eller efterårsblomster. Disse grupper af blomster, indeholder alle sammen alle de skønne blomster der er i den enkelte sæson.

Ude hos blomsterhandlerne, går de også rigtig meget op i, at have sæsonens blomster i deres sortiment, så partnerfloristerne i Bloomits blomster netværk køber ind med fokus på sæsonen og tidens trends. På den måde kan vi udføre de fleste blomster-opgaver og alle de ordrer fra jer kunder, der hver dag bestiller blomster i sæsonen.

Tak for jeres opbakning.

Forsæt med at shoppe
Indkøbskurv
Antal produkter: 0
Du har ikke nogen varer i kurven.
Subtotal (DKK)
0,-
Leveringsform
Levering - Udbringning
70,-
TotalMed levering & inkl. moms.
70,-
Step 1/4
Leveringsdetaljer
Kontroller & bekræft leveringsadresse
Modtagers oplysninger
Location
By
Dato for levering/afhentning
Vælg en anledning

Vælg en anledning så floristen har en ide om hvad din bestilling drejer sig om

Giv indsigt i hvad din bestilling drejer sig om

Hvis modtageren ikke er hjemme?

Vær opmærksom på at Bloomit ikke erstatter eventuelt bortkomne bestillinger, som du har givet os tilladelse til at sætte ved døren eller aflevere hos naboen.

Vi erstatter ikke bortkomne bestillinger.

Step 2/4
Dine oplysninger
Udfyld og bekræft at dine oplysninger er korrekte
Location
By
Jeg ønsker at være anonym

Jeg ønsker at være anonym i forhold til modtageren.

En sidste bemærkning?

Læg en kort bemærkning til din bestilling

Step 3/4
Overblik
Kunde

ProduktPrisKortTotal
Produkter
GAVEKORT / RABATKODE
Subtotal (DKK)Heraf moms: 0,- DKK
0,-
Leveringstype - Udbringning
70,-
Total
70,-
Step 4/4
Betalingsoplysninger
Vælg en betalingsmetode
Vælg betalingsmetode
Betalingskort
Vi tager imod en bred vifte af betalingskort. Eks. Visa, Maestro, Discover, American Express.
Betalingskort
Mobilepay
Vi tager også imod betaling via Mobilepay.
Mobilepay
Viabill
Vi tager også imod betaling via Viabill.
Viabill
Faktura til Erhverv - (25kr i gebyr)
Faktura til det offentlige
At betale
70,-

Da vi på vores website kan sælge øl og vin, skal vi have dig til at bekræfte, at du er over 16 år. Hvis du er under 16 år, kan vi desværre ikke håndtere dit køb. Læs mere her

Oplysninger om levering

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.

Ved levering til begravelse, garanterer vi altid levering til tiden, forudsat bestillingen er afgivet i overensstemmelse med vores salgs- og leveringsbetingelser.

Ved levering på et bestemt tidspunkt på dagen ved øvrige ordrer, garanterer vi ikke, at der sker levering på det ønskede tidspunkt på dagen, men vi gør alt hvad der er muligt for at opfylde ønsket herom.

Ved levering tages der forbehold for ekstreme vejrsituationer som fx sne, is og vejrlig i øvrigt.