Bloomit

Det er snart Valentinsdag! Bestil allerede i dag, så leverer vi til modtageren på Valentinsdag. Klik her

close icon

Mor husker altid dig, husker du mor? - Bestil inden det er for sent.

close icon
Palmehaven Viborg

Palmehaven Viborg

En del af Bloomit Family
Normale åbningstider
Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 13:00
Søndag: LUKKET

Gitte Marie Carlsen ejer blomsterbutikken Palmehaven Viborg, som ligger i selv samme by. Palmehaven Viborg er en hyggelig og personlig blomsterbutik med mere end 10 år på bagen. Blomsterbutikken byder på masser af inspiration indenfor blomsterverdenen. Udover blomster, er der også et bredt udvalg af brugskunst, chokolade, specialøl og vin.

 

Smukke buketter og smagfulde gavekurve fra Palmehaven Viborg

Hos Palmehaven finder du smukke buketter, som vil gøre selv den mest grå og kedelige dag lysere.

 

En blomsterhilsen er for os en fin gestus uanset anledningen, for blomster forpligter ikke.

 

Vi har altid friske buketter klar i butikken, som du kan tage med på farten, men vi binder også buketter ud fra dine ønsker.

Buket i røde og creme nuancer.

Når du bestiller blomster fra os, er du sikker på, at blomsterne blive bundet af kyndige hænder, at blomsterne er nøje udvalgt, så kvaliteten er i orden. Vi binder kreativt og eksperimenterer med både blomstertyper og farvesammensætninger, og ingen blomsteropgave er for lille eller for stor.

 

Som Bloomit partnerflorist, kan du nemt bestille din blomsterhilsen online, og vælge imellem alle de blomster og gavekurve, der findes på webshoppen. Så sørger vi for at levere din blomsterhilsen direkte til modtageren.

 

Har du søgt på 'blomster Viborg' er du havnet det helt rigtige sted.

 

Herunder kan du se nogle af de meste populære buketter til Viborg lige nu.

Vores butik byder også på specialiteter. Vi sammensætter gavekurve til enhver anledning på kryds og tværs af alt, som butikken byder på. Gavekurvene kan bestå af blomster, specialøl fra Viborg Bryghus, udvalgte vine, eksklusive fyldte chokolader samt andre smagfulde lækkerier. 

 

Du kan nemt bestille en gavekurv online her på bloomit.dk, så sørger vi for levering den dag det passer dig. Mangler du inspiration, så kan du herunder se de gavekurve som vores kunder bestiller oftest.

 

Bårebuketter og båredekorationer til begravelse i Viborg og omegn

Det er svært at tage afsked med et menneske, som har været en del af ens liv. Vi kan hjælpe dig med give en smuk afsked.

En rundpyntet begravelseskrans i lyserød, blålilla og lime farver.

Vi vil gerne være med til at gøre det sidste farvel så personligt som muligt, så de efterladte får opfyldt deres ønsker og behov til blomstervalget, farvesammensætninger og størrelse og former på binderierne.

 

Vi binder blandt andet kistedekorationer, kranse, hjerter, båredekorationer og bårebuketter. I butikken har vi derudover mulighed for at trykke en personlig sidste hilsen på et bånd.

 

Vi leverer meget gerne din begravelseshilsen ud til det kapel eller den kirke, hvor begravelsen eller bisættelsen bliver afholdt. Vi sørger for at levere i god til, så blomsterne kommer sikkert frem og bliver lagt i en pæn rækkefølge på gulvet foran kisten. På den måde kan de efterladte have fokus på selve ceremonien og ikke bekymre sig om hvor blomsterne bliver af.

 

Vi leverer dagligt blomster til de lokaler kirker mv. Bl.a. kan du bestille blomster til levering i Viborg Domkirke, Sortebrøde kirke, Vestervang Kirke, Søndermarkskirken, Viborg Frikirke, bare for at nævne nogle.

 

Moderne blomsterbuketter og -dekorationer til dit bryllup

Hos Palmehaven ser vi brudebuketten, som en af de vigtigste buketter i en kvindes liv. Derfor gør vi meget ud af at sammensætte den helt perfekte brudebuket, og vi tager opgaven meget seriøst.

 

Vi vil gerne gøre brudebuketten så personlig som muligt, derfor tager vi os altid en god faglig snak med bruden inden selve binderiet. Her snakker vi om hvilke blomster og farver, som bruden kan lide. Det er desuden også vigtigt, at buketten passer til brudens personlighed og sidst men ikke mindst brudekjolen.

En smuk rund brudebuket med lyserøde og lilla roser og brudeslør.

 

Brudebuketten er ikke det eneste, der skal laves i forbindelse med et bryllup. Vi laver også knaphulsblomster, brudepigebuketter og kranse til håret.

 

Til bryllupsbinderi hører også borddekorationer som selvfølgelig skal passe til brudebuketten. Vi laver også pynt til kirken og bil/karet.

 

Det vigtigste for os er at brudeparret får leveret det de ønsker sig, og blomsterne afspejler brudeparrets stil og personligheder. Du kan finde inspiration til bryllupsbinderier her.

 

Vi glæder os meget til at ekspedere dig.

 

De bedste hilsner

Palmehaven Viborg