Bloomit

Det er snart valentindag, bestil din buket allerede i dag! Klik her

close icon

Det er snart Mors Dag, bestil både blomster og chokolade allerede i dag! Klik her

close icon

Bryllup

Send en bryllupshilsen og glæd brudeparret

Et bryllup er en af livets helt store fester.  Glæd brudeparret med din helt personlige hilsen sammen med en buket eller en gavekurv og gør en god dag endnu bedre. Se vores udvalg af blomstergaver til brudeparret her.

Filter

Et bryllup er en af de største begivenheder i livet.

Denne begivenhed vil blive husket resten af livet, af alle der har været med på den store dag. Derfor er det vigtigt at alting er blevet tilrettelagt af brudeparret, så hele dagen og festen afspejler parret og ting de sætter pris på. Når der skal planlægges op til et forestående bryllup, er det brudekjolen de fleste tænker på først, og brudebuketten til sidst, selvom den måske egentlig er mindst lige så vigtig.

 

Brudebuketten fuldender brudens look og skaber sammenhæng mellem brudens personlighed, udseende og udstråling, og hendes kjole. Bryllupstraditionerne foreskriver, at det er brudgommen der står for at udvælge og købe brudebuketten til sin kommende hustru.

Men det er ingen let sag, da der mange ting der skal tages højde for. I dag er det vigtigt at kjole, tilbehør og farverne går op i en højere enhed, hvorfor det sjældent er gommens egen smag der går forud for brudebukettens endelige udtryk. Flere og flere brude ønsker nemlig selv at være med til at bestille brudebuketten.

 

Køb eventuelt hårpynten med:

Udover at bestille en brudebuket, er der flere der vælger at købe hårpynt. At lade friske blomster indgå i frisuren er utroligt smukt og lækkert. Brudepigebuketter er også noget flere par vælger at bestille. Nogle vil kalde det ligegyldige detaljer, men det er uden tvivl detaljer, der er med til at smykke bryllupsdagen og give en flot sammenhæng brudeparret og brudepigerne i mellem.

 

Gå på opdagelse i blandt vores bryllups-produkter og find de blomster I ønsker jer til jeres bryllup. Det udvalg der er vist her på shoppen, er blot et lille udvalg af det vi kan arrangere.

 

Bestillingen

Så hvis I ønsker at bestille noget andet end det vi tilbyder på shoppen i dag, eller hvis I har spørgsmål til bestillingen er I velkommen til at kontakte os på mail: info@bloomit.dk eller tlf.: 66 14 71 07 - vi glæder os til at hjælpe jer.

Giv et gavekort
BLOMSTERLEVERING

Blomsterlevering til ind- og udland

Vi leverer til ALLE adresser i Danmark via lokale florister – også udenfor byerne. Derudover bringer vi ud til de fleste udenlandske adresser.
SEND TIL DANMARK SEND TIL UDLANDET